Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δεν είμαι σε θέση να ξέρω τι δείκτη νοημοσύνης διαθέτουν τα άτομα που έχουν συναλλαγές με ιερόδουλες. Απλά, εάν και εφόσον (υπόθεση, γιατί, επαναλαμβάνω, δεν ξέρω) δεν υφίσταται υποχρέωση του πελάτη να διασταυρώνει κατά πόσο η ιερόδουλη εκδίδεται νόμιμα ή παράνομα, όλο εκείνο το γλυκανάλατο κατεβατό στο blog, είναι ένας ωραιότατος λαϊκισμός, από εκείνους με τους οποίους (θα έπρεπε να) έχουμε μπουχτίσει, πια. 1
Lucifer Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Εντάξει, παραμένει υποκριτικό παρά τις όποιες "νομιμοποιήσεις" κτλ. Σε φάση, το πρόβλημα είναι αν ήταν δηλωμένη ή αδήλωτη; Η νόμιμη είναι μια εργαζόμενη που έχει κάνει τις επιλογές της αλλά η παράνομη που δεχόταν bareback ήταν ένα φτωχό θύμα ανθρωπόμορφων τεράτων;
firewalker Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Χθες στις ειδήσεις είδα πως έγραφαν ότι περίπου 700 τηλεφωνήματα έγιναν στο κέντρο υγείας κάτι (δεν θυμάμαι) για αυτόν τον λόγο μέσα σε ενα 24ωρο. Γιατί όμως το δέσατε κόμπο ότι δε χρησιμοποιούσαν προφυλακτικο αυτοί? Εκτος και αν έχει βγει επισημη ανανκοίνωση σχετικά με το πόσοι όντως κόλλησαν τον ιό και το έχασα. (αν και μου φαίνεται λιγακι κουλό) Απο εκεί και πέρα, βάλτε λίγο τους ευατούς σας στην θεση αυτών των ανθρώπων. Και με 3 προφυλακτικά ταυτόχρονα να ήσαστε δεν θα πέρνατε τηλέφωνο να ρωτησετε? Μπορεί να είπε η κοπέλα πως 1 στους 10 για παράδειγμα δεν έβαζε. Ακόμη και σε άλλον οίκο να είχες πάει... Τηλέφωνο θα έπαιρνες.
LRoi Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μάπα. Ειδικά αυτό εδώ το κομμάτι: Παράλληλα, το ιατρικό τους απόρρητο και τα στοιχεία τους δεν είναι πρσβάσιμα σε κανέναν. Ούτε καν στις ίδιες τις συζύγους / ερωμένες τους, σε περίπτωση που θέλουν να μάθουν τί συμβαίνει, ως άμεσα ενδιαφερόμενες. Γιατί είσαι αντίθετος με αυτό; Η μικρή που ήταν φορέας προφυλακίστηκε, οι γαμιάδες που έσπρωχναν χωρίς σκούφο είναι θύματα και πρέπει να διατηρηθεί η ανωνυμία τους; Αν ο άλλος έχει κολλήσει και έχει πάρει μαζί του και τη γυναίκα του και κανά δυο ερωμένες δεν αποτελεί δημόσιο κίνδυνο;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Για κάποιο λόγο είμαι βέβαιος πως ο ίδιος βλόκερ, έτσι και κατατιθόταν νομοσχέδιο να είναι προσβάσιμα σε "άμεσα ενδιαφερόμενους" τα ιατρικά αρχεία των πολιτών, θα έγραφε πάλι κανένα συμπυκνωμένο σορόπι για το Οργουελικό κράτος και το Μεγάλο Αδελφό. 1
LRoi Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Εντάξει, παραμένει υποκριτικό παρά τις όποιες "νομιμοποιήσεις" κτλ. Σε φάση, το πρόβλημα είναι αν ήταν δηλωμένη ή αδήλωτη; Η νόμιμη είναι μια εργαζόμενη που έχει κάνει τις επιλογές της αλλά η παράνομη που δεχόταν bareback ήταν ένα φτωχό θύμα ανθρωπόμορφων τεράτων; Η παράνομη μπορεί και να εξαναγκαζόταν να εκπορνευτεί και δεν είχε πιστοποιητικό υγείας. Αυτή είναι η διαφορά. Και ναι, όποιος σπρώχνει σε ρδέλο χωρίς σκούφο είναι ανθρωπόμορφος μλκας και αποτελεί δημόσιο κίνδυνο Για κάποιο λόγο είμαι βέβαιος πως ο ίδιος βλόκερ, έτσι και κατατιθόταν νομοσχέδιο να είναι προσβάσιμα σε "άμεσα ενδιαφερόμενους" τα ιατρικά αρχεία των πολιτών, θα έγραφε πάλι κανένα συμπυκνωμένο σορόπι για το Οργουελικό κράτος και το Μεγάλο Αδελφό. Για κάποιο λόγο εδώ συζητάμε αυτά που γράφει για το μείζον θέμα και όχι αυτά που γράφει για άλλα ή θα θέλαμε να γράφει. Εγώ κρίνω ένα κείμενο από το περιεχομενό του και όχι από το συντάκτη του
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Κι εγώ από το περιεχόμενό του το κρίνω. Και η άποψή μου είναι πως πρόκειται για ζηλευτό κατεβατό ανοησιών και λαϊκισμών.
viper2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Εξαιρετικό http://esp0ir.wordpr...a-face-du-bete/ 600 βλακες θα μπορουσα να δω αλλα 600 βιαστες δεν βλεπω με τπτ...
Cossutius. Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Απο εκεί και πέρα, βάλτε λίγο τους ευατούς σας στην θεση αυτών των ανθρώπων. Και με 3 προφυλακτικά ταυτόχρονα να ήσαστε δεν θα πέρνατε τηλέφωνο να ρωτησετε? Kαι έτσι να ήμουν θα ειχα πάρει τλφ... Το ότι κάποιοι πάνε σε οικους ανοχής ειναι γνωστό. Γνωρίζω κόσμο που δεν έχει την ευκολία που έχουν άλλοι να πάνε με γυναίκα και βρίσκουν αυτές τις λύσεις. Αυτό που ξέρω ειναι πως υπάρχουν studio τα οποία δεν ειναι νόμιμα παρόλλο που δείχνουν νόμιμα (πχ ακόμα και απόδειξη δίνουν). Να κάνει σεξ πάει ο άλλος όχι να κάνει έλεγχο :-P
Lucifer Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Γιατί είσαι αντίθετος με αυτό; Η μικρή που ήταν φορέας προφυλακίστηκε, οι γαμιάδες που έσπρωχναν χωρίς σκούφο είναι θύματα και πρέπει να διατηρηθεί η ανωνυμία τους; Αν ο άλλος έχει κολλήσει και έχει πάρει μαζί του και τη γυναίκα του και κανά δυο ερωμένες δεν αποτελεί δημόσιο κίνδυνο; Οι διαφορές είναι δύο: πως η μικρά κατηγορείται πως το έκανε εν γνώσει της ασθένειάς της και πως είναι η δουλειά της να πηδιέται. Το αν ο ένας τύπος έχει γκόμενα, αποτελεί προσωπική ευθύνη αυτής να προσέχει, να του ζητήσει εξετάσεις, να βάζει λιπαντικό με χλωρίνη, όπως ακριβώς είναι δική σου ευθύνη να προσέχεις τον εαυτό σου άμα σου στηθεί ένα γκομενάκυ στις τουαλέτες ενός μπαρ. Προφανώς και σε σύζυγο το ιατρικό απόρρητο αίρεται, αυτά τα πράγματα προβλέπονται από νόμους και δεοντολογίες. Η παράνομη μπορεί και να εξαναγκαζόταν να εκπορνευτεί και δεν είχε πιστοποιητικό υγείας. Αυτή είναι η διαφορά. Και ναι, όποιος σπρώχνει σε ρδέλο χωρίς σκούφο είναι ανθρωπόμορφος μλκας και αποτελεί δημόσιο κίνδυνο Αποτελεί δημόσιο κίνδυνο για ανθρωπόμορφες μαλακισμένες. Εκεί είναι η διαφορά. 600 βλακες θα μπορουσα να δω αλλα 600 βιαστες δεν βλεπω με τπτ... Αυτό.
gatokoritso Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 καπου πηρε το ματι μου χθες οτι 2 18χρονοι που πηγαν μαζι της τη παρασκευη πηγαν και τους εδωσαν κατι σαν αντιδοτο(?) που μπορει να δωθει μεχρι και 48 ωρες μετα την επαφη.παιζει κατι τετοιο?πρωτη φορα το ακουω..
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Kάτι τέτοιο ήταν;
gatokoritso Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Kάτι τέτοιο ήταν; μαλλον.εδω το ειδα(δεν βρηκα το αρθρο σε κανενα εγκυρο site παιζει και να μην ειναι αληθεια)
LRoi Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Οι διαφορές είναι δύο: πως η μικρά κατηγορείται πως το έκανε εν γνώσει της ασθένειάς της και πως είναι η δουλειά της να πηδιέται. Συμφωνώ στο πρώτο σκέλος, εφόσον αποδειχθεί ότι το έκανε εν γνώση της, διαφωνώ στο δεύτερο. Πόσες φορές έχουμε ακούσει και διαβάσει για θύματα του trafficking που εξαναγκάζονται να πηδιούνται; Το γεγονός ότι το ρδέλο ήταν παράνομο δημιουργεί και υποψίες σχετικά με τις τανες που απασχολούσε.
viper2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 στο mugshot... βλεπεται καποια ειρωνεια...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα