Προς το περιεχόμενο

Let's Fight AIDS in Greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, πάντα το σκεφτόμουν. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Φυσικά όποιοι είναι μακριά απ αυτή την ζωή δεν τους νοιάζει.

Ως προς την πορνεία, κρίνοντάς την ως το πλέον χειρότερο από όλα τα καταστροφικά επαγγέλματα έδωσα έμφαση. Επίσης είναι το πιο άμεσα εφικτό να απαγορευθεί. Αρκεί η βούληση. Το ότι δεν την έχουμε είναι τραγικό.

Τέλος για να καταλάβω, ό λόγος που δεν θες να την καταργούμε είναι επειδή δεν μπορούμε να καταργήσουμε και τα άλλα?

Οχι, ο λογος ειναι οτι σε ολα τα αλλα επαγγελματα, θα χρειαστει να βαλουμε μηχανες, μιας και το επαγγελμα δε γινεται να χαθει (ας πουμε του σκουπιδιαρη, καποιος πρεπει να κανει αυτη τη δουλεια), αλλα στο επαγγελμα της πορνης, ειναι δυσκολο να βαλεις μηχανες. Απο την αλλη, το να το εξαλειψεις τελειως ειναι περα για περα ουτοπικο, ισως πιο ουτοπικο και απο το project venus, μιλαμε για σεξουαλικη αναγκη, και δυστυχως οταν αυτη την καταπιεσεις, δσημιουργεις αλλα μεγαλυτερα προβληματα.

Δημοσ.

Οχι, ο λογος ειναι οτι σε ολα τα αλλα επαγγελματα, θα χρειαστει να βαλουμε μηχανες, μιας και το επαγγελμα δε γινεται να χαθει (ας πουμε του σκουπιδιαρη, καποιος πρεπει να κανει αυτη τη δουλεια), αλλα στο επαγγελμα της πορνης, ειναι δυσκολο να βαλεις μηχανες. Απο την αλλη, το να το εξαλειψεις τελειως ειναι περα για περα ουτοπικο, ισως πιο ουτοπικο και απο το project venus, μιλαμε για σεξουαλικη αναγκη, και δυστυχως οταν αυτη την καταπιεσεις, δσημιουργεις αλλα μεγαλυτερα προβληματα.

Προσομοιωτής (lol). Θα έπρεπε να προτιμούσαμε να μείνουμε ανικανοποίητοι απ το να θυσιάζουμε στον βωμό της ικανοποίησής μας τις ζωές κάποιων. Και μιας και στην πορνεία είναι το μόνο κοινωνικό αγαθό που θυσιάζεται θα έπρεπε να είναι αυτονόητη η απαγόρευσή της.

Αν το σκεφτείς είναι τραγικό, καταστρέφονται κάποιοι μόνο και μόνο για να την βρίσκουν σεξουαλικά κάποιοι άλλοι.

Δημοσ.

Κατερίνα, τα έχεις μπλέξει λίγο και ο τρόπος που συνεχίζεις να υποστηρίζεις ότι η πορνεία θα έπρεπε να είναι παράνομη μοιάζει να περιέχει εμπάθεια. Σαν να έχεις έναν προσωπικό εχθρό που πρόσκειται στο επάγγελμα και θες να χτυπήσεις την δουλειά του.

Το ότι οι πόρνες καταστρέφουν την ζωή τους με αυτό που διάλεξαν δεν συμφωνώ. Το ότι κάποιες τρώνε ξύλο, τους δίνουν ναρκωτικά και τις εξωθούν στην πορνεία είναι τελείως διαφορετικό.

Σαν να θες να καταργήσεις τα εργοστάσια παπουτσιών επειδή κάποιοι βάζουν παιδιά να δουλεύουν σε αυτά

Δημοσ.

Κατερίνα, τα έχεις μπλέξει λίγο και ο τρόπος που συνεχίζεις να υποστηρίζεις ότι η πορνεία θα έπρεπε να είναι παράνομη μοιάζει να περιέχει εμπάθεια. Σαν να έχεις έναν προσωπικό εχθρό που πρόσκειται στο επάγγελμα και θες να χτυπήσεις την δουλειά του.

Ντόινγκ. Γιατί?

Το ότι οι πόρνες καταστρέφουν την ζωή τους με αυτό που διάλεξαν δεν συμφωνώ. Το ότι κάποιες τρώνε ξύλο, τους δίνουν ναρκωτικά και τις εξωθούν στην πορνεία είναι τελείως διαφορετικό.

Σαν να θες να καταργήσεις τα εργοστάσια παπουτσιών επειδή κάποιοι βάζουν παιδιά να δουλεύουν σε αυτά

Εγώ νομίζω πως μακροχρόνια την καταστρέφουν σε αυτό το επάγγελμα, αν εσύ νομίζεις το αντίθετο δεν μπορώ να σε πείσω.

Ως προς τα εργοστάσια παπουτσιών, θέλω να κλείσω αυτά που δουλεύουν παιδιά. Τα υπόλοιπα που προσφέρουν κανονική εργασία είναι ΟΚ. Ως προς την πορνεία όμως δεν υπάρχουν ΟΚ μπουρδέλα. Όλα την ίδια καταστροφή προξενούν στους εργαζόμενούς τους.

Δημοσ.

και που το ξέρεις εσύ αυτό?

θες να σου δείξω πόρνες πολυτελειας που δεν είναι πρεζάκια?

μη λέμε ότι θέλουμε, σιγά μη καταργηθεί το αρχαιότερο επάγγελμα...

αλλα πράγματα να διορθώσουν...

Δημοσ.

και που το ξέρεις εσύ αυτό?

Γιατί εσύ που ξέρεις το αντίθετό? Εγώ το συμπεραίνω από όσα έχω δει γενικά χωρίς να έχω κάνει δημοσκόπηση ή έρευνα συνταξιούχων ιερόδουλων.

Αν εσύ συμπεραίνεις κάτι άλλο δεκτό.

θες να σου δείξω πόρνες πολυτελειας που δεν είναι πρεζάκια?

Για να μην επαναφέρουμε την συζήτηση 3 ποστς πίσω διάβαζε τι γράφω. Έγραψα πόσες σειρές για το πως η συχνότητα έκθεσης επηρρεάζει πολύ ή λίγο τον παθόντα.

Οι πόρνες πολυτελείας είναι σε καλύτερη μοίρα πράγματι αλλά αυτό δεν λέει κάτι.

Να σου δείξω κι εγώ άλλες που δεν είναι σε καλύτερη μοίρα.

Τι λογική έχει αυτό τώρα?

μη λέμε ότι θέλουμε,

γιατί?

σιγά μη καταργηθεί το αρχαιότερο επάγγελμα...

Το ότι ενδεχομένως να είναι ένα από τα αρχαιότερα επαγγέλματα σε τι επηρρεάζει το αν πρέπει να καταργηθεί ή όχι. Η αδικία υπήρχε από την αρχαιότητα, ναι. Και? Να μην προχωρήσουμε?

αλλα πράγματα να διορθώσουν...

Το να διορθωθούν άλλα πράματα είναι άσχετο. Να διορθωθούν.

Δημοσ.

εσύ τις βάζεις όλες στο ίδιο τσουβάλι και στο ξαναλέω ότι όχι μονο δεν έχεις ιδέα, αλλα σχηματίζεις άποψη από τα πρεζάκια.

αυτές αποτελούν το 5-10-20% των ιερόδουλων, ίσως παραπάνω στην ελλάδα, αλλα πουθενά αλλου.

δε γίνεται να καταργηθεί κάτι που είναι άκρως απαραίτητο, μη με ρωτήσεις γιατί, δε γίνεται να καταλάβεις προφανώς.

οι υπόλοιπες πίστεψε με ότι περνάνε καλύτερα από εσένα p.x (παράδειγμα, no offence) που θα trws το άγχος στο γραφείο και το αφεντικό σου θα σε ζαλίζει για 600 ευρώ.

είναι παρα πολλές χωρίς νταβατζήδες, κυρίως στο εξωτερικό,που όχι μονο δε ζορίζονται, αλλα το γουστάρουν κιόλας, επιλεγουν με ποίους πάνε k το μονο άγχος είναι να βγάλουν το ενοίκιο, που συνήθως βγαίνει bam bam

Δημοσ.

*nota* cherry bloosom girl *nota*

Δημοσ.

Όσο και να προσπαθείς θα συνεχίσω να σε αγνοώ. :-D

Φλετρά η καρδιά μου, αλλά τουλάχιστον μαθαίνεις το συμφέρον σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...