Προς το περιεχόμενο

Let's Fight AIDS in Greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

3000+ φτασανε τα τηλεφωνηματα στο ΚΕΕΛΠΝΟ. :confused:

4000+ έχω διαβάσει εγω ..και πάνω απο το 70% έχουν παει χωεις καποτες..!! Πάντως κάτι μου βρωμάει σε όλη αυτή την ιστορια.. ΜΑ ούτε έναν νταβατζη ρε παιδι μου να πιασουνε?! Τόσο καλα κρύβονται αυτοί?

Επισκέπτης
Δημοσ.

2) Αν καποιος ειναι τοσο ηλιθιος που χει παει σε μπουρδελο χωρις καποτα και δεν παει για εξετασεις παρα μονο οταν βγει η τυπισσα που πηδηξε φορα στα ΜΜΕ οτι εχει HIV, τρεχα γυρευε.

Είναι επειδή "μία ζωή την έχουμε" άρα ας την γαμήσουμε από όλες τις μπάντες.

Δημοσ.

Είναι επειδή "μία ζωή την έχουμε" άρα ας την γαμήσουμε από όλες τις μπάντες.

Αν ειναι του live fast die young να μην διαμαρτυρεται μετα ομως ε

Επισκέπτης
Δημοσ.

live fast die randomly

φιξντ

Δημοσ.

δεν λυπάμε κανέναν σ'αυτή την ιστορία. ούτε αυτούς που κόλλησαν , ούτε τις πόρνες που έμπλεξαν με την πορνεία.όσο φτωχός και να είμουνα ποτέ δεν θα έκανα κάτι παράνομο/ανήθικο για να βγάλω χρήμα! όσω για αυτούς που πήγαν με αυτές... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΡΕ! όποιος το παίζει μάγκας σε αυτη τη ζωη δεν θα έχει καλό τέλος!

Δημοσ.

3000+ φτασανε τα τηλεφωνηματα στο ΚΕΕΛΠΝΟ. :confused:

Δηλαδη πανω απο 5000 ατομα σπρωξανε τανες χωρις προφυλαξεις. Ασυλληπτο νουμερο για μια αδιανοητη πραξη.

Δεν ειναι το HIV, δεν ειναι τα τοσα ΣΜΝ, δεν ειναι καν η ενημερωση για αυτα. Το σιχαμα οτι εκει μεσα καθε μερα μπαινει η Σαρα και η Μαρα, απο γυφτους μεχρι βρωμιαρηδες και πρεζακηδες, ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν σου επιτρεπει να σπρωξεις χωρις προφυλαξη ακομα κι αν δεν ξανακουσες ποτε σου για ΣΜΝ. Και να πω οτι οι ιδιες εκππεμπουν μια αισθηση καθαραιοτητας, φρεσκαδας και υγειας να πω παει στο διαολο. Να πω οτι ηταν τιποτα θεες της ομορφιας και δεν καταφεραν 5000 βλακες να αντισταθουν στο πειρασμο, παλι παει στο διαολο...Αλλα εδω μιλαμε για ανεξηγητα πραγματα

Δημοσ.

Δηλαδη πανω απο 5000 ατομα σπρωξανε τανες χωρις προφυλαξεις. Ασυλληπτο νουμερο για μια αδιανοητη πραξη.

Δεν ειναι το HIV, ειναι τα τοσα ΣΜΝ, δεν ειναι καν η ενημερωση για αυτα. Το σιχαμα οτι εκει μεσα καθε μερα μπαινει η Σαρα και η Μαρα, απο γυφτους μεχρι βρωμιαρηδες και πρεζακηδες, ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν σου επιτρεπει να σπρωξεις χωρις προφυλαξη ακομα κι αν δεν ξανακουσες ποτε σου για ΣΜΝ. Και να πω οτι οι ιδιες εκππεμπουν μια αισθηση καθαραιοτητας, φρεσκαδας και υγειας να πω παει στο διαολο. Να πω οτι ηταν τιποτα θεες της ομορφιας και δεν καταφεραν 5000 βλακες να αντισταθουν στο πειρασμο, παλι παει στο διαολο...Αλλα εδω μιλαμε για ανεξηγητα πραγματα

συμφωνώ απολυτα μαζί σου...

Δημοσ.

δεν λυπάμε κανέναν σ'αυτή την ιστορία. ούτε αυτούς που κόλλησαν , ούτε τις πόρνες που έμπλεξαν με την πορνεία.όσο φτωχός και να είμουνα ποτέ δεν θα έκανα κάτι παράνομο/ανήθικο για να βγάλω χρήμα! όσω για αυτούς που πήγαν με αυτές... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΡΕ! όποιος το παίζει μάγκας σε αυτη τη ζωη δεν θα έχει καλό τέλος!

Κοριτσι 15 χρονων σε χωρα του ανατολικου μπλοκ δεν αποφασιζει αυτη, οπως αποφασιζεις εσυ και λες οτι οσο φτωχος και να ησουν δε θα εκανες τετοια. Η πλειοψηφια αυτων μπαινουν στο χωρο με τη βια, και οχι με συνεντευξη και casting που βλεπεις στις τσοντες.

Δημοσ.

χμμμ έχεις δίκιο όμως και πάλι αυτό που κάνουν είναι τρελό εγκλημά.Εγώ άκουσα πως τις πληρώνουν για να κάτσουν χωρίς προφηλακτικό

Δημοσ.

χμμμ έχεις δίκιο όμως και πάλι αυτό που κάνουν είναι τρελό εγκλημά.Εγώ άκουσα πως τις πληρώνουν για να κάτσουν χωρίς προφηλακτικό

Και βεβαια τις πληρωνουν. Εχουν το δικαιωμα της επιλογης. Η καθεται χωρις προφυλαξη (και το εχτρα money παει τον νταβατζη), η δεν καθεται χωρις προφυλαξη, και το εχτρα ξυλο το τρωει απο το νταβατζη. Δημοκρατικα πραγματα.

Δημοσ.

Μαρεσει που λέμε ότι εμείς οι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ είμαστε οι δεύτεροι γαμιαδες της Ευρώπης και οι περισσότεροι στα μπουρδελα τρέχουνε..... Κάτι σωστό σε αυτήν τη χώρα γαμωτο δεν βρίσκεις

Δημοσ.

Δεν ειναι το HIV, δεν ειναι τα τοσα ΣΜΝ, δεν ειναι καν η ενημερωση για αυτα. Το σιχαμα οτι εκει μεσα καθε μερα μπαινει η Σαρα και η Μαρα, απο γυφτους μεχρι βρωμιαρηδες και πρεζακηδες, ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν σου επιτρεπει να σπρωξεις χωρις προφυλαξη ακομα κι αν δεν ξανακουσες ποτε σου για ΣΜΝ. Και να πω οτι οι ιδιες εκππεμπουν μια αισθηση καθαραιοτητας, φρεσκαδας και υγειας να πω παει στο διαολο. Να πω οτι ηταν τιποτα θεες της ομορφιας και δεν καταφεραν 5000 βλακες να αντισταθουν στο πειρασμο, παλι παει στο διαολο...Αλλα εδω μιλαμε για ανεξηγητα πραγματα

Ακριβώς αυτό^^^

και αυτές που πιασανε είναι πρεζάκια,

δηλαδη έδωσαν 30 ευρώ για να πανε με ενα πρεζάκι?5,000 χιλιάδες άτομα?<_< <_< <_<

Η υπόθεση βρωμάει:X :X :X

Δημοσ.

Ρε παιδια κ εγω την ίδια απορία έχω!!!!δεν έβλεπαν ότι αυτες είχαν πρόβλημα;;; Καλα δεν συχαινοτουσαν;;;;;τόσο πολυ καιρο με γυναίκα είχαν να πανε όλοι αυτοι που έπεσαν με τα μούτρα ακόμα κ χωρις προφύλαξη;;;;;;;;;τι να πω!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...