-nick- Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ωραια, δεχομαι οτι ισχυουν. Η δευτερη παραγραφος μου, πως αντιμετωπιζεται χωρις να διασυρθουν οι εκδιδομενες; Εγω πως θα μαθω οτι ενδεχεται να εχω προβλημα; Ας διασυρθουν τα μπουρδελα αντι να διασυρθουν οι εκδιδομενες.
FilipposMD Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Και θέλετε να πιστέψω ότι είναι τυχαίο ότι απ΄όλα αυτά το μόνο που μπόρεσε να κάνει η πολιτεία είναι να δώσει στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες οροθετικών αλλοδαπών εκδιδόμενων γυναικών σε προεκλογική περίοδο, απλά και μόνο για να προστατεύσει την υγεία όσων πήγαν μαζί τους? Καλά, δεν κάνει ΜΟΝΟ αυτό η πολιτεία, το ΚΕΕΛΠΝΟ και οι σχετικοί φορείς. Έχω πχ υπόψη μου μεγάλη έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών, με κρατική χρηματοδότηση, στην οποία αναζητούν με μελέτες DNA τις πηγές της επιδημίας στους ναρκομανείς, για να την περιορίσουν. Πολλά λεφτά. Απλώς δεν έχει τύχει της ίδιας δημοσιότητας για προφανείς λόγους. Θα ήταν σαφώς πιο τίμιο να καλέσουν όλους όσοι πήγαν με εκδιδόμενα άτομα και των δύο φύλων χωρίς προφυλάξεις να εξεταστούν παρά αυτό που έκαναν. Αφού δεν ελέγχεται η κατάσταση όπως είναι γιατί να μην τους θυμίσεις το αυτονόητο? Ότι όλοι όσοι φέρονται ανεύθυνα είναι σε κίνδυνο και όχι μόνοι όσοι πήδηξαν αυτές τις 7 ή 17 ή 117 που έβγαλαν στη δημοσιότητα, πάντα και όχι μόνο αυτές τις μέρες? Μαζί σου, αλλά πώς θα γίνει αυτό; Όταν πρέπει να λάβεις αποφάσεις και δεν κρίνεις θεωρητικά τα πράγματα, πρέπει να σκεφτείς και το πώς θα γίνουν. Πώς θα πείσεις αυτόν τον κόσμο να έρθει για εξετάσεις; Τόσα χρόνια καλούν τις γυναίκες για μαστογραφία και τεστ παπ και τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά. Οι γενικές προσκλήσεις πολύ λίγους πείθουν. Έστω όμως ότι έπεισες αυτές τις δεκάδες χιλιάδες των πελατών να εξεταστούν. Πού θα εξεταστούν όλοι αυτοί; Σε ποιες υπηρεσίες; Με ποια αντιδραστήρια; Έχει υποδομή η Ελλάδα να κάνει μερικές δεκάδες χιλιάδες εξετάσεις σε μια βδομάδα; Ασφαλώς όχι. Μια ρεαλιστική αντιπρόταση δεν έχω δει. Ξαναλέω ότι η δημοσιοποίηση έχει πάρα πολλά αρνητικά, τα οποία έχουμε συζητήσει εκτενώς. Κάποια άλλη ρεαλιστική λύση, με πιθανότητες επιτυχίας και λιγότερα αρνητικά δε βλέπω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ας διασυρθουν τα μπουρδελα αντι να διασυρθουν οι εκδιδομενες. Αυτό, βέβαια, προϋποθέτει ότι οι έλεγχοι αφορούν μόνο οίκους ανοχής ή/και τα οροθετικά άτομα που εντοπίζονται εκδίδονται μόνο μέσω αυτών των οίκων ανοχής. Πλην όμως, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ, οι έλεγχοι αφορούν και άτομα που εκδίδονται σε υπαίθριους χώρους και πλατείες. Βέβαια, θα μου πεις, καλύτερα να διασυρθούν οι πλατείες και τα πεζοδρόμια, παρά οι εκδιδόμενες...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Καλά, δεν κάνει ΜΟΝΟ αυτό η πολιτεία, το ΚΕΕΛΠΝΟ και οι σχετικοί φορείς. Έχω πχ υπόψη μου μεγάλη έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών, με κρατική χρηματοδότηση, στην οποία αναζητούν με μελέτες DNA τις πηγές της επιδημίας στους ναρκομανείς, για να την περιορίσουν. Πολλά λεφτά. Απλώς δεν έχει τύχει της ίδιας δημοσιότητας για προφανείς λόγους. Μαζί σου, αλλά πώς θα γίνει αυτό; Όταν πρέπει να λάβεις αποφάσεις και δεν κρίνεις θεωρητικά τα πράγματα, πρέπει να σκεφτείς και το πώς θα γίνουν. Πώς θα πείσεις αυτόν τον κόσμο να έρθει για εξετάσεις; Τόσα χρόνια καλούν τις γυναίκες για μαστογραφία και τεστ παπ και τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά. Οι γενικές προσκλήσεις πολύ λίγους πείθουν. Έστω όμως ότι έπεισες αυτές τις δεκάδες χιλιάδες των πελατών να εξεταστούν. Πού θα εξεταστούν όλοι αυτοί; Σε ποιες υπηρεσίες; Με ποια αντιδραστήρια; Έχει υποδομή η Ελλάδα να κάνει μερικές δεκάδες χιλιάδες εξετάσεις σε μια βδομάδα; Ασφαλώς όχι. Μια ρεαλιστική αντιπρόταση δεν έχω δει. Ξαναλέω ότι η δημοσιοποίηση έχει πάρα πολλά αρνητικά, τα οποία έχουμε συζητήσει εκτενώς. Κάποια άλλη ρεαλιστική λύση, με πιθανότητες επιτυχίας και λιγότερα αρνητικά δε βλέπω. Φίλιππε please, κι εγώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ θυμάμαι τον τρόπο με τον οποίο προκήρυξαν θέσεις μέσα Αυγούστου πριν λίγα χρόνια ... γενικά της εκδιδομένης γίνεται με την αξιοκρατία εκεί μέσα, οπότε το πόσα λεφτά διαχειρίζονται με ανατριχιάζει γενικά. Όσο για το πού θα εξεταστούν όλοι αυτοί, μου θύμισες το γνωστό αλαλούμ που γίνεται στα νοσοκομεία κάθε φορά που βγαίνει μια συγκινητική ιστορία μικρού παιδιού που χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση μυελού των οστών ... χωρίς κανένας να εξηγεί στον κόσμο ότι δεν μπορεί να δώσει δείγμα για το συγκεκριμένο παιδάκι, και φυσικά χωρίς ποτέ κανείς να βγει να πει ότι χιλιάδες δείγματα μένουν στα ψυγεία χωρίς να υπάρχει προσωπικό για να τα εξετάσει! Αυτή είναι η Ελλάδα. Η διαφορά μας είναι ότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι παραβιάζοντας το δικαίωμα στον σεβασμό ενός ασθενούς μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα. Κάπου διάβασα πως ήδη στο παρελθόν η χώρα μας είχε καταδικαστεί σε πρόστιμο για ανάλογες πρωτοβουλίες. Ακόμα κι αν δε συμβεί αυτό και τώρα, πιστεύω πως με τέτοια πυροτεχνήματα δεν θα σωθεί η κατάσταση. Η ισχυρότερη εικόνα της προεκλογικής περιόδου, όμως, ήταν αυτή που δεν κυκλοφόρησε. Η στιγμή, όπως την περιέγραψαν αρκετοί συνάδελφοι, όπου οι οροθετικές ιερόδουλες μεταφέρονται σιδηροδέσμιες με νοσοκομειακές μάσκες. (από INFOWAR) Επεξ/σία 8 Μαΐου 2012 από ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 benign, το εφικτό από το ευκταίο, ειδικά στην νεοελλάδα σε κρίσιμα ζητήματα, απέχουν έτη φωτός. Και έρχεσαι εσύ τώρα και προτείνεις, να υπάρξει ποινική ευθύνη σε όποιον πάει με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη; Μήπως μέχρι πρότινος ζούσες στα ανάκτορα του Μπάνκιχαμ;
Pantelwolf Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Τα έχουμε μπλέξει όλα μου φαίνεται. Η λογική της δημοσιοποίησης της φωτογραφίας δεν είναι η "τιμωρία" των ιερόδουλων, ούτε γίνεται για να καταδικαστούν ηθικά από την κοινωνία. Σε μια τέτοια λογική είμαι παντελώς αντίθετος και διαφωνώ κάθετα με τον Pantel. wow wow wow, δεν είπα ποτέ οτι πρέπει να γίνεται για τιμωρία. είπα οτι δε θα φοβηθώ να τους "στιγματίσω" για να σώσω άλλους. Μην τα μπερδεύουμε!
pournaras Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ας διασυρθουν τα μπουρδελα αντι να διασυρθουν οι εκδιδομενες. Μα αν ισχυουν τα προαναφερθεντα, ποιος σου λεει οτι η καθε εκδιδομενη, δεν αλλαζει μπουρδελο ανα μηνα, αναλογα που θα την πανε. Και συνεχιζω να ρωταω. Εμενα με ποιο τροπο θα με ειδοποιησουν χωρις να δειξουν τη φατσα της κοπελας με την οποια πηγα;
-nick- Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μα αν ισχυουν τα προαναφερθεντα, ποιος σου λεει οτι η καθε εκδιδομενη, δεν αλλαζει μπουρδελο ανα μηνα, αναλογα που θα την πανε. Και συνεχιζω να ρωταω. Εμενα με ποιο τροπο θα με ειδοποιησουν χωρις να δειξουν τη φατσα της κοπελας με την οποια πηγα; Αν καποιος ειναι τοσο ηλιθιος που ακουγονται κρουσματα εστω και ας ηταν το μπουδελο το παραδιπλα, και εχει παει χωρις καποτα και δεν παει για ελεγχο ε, αξιος της μοιρας του, Darwin awards και τα λοιπα ...
pournaras Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Αν καποιος ειναι τοσο ηλιθιος που ακουγονται κρουσματα εστω και ας ηταν το μπουδελο το παραδιπλα, και εχει παει χωρις καποτα και δεν παει για ελεγχο ε, αξιος της μοιρας του, Darwin awards και τα λοιπα ... Ποιο παραδιπλα ρε συ, γκομενα αυτη μπορει σημερα να ειναι αθηνα, κι αυριο αλεξανδρουπολη, δεν ξερεις καθολου για τις μετακινησεις των κοριτσιων και γιατι μεταφερονται τουλαχιστον μια πολη μακρυα (ωστε να φαινεται "ανανεωμενο" το μαγαζι).
-nick- Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Οκ ... Να δεχτω λοιπον να βγουν οι εικονες ως υστατη λυση ευαισθητοποιησης των ΗΛΙΘΙΩΝ μπας και πανε και κανουνε τεστ . Δυο σημειωσεις εδω : 1) Αφου αποφασιζουν να βγαλουν στη φορα αυτες τις φωτος ως υστατο μεσο, να βγαλουν ΚΑΙ τα ονομα των μπουρδελων,αλλα και τον ιδιοκτητων που διαφημιζουν και παροτρυνουν γαμησια χωρις καποτα 2) Αν καποιος ειναι τοσο ηλιθιος που χει παει σε μπουρδελο χωρις καποτα και δεν παει για εξετασεις παρα μονο οταν βγει η τυπισσα που πηδηξε φορα στα ΜΜΕ οτι εχει HIV, τρεχα γυρευε.
pournaras Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Οκ ... Να δεχτω λοιπον να βγουν οι εικονες ως υστατη λυση ευαισθητοποιησης των ΗΛΙΘΙΩΝ μπας και πανε και κανουνε τεστ . Δυο σημειωσεις εδω : 1) Αφου αποφασιζουν να βγαλουν στη φορα αυτες τις φωτος ως υστατο μεσο, να βγαλουν ΚΑΙ τα ονομα των μπουρδελων,αλλα και τον ιδιοκτητων που διαφημιζουν και παροτρυνουν γαμησια χωρις καποτα 2) Αν καποιος ειναι τοσο ηλιθιος που χει παει σε μπουρδελο χωρις καποτα και δεν παει για εξετασεις παρα μονο οταν βγει η τυπισσα που πηδηξε φορα στα ΜΜΕ οτι εχει HIV, τρεχα γυρευε. Δε θα διαφωνησω σε αυτα. Απλα, δυστυχως οπως ειπε κι ο Φιλιππος, αν δε σου χτυπησει συγκεκριμενα την πορτα κατι, δεν προκειται να παει κανενας για εξεταση, ακομη κι αν εζμπρωχνε χωρις σκουφο σε ολη του τη ζωη, απο τοτε που παιχτηκε το "καλως ηρθε το δολλαριο".
-nick- Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δε θα διαφωνησω σε αυτα. Απλα, δυστυχως οπως ειπε κι ο Φιλιππος, αν δε σου χτυπησει συγκεκριμενα την πορτα κατι, δεν προκειται να παει κανενας για εξεταση, ακομη κι αν εζμπρωχνε χωρις σκουφο σε ολη του τη ζωη, απο τοτε που παιχτηκε το "καλως ηρθε το δολλαριο". Μην το λες αυτο, δεν ισχυει για ολους.
pournaras Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μην το λες αυτο, δεν ισχυει για ολους. Σχημα λογου το "¨κανενας"
kostas_dr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Τελειωμό δεν έχει αυτή η ιστορία. Είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι ηλίθιοι;;; Ρητορική η ερώτηση δυστυχώς. ΥΓ: όλοι αυτοί θα πάνε να ψηφίσουν μεθαύριο για να αποφασίσουν για το μέλλον την χώρας!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα