IOSTEFO Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ελλαδα 2009 8,800 τώρα πόσο; http://www.avert.org/hiv-aids-europe.htm
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Τι παραπανω μπορει να κανει καποιος δηλαδη?Περα απο την κοινη λογικη,που υπαγορευει να μην εχει κανεις επαφη με ανθρωπο που δεν γνωριζει καλα,να αποφευγει την επαφη με πορνες κ.τ.λ. σε συνδιασμο με την προφυλαξη ειναι οτι καλυτερο μπορει να κανεις ενας ανθρωπος.Επειδη δηλαδη υπαρχει,παρολα αυτα τα μετρα λογικης προστασιας ,μια ελαχιστη πιθανοτητα να ζουμε φοβικα? Μα δεν ρωτάω τι πρέπει να κάνει το κράτος γενικά. Στα γενικά και τα μακροπρόθεσμα, δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφωνία, από όσο έχω παρακολουθήσει τη συζήτηση. Το ερώτημα που από χθες θέτω, είναι το εξής: έγινε έλεγχος και βρέθηκαν αυτά τα οροθετικά άτομα. Πώς έπρεπε να είχε χειριστεί το ζήτημα το κράτος, ώστε να μην εγκαλείται για υποκρισία, ψηφοθηρία, κανιβαλισμό κτλ.; Και επειδη αναφερεσαι σε μενα για ποιο λογο ειμαι επικινδυνα ασχετος?Εσυ τι παραπανω κανεις που δεν εισαι? Μεταξύ άλλων, δεν προτείνω τη φυλάκιση ανθρώπων που θα βρεθούν οροθετικοί, μετά από επαφή με ιερόδουλη, τη στιγμή που αγνοώ το πώς μπορεί να μολυνθεί κανείς από τον ιό.
benign Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μεταξύ άλλων, δεν προτείνω τη φυλάκιση ανθρώπων που θα βρεθούν οροθετικοί, μετά από επαφή με ιερόδουλη, τη στιγμή που αγνοώ το πώς μπορεί να μολυνθεί κανείς από τον ιό. Μονο αυτοι που δεν πηραν προφυλαξη,οχι οι δυστυχεις που πηραν μετρα και ετυχαν σε μια απο τις πολυ μικρες περιπτωσεις.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Εντάξει, δεν μπορεί, με τρολάρεις. Πώς θα είσαι σίγουρος πως όποιος κόλλησε δεν πήρε προφύλαξη; Με το νόμο των πιθανοτήτων; "Έχουμε 90% πιθανότητες να είσαι ένοχος, στη φυλακή"; Κάπως έτσι ή πάλι αδυνατώ να συλλάβω τη λεπτή ειρωνεία; Κι ας πούμε ότι είσαι σίγουρος ή απλά τυχερός και πέφτεις μέσα στη μαντεψιά σου για το πώς μολύνθηκε ο άλλος. Ας πούμε επίσης ότι βρίσκεις τρόπο να λύσεις και το θέμα του συνωστισμού στις φυλακές. Και το κόστος φυλάκισης όλων αυτών των ανθρώπων. Ποιο, ακριβώς, πρόβλημα λύνεις φυλακίζοντάς τους, πέρα από την ευκαιρία να πάρεις εκδίκηση από τους υποκριτές αστούς; Μήπως η απειλή της φυλάκισης έχει περιορίσει την παράνομη εκπόρνευση και δεν το έχω αντιληφθεί;
benign Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Εντάξει, δεν μπορεί, με τρολάρεις. Πώς θα είσαι σίγουρος πως όποιος κόλλησε δεν πήρε προφύλαξη; Με το νόμο των πιθανοτήτων; "Έχουμε 90% πιθανότητες να είσαι ένοχος, στη φυλακή"; Κάπως έτσι ή πάλι αδυνατώ να συλλάβω τη λεπτή ειρωνεία; Κι ας πούμε ότι είσαι σίγουρος ή απλά τυχερός και πέφτεις μέσα στη μαντεψιά σου για το πώς μολύνθηκε ο άλλος. Ας πούμε επίσης ότι βρίσκεις τρόπο να λύσεις και το θέμα του συνωστισμού στις φυλακές. Και το κόστος φυλάκισης όλων αυτών των ανθρώπων. Ποιο, ακριβώς, πρόβλημα λύνεις φυλακίζοντάς τους, πέρα από την ευκαιρία να πάρεις εκδίκηση από τους υποκριτές αστούς; Μήπως η απειλή της φυλάκισης έχει περιορίσει την παράνομη εκπόρνευση και δεν το έχω αντιληφθεί; Ειμαι κατα των οικων ανοχης και εγραψα πριν τι θεωρω καλυτερο να γινει,αλλα εσυ τι προτεινεις?Τι πρεπει να γινει? Κι ας πούμε ότι είσαι σίγουρος ή απλά τυχερός και πέφτεις μέσα στη μαντεψιά σου για το πώς μολύνθηκε ο άλλος. Ας πούμε επίσης ότι βρίσκεις τρόπο να λύσεις και το θέμα του συνωστισμού στις φυλακές. Και το κόστος φυλάκισης όλων αυτών των ανθρώπων. Ποιο, ακριβώς, πρόβλημα λύνεις φυλακίζοντάς τους, πέρα από την ευκαιρία να πάρεις εκδίκηση από τους υποκριτές αστούς; Δινεις ενα παραδειγμα οτι θα υπαρχουν κυρωσεις σε οσους δεν ειναι υπευθυνοι. Το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα πρεπει να βρεθουν τροποι ελεγχου.Για παραδειγμα να μην δεχεται μια πορνη,(η οποια θα εξεταζεται συχνα)το σεξ χωρις προφυλακτικο και να υπαρχει υποχρεωτικη προστασια (μπραβοι) που να τις προστατευουν για να επιτρεπεται να λειτουργει καποιο τετοιο μερος.Σε αλλες χωρες ειναι πιο προσεκτικοι σε αυτα,πιο ''επαγγελματιες''.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Νομίζω ότι ήδη από τον περασμένο Νοέμβρη στο πανελλήνιο συνέδριο για το AIDS είχαν ανακοινωθεί στοιχεία σοκ για αύξηση των κρουσμάτων κατά 53%! Παραθέτω: Η εξάπλωση της HIV λοίμωξης στους ενδοφλέβιους χρήστες ευνοείται από τις χαμηλές κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, την πορνεία, την αύξηση των σεξουαλικά μεταδιδομένων νοσημάτων, τη σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη και την κοινή χρήση μολυσμένων βελονών και συριγγών. Η αντιμετώπιση της HIV λοίμωξης σε αυτή την κατηγορία των ασθενών λόγω των πολλαπλών ιατρικών, κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου με αφορμή το 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το AIDS (25-27/11), η πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Τζένη Κρεμαστινού, ανακοίνωσε ότι την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2011 δηλώθηκαν 803 περιπτώσεις λοίμωξης, εκ των οποίων οι 686 αφορούσαν άνδρες και οι 117 γυναίκες. Ο μεγαλύτερος αριθμός καταγράφηκε, όπως συνήθως, στην ομάδα των ανδρών που έχουν σεξουαλικές επαφές με άνδρες (33,13%). Ωστόσο το δεκάμηνο του 2011, παρατηρείται μια σημαντική αλλαγή στα χαρακτηριστικά της επιδημίας του HIV στην Ελλάδα, καθώς καταγράφεται αύξηση 1250% στον πληθυσμό των χρηστών ενδοφλέβιων ναρκωτικών. Την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2011 δηλώθηκαν 190 περιπτώσεις HIV λοίμωξης, σε χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών. Αριθμός που αποτελεί το 1/4 (23,66%), των δηλωθέντων περιστατικών της συγκεκριμένης περιόδου. Η μεγάλη πλειοψηφία αφορά άνδρες (81,58%), ενώ μία στις 4 γυναίκες που δηλώθηκαν ήταν ηλικίας μικρότερης των 25 ετών. Επίσης από πέρσι είχαν δημοσιευτεί και στο εξωτερικό άρθρα για το πώς η οικονομική κρίση στην Ελλάδα θα είχε συνέπειες και στην εξάπλωση λοιμωδών νοσημάτων: Also, a surge in intravenous drug users may explain a rise in HIV infections of more than 1000% among them. In addition to intravenous drug use, prostitution and unsafe sex are also responsible for the increase in HIV infections in the general population, estimated to be 52% higher in 2011 than in 2010. 1. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, τα κρούσματα aids, έχουν σημαντικά αυξηθεί. Ποιους αφορά κυρίως η αύξηση αυτή και ποια τα αίτια; Η αύξηση αφορά όλες τις ομάδες του πληθυσμού. Ομάδες ιδιαίτερης επικινδυνότητας είναι οι ομοφυλόφιλοι, οι χρήστες ναρκωτικών, οι ηλικίες έντονου σεξουαλικού πειραματισμού (εφηβεία, νεαρές ηλικίες). Η οικονομική κρίση συνδέεται με πλημμελή τήρηση μέτρων προφύλαξης, πλημμελείς εργαστηριακούς ελέγχους σε άτομα υψηλού κινδύνου και με αύξηση του ποσοστού των ατόμων που επιδεικνύουν άστατη σεξουαλική συμπεριφορά. Δυστυχώς πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν την αγορά προφυλακτικών, ως περιττή πολυτέλεια. Αυτό, εάν συνδυαστεί με αυξημένο ρυθμό μετανάστευσης ατόμων από εμπόλεμες χώρες, τα οποία λόγω οικονομικής κρίσης δεν τηρούν επίσης κανόνες σεξουαλικής υγιεινής, μπορεί να ερμηνεύσει την άνοδο των κρουσμάτων, που παρατηρείται στην Ελλάδα. Άρα έχουμε μια χώρα - υγειονομική βόμβα, όπου κινδυνεύουν περισσότερο οι ομοφυλόφιλοι, οι τοξικομανείς και οι έφηβοι εξ΄αιτίας της οικονομικής κρίσης σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση. Και θέλετε να πιστέψω ότι είναι τυχαίο ότι απ΄όλα αυτά το μόνο που μπόρεσε να κάνει η πολιτεία είναι να δώσει στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες οροθετικών αλλοδαπών εκδιδόμενων γυναικών σε προεκλογική περίοδο, απλά και μόνο για να προστατεύσει την υγεία όσων πήγαν μαζί τους? Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη ότι δεν είναι έτσι αλλά πιστεύω ότι είναι πιο πιθανό να έκαναν μια κίνηση εντυπωσιασμού βάζοντάς τα πλέον αδύναμα άτομα. Οι ομοφυλόφιλοι θα ήταν σαφώς πιο δύσκολος στόχος και ενδεχομένως να κόστιζε και σε ψήφους. Όλα είναι θέμα ερμηνείας.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 @benign: Είσαι κατά των οίκων ανοχής αλλά δε μας εξηγείς πώς είναι χειρότερο να υπάρχουν οίκοι ανοχής από το να εκδίδονται γυναίκες στα πεζοδρόμια. Εκτός κι αν θέλεις να συζητήσουμε την πλήρη απαγόρευση της πορνείας. Φυσικά, δε μας ευνοούν μερικές χιλιάδες χρόνων ανθρώπινης εμπειρίας όσον αφορά το ανέφικτο ενός τέτοιου στόχου, αλλά θα μπορούσαμε να μιλήσουμε και γι' αυτό. Γενικά, τα (δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται, όχι και τόσο) αυτονόητα που έχουν επισημάνει άλλοι χρήστες (ενημέρωση των νέων, τακτικοί έλεγχοι, ατομική υπευθυνότητα) είναι απολύτως σωστά και συμφωνώ. Ακριβέστερα, δεν έχω διαβάσει εδώ στο insomnia καμία τοποθέτηση που να διαφωνεί. Επαναλαμβάνω, η διαφωνία έχει να κάνει με το χειρισμό της συγκεκριμένης υπόθεσης. Και ανακεφαλαιώνω: Για μένα θέμα "προεκλογικού πυροτεχνήματος" δεν υφίσταται. Πρώτον γιατί η δημοσιοποίηση της υπόθεσης δεν πληροί τις παραμέτρους ενός τέτοιου πυροτεχνήματος (είναι ένα θέμα κατά βάση αρνητικό, αφορά ανίατη ασθένεια, συνοδεύεται από ισχυρό κοινωνικό στίγμα, φοβίες, άγνοια), δεύτερον γιατί ήρθε στην επιφάνεια πολύ αργά για να ασκήσει οποιαδήποτε επίδραση. Τρίτον, γιατί η δημοσιοποίηση της υπόθεσης φέρνει στο φως πλείστα όσα προβλήματα και ολιγωρίες εκ μέρους εκείνων που υποτίθεται ότι πηγαίνουν με το πυροτέχνημα να μαζέψουν ψηφαλάκια. Εκτός αυτού, όσοι κατηγορούν το κράτος (συγχέοντας τις φυλλάδες με το ΚΕΕΛΠΝΟ, το υπουργείο και τον εισαγγελέα) για κανιβαλισμό, υποκρισία, ψηφοθηρία, ακόμη και τώρα δεν έχουν απαντήσει πώς θα χειρίζονταν καλύτερα αυτή την υπόθεση (ελπίζω, να μη θεωρείται "καλύτερος" χειρισμός να κληθούν επειγόντως να εξεταστούν όλοι όσοι έχουν πάει με ιερόδουλες, σε απροσδιόριστη χρονική περίοδο -το λέω γιατί προτάθηκε και αυτό). Τώρα, σε αυτές τις συνθήκες. Νομίζω ότι την άποψή μου την έχω διατυπώσει όσο το δυνατό αναλυτικότερα. Καλή συνέχεια σε όλους.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Για μένα θέμα "προεκλογικού πυροτεχνήματος" δεν υφίσταται. Πρώτον γιατί η δημοσιοποίηση της υπόθεσης δεν πληροί τις παραμέτρους ενός τέτοιου πυροτεχνήματος (είναι ένα θέμα κατά βάση αρνητικό, αφορά ανίατη ασθένεια, συνοδεύεται από ισχυρό κοινωνικό στίγμα, φοβίες, άγνοια), δεύτερον γιατί ήρθε στην επιφάνεια πολύ αργά για να ασκήσει οποιαδήποτε επίδραση. Τρίτον, γιατί η δημοσιοποίηση της υπόθεσης φέρνει στο φως πλείστα όσα προβλήματα και ολιγωρίες εκ μέρους εκείνων που υποτίθεται ότι πηγαίνουν με το πυροτέχνημα να μαζέψουν ψηφαλάκια. Εκτός αυτού, όσοι κατηγορούν το κράτος (συγχέοντας τις φυλλάδες με το ΚΕΕΛΠΝΟ, το υπουργείο και τον εισαγγελέα) για κανιβαλισμό, υποκρισία, ψηφοθηρία, ακόμη και τώρα δεν έχουν απαντήσει πώς θα χειρίζονταν καλύτερα αυτή την υπόθεση (ελπίζω, να μη θεωρείται "καλύτερος" χειρισμός να κληθούν επειγόντως να εξεταστούν όλοι όσοι έχουν πάει με ιερόδουλες, σε απροσδιόριστη χρονική περίοδο -το λέω γιατί προτάθηκε και αυτό). Τώρα, σε αυτές τις συνθήκες. Θα ήταν σαφώς πιο τίμιο να καλέσουν όλους όσοι πήγαν με εκδιδόμενα άτομα και των δύο φύλων χωρίς προφυλάξεις να εξεταστούν παρά αυτό που έκαναν. Αφού δεν ελέγχεται η κατάσταση όπως είναι γιατί να μην τους θυμίσεις το αυτονόητο? Ότι όλοι όσοι φέρονται ανεύθυνα είναι σε κίνδυνο και όχι μόνοι όσοι πήδηξαν αυτές τις 7 ή 17 ή 117 που έβγαλαν στη δημοσιότητα, πάντα και όχι μόνο αυτές τις μέρες? Ελπίζω να μην πιστεύεις ότι υπάρχει το πολύ αργά για ψηφοθηρία στην Ελλάδα, όπου το ανύπαρκτο κράτος θυμάται να λειτουργήσει υπέρ του πολίτη - πελάτη μόνο ένα μήνα κάθε 4 χρόνια!
pournaras Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Θα ήταν σαφώς πιο τίμιο να καλέσουν όλους όσοι πήγαν με εκδιδόμενα άτομα και των δύο φύλων χωρίς προφυλάξεις να εξεταστούν παρά αυτό που έκαναν. Αφού δεν ελέγχεται η κατάσταση όπως είναι γιατί να μην τους θυμίσεις το αυτονόητο? Ότι όλοι όσοι φέρονται ανεύθυνα είναι σε κίνδυνο και όχι μόνοι όσοι πήδηξαν αυτές τις 7 ή 17 ή 117 που έβγαλαν στη δημοσιότητα, πάντα και όχι μόνο αυτές τις μέρες? Ελπίζω να μην πιστεύεις ότι υπάρχει το πολύ αργά για ψηφοθηρία στην Ελλάδα, όπου το ανύπαρκτο κράτος θυμάται να λειτουργήσει υπέρ του πολίτη - πελάτη μόνο ένα μήνα κάθε 4 χρόνια! ΜΑ για να καλεσεις καποιον να παει για εξεταση, πρεπει να του πεις με καποιο τροπο οτι αυτος που πηγε με την ταδε μπορει να εχει προβλημα. Πως αλλιως μπορει να γινει; Να βγει ο υπουργος στα καναλια και να πει οτι οσοι περασαν απο τα ταδε μπορδελα να πανε για εξεταση; Εμμεσως καταστρεφεις και την επιχειρηση, και τις οποιες νομιμες και υγιεις εργαζομενες. ΝΑ βγει και να πει οσοι πηγαν με ρωσιδες, ουκρανες κλπ (τι εθνικοτητας μπορει να ειναι η καθεμια, δεν ειναι ολες ρωσιδες), τοτε θα παει η μιση Αθηνα για ελεγχο. Γινεται; δε γινεται. Αρα με καποιο τροπο, εγω πχ που μπορει να ειμαι μεσα στους προβληματικους, πρεπει να μου πει οτι η ταδε ειχε προβλημα.
-nick- Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Πως αλλιως μπορει να γινει; Να βγει ο υπουργος στα καναλια και να πει οτι οσοι περασαν απο τα ταδε μπορδελα να πανε για εξεταση; Εμμεσως καταστρεφεις και την επιχειρηση, και τις οποιες νομιμες και υγιεις εργαζομενες. Lol. Ετσι οπως το λες ειναι σαν να φταινε οι συγκεκριμενες μονο και οχι η... "επιχειρηση". Που παρεπιπτοντως εδω δεν μιλαμε για φαση Αμστερνταμ ή ειλικρινα οικειοθελους πορνειας, στην πλειοψηφια των περιπτωσεων μιλαμε για trafficking εξαναγκασμους απειλες ή στην καλυτερη "οικειοθελη" αυτο-εξαναγκασμο λογω εξαθλιωσης/ναρκωτικων
pournaras Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Lol. Ετσι οπως το λες ειναι σαν να φταινε οι συγκεκριμενες μονο και οχι η... "επιχειρηση". Που παρεπιπτοντως εδω δεν μιλαμε για φαση Αμστερνταμ ή ειλικρινα οικειοθελους πορνειας, στην πλειοψηφια των περιπτωσεων μιλαμε για trafficking εξαναγκασμους απειλες ή στην καλυτερη "οικειοθελη" αυτο-εξαναγκασμο λογω εξαθλιωσης/ναρκωτικων Αν φταιει η επιχειρηση να μπει νομιμα λουκετο. Η αποπομπη ολης της επιχειρησης (δεν αναφερομαι μονο στον ιδιοκτητη), που περιλαμβανει ισως και νομιμες κοπελες, και παραλληλα να την αφηνεις να συνεχιζει να λειτουργει, δημιουργει ακριβως το αντιθετο αποτελεσμα.
-nick- Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Αν φταιει η επιχειρηση να μπει νομιμα λουκετο. Η αποπομπη ολης της επιχειρησης (δεν αναφερομαι μονο στον ιδιοκτητη), που περιλαμβανει ισως και νομιμες κοπελες, και παραλληλα να την αφηνεις να συνεχιζει να λειτουργει, δημιουργει ακριβως το αντιθετο αποτελεσμα. Μα οταν η ιδια η επιχειρηση λεει στον πελατη "αν σκασεις Χ παραπανω πηδας χωρις καποτα" , αν η ιδια επιχειρηση (ας υποθεσουμε οτι δεν εμπλεκεται με κυκλωματα trafficking αν κ θα γελασουν κ οι πετρες ..) δεχεται να δουλεψουν κοπελες ναρκωμανεις εξαθλιωμενες , πως δεν φταιει ?
pournaras Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μα οταν η ιδια η επιχειρηση λεει στον πελατη "αν σκασεις Χ παραπανω πηδας χωρις καποτα" , αν η ιδια επιχειρηση (ας υποθεσουμε οτι δεν εμπλεκεται με κυκλωματα trafficking αν κ θα γελασουν κ οι πετρες ..) δεχεται να δουλεψουν κοπελες ναρκωμανεις εξαθλιωμενες , πως δεν φταιει ? Μην πιασουμε παλι τις γενικοτητες. Μιλαμε για τις 5-10 αυτες κοπελες που πιαστηκαν, και πως θα αντιμετωπιζοταν αλλιως το ολο θεμα. Το τι γινεται γενικοτερα, ολοι συμφωνουμε, αλλα για τα συγκεκριμενα "σπιτια", εγω τουλαχιστον δεν εχω ειδικη πληροφορηση, για το πως λειτουργουσαν, αν και ποσες παρανομες ειχαν, αν ηταν ναρκομανεις κλπ. Αν εχεις (η καποιος αλλος) καποια αλλη πληροφορηση να το κουβεντιασουμε. Στην τελικη, εστω οτι οντως ισχυουν ολα αυτα. Για το συγκεκριμενο θεμα, εμενα που μπορει να ειμαι "πελατης", με ποιο τροπο θα με ειδοποιησεις σαν κρατος; Αυτο κουβεντιαζουμε και οχι την γενικοτερη παταξη της παρανομης πορνειας.
-nick- Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Το τι γινεται γενικοτερα, ολοι συμφωνουμε, αλλα για τα συγκεκριμενα "σπιτια", εγω τουλαχιστον δεν εχω ειδικη πληροφορηση, για το πως λειτουργουσαν, αν και ποσες παρανομες ειχαν, αν ηταν ναρκομανεις κλπ. Αν εχεις (η καποιος αλλος) καποια αλλη πληροφορηση να το κουβεντιασουμε. Δεν ειδες φωτος?
pournaras Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δεν ειδες φωτος? Ωραια, δεχομαι οτι ισχυουν. Η δευτερη παραγραφος μου, πως αντιμετωπιζεται χωρις να διασυρθουν οι εκδιδομενες; Εγω πως θα μαθω οτι ενδεχεται να εχω προβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα