Προς το περιεχόμενο

Let's Fight AIDS in Greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Αν οργανωθει μια πολιτεια ,ολα μπορουν να γινουν", είχα όλη την καλή διάθεση να σε υποστηρίξω αλλά δεν με βοηθάς!

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι περισσότερο εμφανής από το "στη φυλακή όλοι οι πελάτες τους".

edit: Ματαιοπονώ, και το ξέρω, αλλά να υπενθυμίσω στους επικριτές του υποκριτικού αστικού κράτους ότι καμία μέθοδος προφύλαξης δεν είναι 100% ασφαλής.

Για να ειμαι ειλικρινης αυτο δεν το ηξερα,αλλα φανταζομαι αν παρει κανεις προστασια οι πθανοτητες ειναι απειροελαχιστες?

Παντως προσωπικα θεωρω την υπαρξη των πορνειων απο μονη της προσβολη σε μια πολιτισμενη χωρα καθοτι δεν μπορω να την δω σαν τιποτε αλλο απο στυγνη εκμεταλευση ανθρωπου απο ανθρωπο αλλα μηπως ειμαι αφελης επειδη κατι ειναι πρακτικη εδω και δεκαδες χρονια?

"Αν οργανωθει μια πολιτεια ,ολα μπορουν να γινουν", είχα όλη την καλή διάθεση να σε υποστηρίξω αλλά δεν με βοηθάς!

Προτεινε εσυ κατι λοιπον,ετσι θα βοηθησεις μεχρι να πιω λιγο καφε.:devil:

Δημοσ.

Δεν έχω να προτείνω τίποτα γιατί όλα αυτά που λες είναι πρακτικά αδύνατο να γίνουν.

Τι πρεπει να γινει λοιπον κατα την γνωμη σου?Δεν δισταζω να παραδεχτω οτι δεν ξυπνησα σημερα με σχεδιο περιορισμου η εξαλειψης του προβληματος,ας συνδραμει και καποιος αλλος με μια προταση.

Δημοσ.

Να προσέχει ο καθένας τον εαυτό του. Το να απαιτείς τη χρήση προφυλακτικού σε μια περιστασιακή 'σχέση' και το προτείνεις στον μόνιμο σύντροφο σου να πηγαίνετε μια στο τόσο για μια εξετάση ρουτίνας είναι μια καλή πρώτη σκέψη.

Δημοσ.

Να προσέχει ο καθένας τον εαυτό του. Το να απαιτείς τη χρήση προφυλακτικού σε μια περιστασιακή 'σχέση' και το προτείνεις στον μόνιμο σύντροφο σου να πηγαίνετε μια στο τόσο για μια εξετάση ρουτίνας είναι μια καλή πρώτη σκέψη.

Καμμια αντιρρηση.Για τον περιορισμο του προβληματος στους οικους ανοχης και τις μαζικες διαστασεις που μπορει να παρει οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση της επικαιροτητας?

Δημοσ.

Εάν όλοι ακολουθούν τα παραπάνω δεν πρόκειται να πάρει κανένα τέτοιο πρόβλημα μαζικές διαστασεις. Δεν γίνεται για όλα να σε προστατεύει η πολιτεία, μερικές φορές χρειάζεται να φορέσεις την καπότα μόνος σου!

Δημοσ.

Εάν όλοι ακολουθούν τα παραπάνω δεν πρόκειται να πάρει κανένα τέτοιο πρόβλημα μαζικές διαστασεις. Δεν γίνεται για όλα να σε προστατεύει η πολιτεία, μερικές φορές χρειάζεται να φορέσεις την καπότα μόνος σου!

Αυτο πες το σε αυτους που πηγαν και μολυνθηκαν.:lol:

Το θεμα ειναι πως θα προστατευτει η κοινωνια απο τους ανευθυνους που στους οικους ανοχης ζητουν σεξ χωρις προστασια?

Ενας τροπος που μου αρεσει προσωπικα ειναι το κλεισιμο των μπουρδελων.

Δημοσ.

Το κλέισιμο των μπουρδέλων δεν συνεπάγεται και εξαφάνιση του πληρωμένου σεξ. Καλύτερα κάποιος να μπορεί να πηγαίνει με δηλωμένες κοπέλες που μπορούν να ελεγθούν (μάλλον αυτό είναι και το μόνο που μπορεί να κάνει η πολιτεία), παρά με την πρώτη τυχούσα που θα βρει στο δρόμο, δεν νομίζεις;

Δημοσ.

ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΗ

ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

θέλω αυτήν την παλιά ελληνική κοινωνία όταν οι πόρνες ήταν απολύτως αποδεκτές μέσα στον κοινωνικό περίγυρό τους, όταν οι άντρες παραδέχονταν ότι πήγαιναν σε πόρνες και φόραγαν καπότες, όταν οι νταβατζήδες λεγόντουσαν αγαπητικοί, όταν γραφόντουσαν τραγούδια για τις πόρνες, όταν γυριζόντουσαν ταινίες, όταν η πουτάνα ήταν άνθρωπος κανονικός, όταν η Μελίνα , η Τζένη, η Κατερίνα Χέλμη έπαιζαν με περηφάνεια τις πόρνες.

Εκείνη την Ελλάδα θέλω, όχι την άθλια , φοβική, "πέφτω απ΄τα σύννεφα" σημερινή.

Όχι αυτήν που κανιβαλίζει 20χρονα άρρωστα , κοκκαλιάρικα κορίτσια σέρνοντας τα με χειροπέδες για να τσιμπήσει κάνα ψηφαλάκι ικανοποιώντας τα χειρότερα ανθρωποφαγικά ένστικτα των πάντα αγνών και ανεύθυνων μικροαστών νοικοκυραίων.

Αυτό δεν είναι πολιτισμένη αυτό είναι μεσαιωνική, μαύρη κοινωνία.

Αυτό αποτελεί επιστροφή στις σκοτεινότερες σελίδες του ανθρώπινου Πολιτισμού.

Επιστροφή στο Κυνήγι Μαγισσών.

Επιστροφή σε ναζιστικές μεθόδους διαπόμπευσης και χειραγώγησης της μάζας.

Και μια κοινωνία σε κώμα επιχαίρει, δεν υπάρχει Δικηγόρος, Ιατρός να ορθώσει λόγο για να προστατεύσει τα δικαιώματα των αδύναμων ιερόδουλων.

Αναπόφευκτα θα έρθει η σειρά ΟΛΩΝ μας.

Και τότε δεν θα έχει απομείνει κανείς για να μας υπερασπιστεί.

Κάτι κολασμένο σέρνεται προς τα δω....

Σοφία Λαμπίκη

Αναρτήθηκε από Χιώτικη Σφίγγα στις 9:17 μ.μ. 8 σχόλια

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι άλλα ανεδαφικά σορόπια, ήμαρτον.

Ένας να μου απαντήσει, σοβαρά (παρακαλούνται οι επικίνδυνα άσχετοι που δεν ήξεραν μέχρι προ πέντε λεπτών ότι ούτε με προφυλακτικό είσαι απολύτως ασφαλής, να μη μου χαρίσουν τη σοφία τους) πώς έπρεπε να χειριστεί το κράτος αυτή την ιστορία;

Εντωμεταξύ, το λαϊκίστικο παραλήρημα περί μιας "άλλης, αγνής κοινωνίας" είναι πέρα κάθε πραγματικότητας.

Οι πόρνες την εποχή που η Μερκούρη στον κινηματογράφο έπαιζε τη Στέλλα κυνηγιόνταν, δέρνονταν, ξεφτυλίζονταν. Όπως και τώρα. Και το ότι την περήφανη, εξιδανικευμένη πόρνη, τη βλέπουμε στον κινηματογράφο κάτι θα έπρεπε να μας λέει.

Αντίθετα με το λαϊκισμό που αναζητά καλύτερες εποχές στις γειτονιές που χύνανε τα μπουγαδόνερα στους δρόμους και οι άνθρωποι πέθαιναν από μια απλή σκωληκοειδήτιδα, δεν ήταν καλύτερα την εποχή που οι νταβαντζήδες λέγονταν αγαπητικοί. Δεν ήταν καλύτερα όταν δεν υπήρχαν τουαλέτες μέσα στα σπίτια, όταν οι γυναίκες ήταν κλεισμένες στα σπίτια τους, όταν οι δάσκαλοι έσπαγαν χάρακες στις παλάμες των μαθητών τους.

Τελικά, λάθος έκανα, το διαζύγιο με τη λογική δεν πλησιάζει καλπάζοντας. Είναι ήδη εδώ, και όχι απλά δημοσιεύεται, αλλά βρίσκει και χειροκροτητές.

Δημοσ.

Το κλέισιμο των μπουρδέλων δεν συνεπάγεται και εξαφάνιση του πληρωμένου σεξ. Καλύτερα κάποιος να μπορεί να πηγαίνει με δηλωμένες κοπέλες που μπορούν να ελεγθούν (μάλλον αυτό είναι και το μόνο που μπορεί να κάνει η πολιτεία), παρά με την πρώτη τυχούσα που θα βρει στο δρόμο, δεν νομίζεις;

Αυτο που ξερω ειναι οτι σε αυτον τον χωρο δρουν και πλουτιζουν κυκλωματα που προωθουν επισης ναρκωτικα,συμπεριφερονται στις ιεροδουλες σαν σκουπιδια,πολλες φορες τις σκοτωνουν η εξωθουν κοπελες στην πορνεια χωρις τη θεληση τους και γενικα τρεφει επικινδυνα παρασιτα.Ειναι ενας πολυ βρωμικος χωρος που συντηρει την παρανομια και μαφιες.

Ατομικα αν μια γυναικα εκδιδεται ,τουλαχιστον ειναι αφεντικο του εαυτου της,να κανει συχνα εξετασεις με βαση τον νομο,να επιτρεπεται να κανει πιατσα μονο σε συγκεκριμενες περιοχες ,οι οποιες να ελεγχονται συχνα απο την αστυνομια ειναι καποιες σκεψεις που κανω.

Ένας να μου απαντήσει, σοβαρά (παρακαλούνται οι επικίνδυνα άσχετοι που δεν ήξεραν μέχρι προ πέντε λεπτών ότι ούτε με προφυλακτικό είσαι απολύτως ασφαλής, να μη μου χαρίσουν τη σοφία τους) πώς έπρεπε να χειριστεί το κράτος αυτή την ιστορία;

Τι παραπανω μπορει να κανει καποιος δηλαδη?Περα απο την κοινη λογικη,που υπαγορευει να μην εχει κανεις επαφη με ανθρωπο που δεν γνωριζει καλα,να αποφευγει την επαφη με πορνες κ.τ.λ. σε συνδιασμο με την προφυλαξη ειναι οτι καλυτερο μπορει να κανεις ενας ανθρωπος.Επειδη δηλαδη υπαρχει,παρολα αυτα τα μετρα λογικης προστασιας ,μια ελαχιστη πιθανοτητα να ζουμε φοβικα?

Και επειδη αναφερεσαι σε μενα για ποιο λογο ειμαι επικινδυνα ασχετος?Εσυ τι παραπανω κανεις που δεν εισαι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...