Ceridwen Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Πρέπει παρ' όλα αυτά να παραδεχτείς Ceridwen, πως αν σε πηδάνε 15 γλίτσες τη μέρα (σκέτο "πηδάνε" στην καλύτερη) δύσκολα θα νοιώσεις αμήχανα με τη φάτσα σου στις ειδήσεις. Αυτό μόνο; Αυτές είναι τελείως ζόμπι, παίζει να μην έχουν καταλάβει τίποτα απ ότι έχει γίνει. Και; Δηλαδή τις έχουν πηδήξει τόσες φορές μια ακόμα δεν πειράζει.
FilipposMD Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Οπότε για να ενεργοποιηθούν οι ανεύθυνοι, ανεγκέφαλοι και επικίνδυνοι, ας εκθέσουμε αυτές τις γυναίκες. Έτσι κι αλλιώς είναι καμμενα χαρτιά. Κάπως έτσι πάει; Με αυτό το σκεπτικό, όσοι έχουν πάει με άλλες χωρίς προφύλαξη, μπορούν να ησυχάσουν αφού δεν έχουν κυκλοφορήσει οι φωτογραφίες ή τα στοιχεία τους. Αν αυτός ο έλεγχος γινόταν αναγκαστικά μια φορά το μήνα ή το δίμηνο, δε θα υπήρχε κανένας λόγος για αυτή την κατάντια μια εβδομάδα πριν τις εκλογές. Με την ίδια λογική από τα 3.000 τηλέφωνα που δέχτηκε το ΚΕΕΛΠΝΟ σήμερα, όσων τελικά βγουν θετικοί ας δημοσιευτούν τα στοιχεία γιατί κινδυνεύει η δημόσια υγεία. Αν κάποιος από αυτούς που πήραν τηλέφωνο πηγαίνει με 10-20 γυναίκες ή άντρες τη μέρα, ναι, να δημοσιευθούν τα στοιχεία του γιατί κιδυνεύει η δημόσια υγεία. Δυστυχώς οι επιδημίες είναι άτιμο πράγμα. Στις διάφορες γρίπες των πτηνών και των χοίρων, ακόμα και στις πιο πολιτισμένες και δημοκρατικές χώρες σε έβαζαν σε καραντίνα αν απλά είχες πυρετό στο αεροδρόμιο. Είναι ΠΑΡΑ πολύ εύκολο να ξεφύγει από τον έλεγχο, γι' αυτό και λαμβάνονται τέτοια μέτρα που σε κανέναν δεν αρέσουν. Για τις γυναίκες είναι άδικο και λυπηρό το ότι εκτίθενται έτσι, αλλά υπάρχει υπέρτερο δημόσιο συμφέρον. Όπως θα ήταν άδικο για μένα αν με έκλειναν 3 μέρες σε ένα νοσοκομείο γιατί είμαι ύποπτος ότι φέρω έναν επικίνδυνο ιό, αλλά θα ήταν κατανοητό για τη δημόσια υγεία. Οι λαϊκισμοί των υπουργών και οι υστερίες της Espresso είναι άλλο θέμα.
Pantelwolf Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Αυτό μόνο; Αυτές είναι τελείως ζόμπι, παίζει να μην έχουν καταλάβει τίποτα απ ότι έχει γίνει. Και; Δηλαδή τις έχουν πηδήξει τόσες φορές μια ακόμα δεν πειράζει. Με μια λέξη, ναι. Με περισσότερες, όπως το θέτεις, αν είναι αναγκαίο να πηδηχτούν 10 για να γλυτώσουν 1000, ας πηδηχτούν.
liopyr Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Για τα χιλιάδες τηλεφωνήματα πάντως κρατάω επιφυλάξεις. Το σκηνικό που συζητάμε ασφαλώς και δε μπορεί να ανατρέψει σε 5 μέρες από μόνο του την προπαγάνδα που χτίζουν οι άλλοι χρόνια (ούτε καν μήνες). Γι'αυτό έγραψα πως είναι στα πλαίσια μιας υποτιθέμενης εκστρατείας εξυγίανσης του κέντρου, έχουν αναφερθεί και άλλα μέτρα σε αυτό το ύφος. Θετική κρίση δε θα βρεις μάλλον, τέτοιες κινήσεις αποσκοπούν στην ψυχολογία του ψηφοφόρου, δε εκφράζονται με παλαμάκια, όσο ηλίθιος και αν είναι κάποιος δύσκολα θα παραδεχθεί σκέψη τύπου "επιτέλους να μαζέψουν όλες τις βρωμιάρες που μας έφεραν εδω αυτόν τον έιτζ". Δε ξέρω αν βλέπω παντού φαντάσματα, δε το αποκλείω, αλλά μη ξεχνάς πως η γραμμή της λογικής είναι πολύ λεπτή στα μικροπολιτικά παιχνίδια.
Ceridwen Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Αν κάποιος από αυτούς που πήραν τηλέφωνο πηγαίνει με 10-20 γυναίκες ή άντρες τη μέρα, ναι, να δημοσιευθούν τα στοιχεία του γιατί κιδυνεύει η δημόσια υγεία.Ναι αλλά επειδή δεν υπάρχει τρόπος να το επαληθεύσουμε αυτό ας τους ονοματίσουμε όλους.Και εδώ που τα λέμε, δε νομίζω ότι η καραντίνα είναι το ίδιο πράγμα με την δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων. Ειδικά σε μια κοινωνία που κυκλοφορούν τίτλοι "Κινδυνος Θάνατος" και "έσπερναν τον θάνατο στους δρόμους της Αθήνας" και από τους οποίους επηρεάζεται. Με περισσότερες, όπως το θέτεις, αν είναι αναγκαίο να πηδηχτούν 10 για να γλυτώσουν 1000, ας πηδηχτούν. αυτό είναι αντίθετο στον τρόπο που σκέφτομαι που δεν ξέρω καν πως να απαντήσω. ο κυριος αυτος τα λέει καλύτερα απ οτι θα μπορουσα εγω. Δημόσια διαπόμπευση και δημόσια υγεία Η αστυνομία είναι εξοπλισμένη με την εν λόγω εισαγγελική διάταξη αλλά, αφού η γυναίκα συνελήφθη, δηλαδή βρέθηκε στα χέρια της Πολιτείας η οποία απέκτησε πλήρη δυνατότητα προστασίας του κοινωνικού συνόλου από αυτήν, δεν υπάρχει καμία πλέον η "αξίωση της Πολιτείας" που καθιστά απαραίτητη και τη δημοσιοποίηση όλων των στοιχείων της.
Pantelwolf Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 1000 θα μπορουσαν να ειναι οι επομενες γυναικες που θα εκαναν σεξ με αυτους που δε θα ειχαν φανταστεί, γιατι είναι μαλάκες, οτι μπορεί να κόλλησαν. και τωρα πήγαν και ψάχτηκαν. ουσιαστικα σωζονται οι 1000 απο αλλαγη συμπεριφορας του κοσμου προς τη χρήση, και από τη διάγνωση.
FilipposMD Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Η αστυνομία είναι εξοπλισμένη με την εν λόγω εισαγγελική διάταξη αλλά, αφού η γυναίκα συνελήφθη, δηλαδή βρέθηκε στα χέρια της Πολιτείας η οποία απέκτησε πλήρη δυνατότητα προστασίας του κοινωνικού συνόλου από αυτήν, δεν υπάρχει καμία πλέον η "αξίωση της Πολιτείας" που καθιστά απαραίτητη και τη δημοσιοποίηση όλων των στοιχείων της. Αυτό είναι μέγα λάθος. Δεν μιλάμε για έναν εγκληματία με αυτόματο όπλο, ο οποίος συνελήφθη και άρα δεν μπορεί να πυροβολήσει. Όταν μιλάμε για επιδημίες, προστασία του κοινωνικού συνόλου επιτυγχάνεται μόνο όταν εντοπιστούν όλοι οι ύποπτοι για φορείς άνθρωποι και αντιμετωπιστούν θεραπευτικά ή προληπτικά. Καλή η νομική προσέγγιση, αλλά αγνοεί το ιατρικό κόμμάτι της υπόθεσης.
Ceridwen Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δεν προσπαθώ να ελαφρύνω τη σοβαρότητα του θέματος. (ούτε και το άρθρο νομίζω το κάνει) Η διαφωνία είναι στο τρόπο χειρισμού. Το '17 (είναι το σύνολο σήμερα) ιερόδουλες που δουλεύουν σε αυτές τις περιοχές έχουν βρεθεί θετικές, αν είχατε επαφή με αυτές πηγαίνετε να κάνετε τεστ' μου φαίνεται υπεραρκετό. Τώρα σκέφτηκα και το άλλο, γιατί να πάει μια ιερόδουλή να εξεταστεί, όπως πρέπει συμφωνα με το νόμο, όταν υπάρχει φόβος να βγουν τα στοιχεία της στη δημοσιότητα;
Pantelwolf Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 σε ευνομούμενη χώρα για να μην πάει φυλακή, στην Ελλάδα για να έχει ένσημα.
xri_ni Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Απίστευτη ιστορία για μια από τις ιερόδουλες στο Διαδίκτυο! Τον Μάρτιο του 1986, δίπλα στο λεβητοστάσιο του υπογείου διαμερίσματος στην οδό Κυζίκου, γεννήθηκε ο γιος της Snezhana. To κατάξανθο αγοράκι παραδόθηκε αμέσως σε ένα ζευγάρι άτεκνων πανεπιστημιακών γιατρών που περίμενε με ασθενοφόρο ιδιωτικού νοσοκομείου στη διασταύρωση Κυζίκου και Αχαρνών, το «ιερό λάφυρο». Τον Αύγουστο του 1986, ανήμερα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, η 13χρονη «Ελευθερία» εγκαταστάθηκε σε οίκο ανοχής που διατηρούσε επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως πρώην μεγαλοστέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας και πολιτευτής της Ρόδου. Μονο εγω το προσεξα πως λεει οτι γεννησε το γιο της το 1986!!!?Αφου η ιδια γεννηθηκε τοτε....Ζητημα απο ολα αυτα 2-3 προτασεις να ειναι αληθεια.
Ceridwen Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 @pantelwolf όποτε αφού δε μπορεί το κράτος να λειτουργήσει σωστά όταν πρέπει, την πληρώνουν κάτι χαμένα που ούτως ή άλλως περίσσευαν. Και εμείς το επικροτούμε. Job well done! Τον κέρδισαν το μισθό τους.
Pantelwolf Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 προτεινε μου δραστικότερη λύση, και όχι περιοχές δράσης τους διότι είναι απίστευτα γενικό και καθησυχαστικό, και μαζί σου. Και ένας να σωθεί από αυτή την ιστορία άξιζε. Και, συγνώμη αλλά δε μπορώ να λυπηθώ πρεζάκια, έχω γυρίσει το διακόπτη.
-nick- Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Και, συγνώμη αλλά δε μπορώ να λυπηθώ πρεζάκια, έχω γυρίσει το διακόπτη. Οπου πρεζακιας μπορει καποις να βαλει [ψυχασθενη] [μεταναστη] [αστεγο] κλπ κλπ. Καταλαβαινεις πώς ακουγεται η προταση σου?
Ceridwen Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Νομίζω ότι θα μπορούσαν να το κάνουν να φανεί όσο σοβαρό είναι χωρίς να χρησιμοποιήσουν αυτές τις γυναίκες. Στο δικό μου το μυαλό, 17 οροθετικές γυναίκες που πηδίουνται με δεκάδες άτομα την ημέρα είναι αρκετά ανησυχητικό γεγονός από μόνο του. Είναι στο χέρι τους να επιμείνουν και να κάνουν αυτό που πρέπει, δηλαδή, πλύση εγκεφάλου. Να το λένε πχ συνέχεια στα μέσα μέχρι να μην υπάρχει κάποιος που δεν το έχει ακούσει. Τώρα αν μετά απ όλα αυτά, κάποιος δεν πειστεί να εξεταστεί ή να προσέχει, τι σε κάνει να νομίζεις ότι η φωτογραφία θα το κάνει; το τελευταίο που είπες όπως και κάτι άλλο πιο πριν θα το αφήσω ασχολίαστο.
Pantelwolf Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 @-nick- Καταλαβαίνεις οτι υπάρχει διαφορά μεταξύ κάποιου που έπαθε μια ψυχική ασθένεια,ή έφυγε από πόλεμο, ή έχασε το σπίτι του και μένει στο δρόμο με κάποιον που προκάλεσε την κατάσταση στον εαυτό του.Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μην ψάχνεις παντού ρατσιστές και φασίστες, δε θα βρεις εδώ. @Ceridwen Η γενιά μας μεγάλωσε με τον τρόμο του Εητζ. Δε μας ήρθε μια μέρα ουρανοκατέβατο. Και ενημέρωση υπάρχει και πλύση εγκεφάλου. μέχρι και μια μέρα το χρόνο του αφιερώνουμε.Από παιδάκι μου ζαλιζαν τα αυτιά ο,τι κανω να προσέχω και να βάζω καπότα. Και δε δουλεύει για όλους.. Αν οι φωτό είναι το έσχατο μέσο να σωθεί έστω και η χαζή γκόμενα του μλκ που πήγε και κόλλησε ας γίνει έτσι. Και λειτούργησε απ'όσο καταλαβαίνω. τόσοι ανάπηροι στο μυαλό πήγαν επιτέλους για εξετάσεις. Και ίσως κάποιοι από αυτούς να προσέχουν από δω και πέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα