Novas Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Help fight AIDS in Greece: http://www.facebook.com/pages/Help-fight-AIDS-in-Greece/121689544632866 Ας συνδράμουμε όλοι στην καταπολέμηση του AIDS στη χώρα μας!
kostas_dr Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Τις οικογένειές τους λυπάμαι, όχι τους ίδιους. Ας πρόσεχαν. Τόσες φορές έχουν προειδοποιηθεί.
capten- Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δεν το θυμάμαι εγώ προσωπικά αλλα είχα περάσει με παρέα από εκεί όπως μου είπανε αλλα επειδή είχε παρα πολύ κόσμο τότε φύγαμε.Άλλος φίλος μου είχε πάρει τις υπηρεσίες της συγκεκριμένης με προφυλάξεις αλλα και πάλι αυτός έχει ψιλό τρομοκρατηθεί.Δεν κατάλαβα ακόμα αφού όπως έλεγε χρησιμοποίησε σκούφο.Δυστυχώς πολλοί δεν χρησιμοποιούν προφυλάξεις και έχουμε δυσάρεστες καταστάσεις.Παίδες να χρησιμοποιείται σκούφο ακόμα και στο στοματικό και παρότι είναι υπερβολικό για πολλούς και μικρές πιθανότητες για να κολλήσεις Aids.
tsakonas Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 ποσο κάφρος πρέπει να είσαι για να σπρώξεις τάνα χωρίς σκούφο... όπως το είπε, κρίμα τις οικογένειες τους, αυτοί καλά να πάθουν 1
Toufas Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Υπαρχει κατι πιο λιγο που μπορεις να κανεις για να "πολεμησεις" κατι? Ειμαι σιγουρος πως με ενα like το aids θα φοβηθει. Εδω εχουν τα charity runs. Καποιος τρεχει καπου, κανει καπιο αγωνισμα και οι φιλοι του δινουν λεφτα σε ενα charity. Ποσο μαλακες φιλους εχετε αν σας βαζουν να κανετε τετοια πραγματα και δεν δινουν τα λεφτα στο charity αμεσως? Σταματηστε το attention whoring ωστε να δειξετε στους φιλους σας οτι ειστε καλοι. Ελεος πια.
YiN Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Υπαρχει κατι πιο λιγο που μπορεις να κανεις για να "πολεμησεις" κατι? Ειμαι σιγουρος πως με ενα like το aids θα φοβηθει. Εδω εχουν τα charity runs. Καποιος τρεχει καπου, κανει καπιο αγωνισμα και οι φιλοι του δινουν λεφτα σε ενα charity. Ποσο μαλακες φιλους εχετε αν σας βαζουν να κανετε τετοια πραγματα και δεν δινουν τα λεφτα στο charity αμεσως? Σταματηστε το attention whoring ωστε να δειξετε στους φιλους σας οτι ειστε καλοι. Ελεος πια. Το συγκεκριμένο έχει μάλλον ενημερωτικό σκοπό, δεν είναι cause. Αν πατήσεις το λινκ θα δεις ότι αναφέρεται σε συγκεκριμένο πρόσωπο μέχρι στιγμής. Εντάξει μαλακία τα λαηκς για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αλλά στην προκείμενη μπορεί να ενημερώσει και καναν άνθρωπο.
isay Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Υπαρχει κατι πιο λιγο που μπορεις να κανεις για να "πολεμησεις" κατι? Ειμαι σιγουρος πως με ενα like το aids θα φοβηθει. Εδω εχουν τα charity runs. Καποιος τρεχει καπου, κανει καπιο αγωνισμα και οι φιλοι του δινουν λεφτα σε ενα charity. Ποσο μαλακες φιλους εχετε αν σας βαζουν να κανετε τετοια πραγματα και δεν δινουν τα λεφτα στο charity αμεσως? Σταματηστε το attention whoring ωστε να δειξετε στους φιλους σας οτι ειστε καλοι. Ελεος πια. Σοφά λόγια. Κάτι μου λεει οτι το συγκεκριμένο group θα μαζέψει κόσμο και μετά θα πωληθεί/χρησιμοποιηθεί για διαφημιστικούς λόγους.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Η φωτογραφία της κοπέλας δεν ενοχλεί κανέναν; Τις φωτογραφίες των αξιότιμων πελατών θα έπρεπε να βγάλουν μπας και τις δούν οι οικογένειές τους και τρέξουν να κάνουν εξετάσεις!
Lucifer Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ε αν δεν εμφανιστούν, δε τους ξέρει κανείς. Και αν εμφανιστούν, δε νομίζω πως είναι δόκιμο να τους δώσουν δημόσια, μια ενημέρωση στις οικογένειες αρκεί.
xri_ni Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μονο εγω εκπλησσομαι που εν ετη 2012 παει καποιος με ιεροδουλη ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ????Μα ειναι δυνατον???Που ζουν αυτοι?Στο 1980?Και απο οτι ακουσα ειναι εκατονταδες,παντρεμενοι που θα εχουν κολλησει και τις γυναικες τους,ανηλικοι κτλ...
tsakonas Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Aντιδράσεις του Συλλόγου Οροθετικών http://www.zougla.gr/greece/article/antidrasis-tou-silogou-oro8etikon
YiN Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Η φωτογραφία της κοπέλας δεν ενοχλεί κανέναν; Τις φωτογραφίες των αξιότιμων πελατών θα έπρεπε να βγάλουν μπας και τις δούν οι οικογένειές τους και τρέξουν να κάνουν εξετάσεις! Γιατι οι αξιότιμοι πελάτες θα έχουν δώσει αληθινά ονόματα; Έλα τώρα.. αυτά δεν υπάρχουν πουθενά. Αν δεν γίνεται να βρεις αυτούς, βλέπεις μήπως μπορείς να τους βρεις μέσω της φωτογραφίας της, harsh, αλλά αρκετά πρακτικό. Μπδγ, αν κατάλαβα καλά η εν λόγω κοπέλα ήξερε ότι είναι φορέας ε.
YiN Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μονο εγω εκπλησσομαι που εν ετη 2012 παει καποιος με ιεροδουλη ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ????Μα ειναι δυνατον???Που ζουν αυτοι?Στο 1980?Και απο οτι ακουσα ειναι εκατονταδες,παντρεμενοι που θα εχουν κολλησει και τις γυναικες τους,ανηλικοι κτλ... Συμφωνώ αλλά θα εκπλαγείς με το πόσο ελλιπής ενημέρωση υπάρχει. ΕΙΔΙΚΑ από ανθρώπους που έχουν οικογένεια και παιδιά και θεωρούν (ακόμα κι αν ξενοπηδούν) ότι έχουν δέσει το γαϊδαρό τους. στον ανακριτή είπε όχι.... Καλά σύμφωνοι μπορεί να είναι και λάθος πληροφορία, αλλά μεταξύ μας, θα έλεγε "ναι";
xri_ni Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Aντιδράσεις του Συλλόγου Οροθετικών http://www.zougla.gr...ogou-oro8etikon Μηπως να της δωσουμε και συγχαρητηρια?Αυτο που εκανε ηταν εγκληματικη πραξη,δε δωσαν στη δημοσιοτητα τα στοιχεια ενος οποιοδηποτε οροθετικου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα