shinigami Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Καλησπερα παιδες. Τελευταιες μερες παρατηρησα στο αριστερο αλτ οτι θελει μεγαλυτερη πιεση για να πατηθει λες και εχεις κολλησει εσωτερικα και ειπα να το αφησω αν και ειναι πολυ σπαστικο.. Σημερα παρατηρησα οτι αυτο εξαπλωθηκε και στο κουμπι των windows (αυτο που ειναι αριστερα δλδ απο το αλτ) και κολλαει και αυτο τωρα!! υπαρχει καποιος τροπος να αφαιρωσω καπως τα κουμπια για να τα καθαρισω απο κατω..γιατι κατι τετοιο μου φαινεται εμενα οτι φταιει. εχω το Corsair K90
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 με τέτοιο βγαίνουν, αλλά φαντάζομαι ότι μπορείς να τα βγάλεις με κάποιο λεπτό κατσαβίδι χρησιμοποιόντας το σαν μοχλό, δεν το έχω testάρει ακόμα στο δικό μου μηχανικό, μόνο σε πληκτρολόγια μεμβράνης...
warlock9_0 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 και με ένα μαχαίρι βγαίνουνε τα πλήκτρα μπορεί να έχει μαζέψει μπιχλα ή να έπεσε κάτι πάνω άνοιξέ τα και καθάρισέ τα
shinigami Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Thresh απο που μπορω να το αγορασω αυτο?? ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 ebay λογικά... αλλά όπως είπε και ο warlock, ένα μαχαίρι κάνει τη δουλειά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα