zoro19 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 εχω προβλημα με τις διαφημίσεις τηs google! μολις τις βάζω μετά απο 2-3 μερες μου τις σβήνει. Μπορειτε να ρίξετε μια ματια στο μπλογκ μου και να μου πειτε τι έχω κάνει λάθος εχω κατσει και εχω ψάξει τα πάντα ευχαριστώ εκ των προτέρων! (http://pirate-news.blogspot.com/)
isay Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 εχω προβλημα με τις διαφημίσεις τηs google! μολις τις βάζω μετά απο 2-3 μερες μου τις σβήνει. Μπορειτε να ρίξετε μια ματια στο μπλογκ μου και να μου πειτε τι έχω κάνει λάθος εχω κατσει και εχω ψάξει τα πάντα ευχαριστώ εκ των προτέρων! () Μάλλον οφείλεται στο παρακάτω http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=en&answer=105957 Κάποιο botaki ρίχνει ματιές, βρίσκει πολλές λέξεις "κλειδιά" και σου ρίχνει άκυρο offtopic Το θέμα που έχεις με τιτλο «Το sex tape της Tulisa Contostavlos (video)» ειναι τελείως fail γιατί η Κυπριοτοπούλα ειναι άλλο άτομο απο αυτό που έχεις αναρτήσει στο θέμα. Για να σε βοηθήσω, στο σωστό επίμαχο βίντεο έχει ξανθό μαλλί και φορά ροζ μπλούζα
zoro19 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μάλλον οφείλεται στο παρακάτω http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=en&answer=105957 Κάποιο botaki ρίχνει ματιές, βρίσκει πολλές λέξεις "κλειδιά" και σου ρίχνει άκυρο offtopic Το θέμα που έχεις με τιτλο «Το sex tape της Tulisa Contostavlos (video)» ειναι τελείως fail γιατί η Κυπριοτοπούλα ειναι άλλο άτομο απο αυτό που έχεις αναρτήσει στο θέμα. Για να σε βοηθήσω, στο σωστό επίμαχο βίντεο έχει ξανθό μαλλί και φορά ροζ μπλούζα ευχαρσιτώ φίλε μ αλλα εχει εδω και μια βδομάδα με σβήνουν και και με τα πρωτα 10 post που έχω κανε.Μηπως φταίει το περιχόμενο των Live pages που έχω αριστερα?
isay Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Είτε με ρωτάς κάτι διαφορετικό ή δεν κοίταξες το link που σου έγραψα. Ο λόγος που σου διαγράφουν το λογαριασμό ειναι επειδή στο blog σου εχεις ΚΑΙ υλικό για ενήλικες (18+). Αυτό ειναι ενάντια στους κανονες του adsense.
zoro19 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 μα φίλε μου στο παλιο blog που είχα, είχα τις ιδιες ακριβως κατηγορίες και με πληρωσε κανονικα και στα 18+ είχα χειρότερα απο αυτα που έχω τωρα και αν προσεξεις αυτα που αναιβασα τα αναιβασα χθες και εχει 3-4 μερες που μ τις διεγραψαν και τοτε δεν είχα προλάβει να αναιβασω καν θέματα σε αυτήν την κατηγορια.
isay Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 zoro το μόνο που ξέρω ειναι οτι η google χρησιμοποιεί botakia που κοιτάνε το περιεχόμενο για λέξεις κλειδιά (για ερωτικό περιοεχόμενο, downloads, warez, κλπ) και αν βρουν κάτι πέφτει μαχαίρι. Επίσης ειναι πολύ «ευαίσθητοι» αν νομίζουν οτι παίζει μπινιά με τα κλικ στις διαφημίσεις (πολλά κλικ απο τον ίδιο άτομο, προτροπή για κλικ, κ.α.) Για ποιο λόγο δεν είχες πρόβλημα στο παλιό δεν μπορώ να γνωρίζω. Ίσως να ήσουν απλα τυχερός. Ισως να άλλαξε το botάκι. Ισως... δεν ξέρω. Σημασία έχει οτι εφόσον είσαι ενάντια στους κανονες και γίνεσαι τσακωτός, θα πέφτει μαχαίρι. Αν τώρα ρωτάς πως να γλυτώνεις το μαχαίρι ενω είσαι ενάντια στους κανόνες, ειλικρινά δεν εχω απάντηση.
zoro19 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 ευχαριστω πολύ για το χρονο σου και για την βοήθειά σου! οχι θέλω να είμαι σωστός με τους κανόνες της γι αυτο εξάλου και σας ρώτησα αν ειμαι καπου λάθος ηθελα να ξέρω για να το διορθώσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα