terravoice Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Γεια σας παιδιά.Είμαι 38 ετών φοιτητής στο Εφ. πληροφορικής αλλά δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου (λόγο δουλειάς) να παρακολουθώ τις εξελίξεις στο Hardware!Έχω εναν γνωστό που δεν ξέρει και αυτός απο υπολογιστές , που βρίσκετε στην Αμερική.Θέλω να μου αγοράσει ένα value for money laptop.Μπορείτε να βοηθήσετε? Εγώ του έχω ζητήση τα ακόλουθα χαρακτριστικά : i3 επεξεργαστή , 500 Gb σκληρό Δίσκο , 4 Gb Ram , 15,6 Οθόνη ,{μια αξιοπρεπεί κάρτα γραφικών (please help me at this point , please!!!!)} και όλα αυτά φυσικά σε όσο πιο χαμηλή τιμή γίνετε!!!!! Τώρα ο γνωστός μου είναι νοτιοανατολικά και θα πάει βορειοδυτικά. Αν γνωρίζετε σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί δεν έχω την δυνατοτητα να πάρω άλλο μηχάνημα για πολλά πολλα χρόνια!
TheELF Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δεν ξέρω τι να σου προτείνω από δυνατότητες,έχω όμως να σου πω ότι αν είναι να σου το στείλει θα πρέπει να πληρώσεις και φόρο/τελωνείο και αν πας να το παρακάμψεις ίσως να πληρώσεις και πρόστιμο,χώρια με το ότι ίσως αναλόγως και με την εταιρία να έχεις προβλήματα με την εγγύηση/service. Άσε που πλέων οι διαφορές στην τιμή είναι ελάχιστες και δεν αξίζει να μπεις σε τέτοιες φασαρίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα