chrisxkar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 ετσι οπως ειναι η αγορα φιλε αποψη μου για κανενα μ@μηνενο λογο καινουργιο , ο γαμπρος μου πηρε πριν 5 χρονια καινουργιο το πληρωσε 30 χιλιαρικα και τωρα κανει 11,χιλιες φορες παρε ενα μεταχειρισμενο του 08-09 και αλλαξε το μετα απο 2-3 χρονια με μικρη απωλεια παρα να δωσεις ενα σκασμο και μετα να αξιζει πολυ πολυ λιγοτερα απο οσο το πηρες. Ολα αυτα σε σχεση με το κεφαλαιο σου αμα εχεις 30 χιλιαρικα στην τραπεζα πραξε αναλογα
thephotoshoped Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 ετσι οπως ειναι η αγορα φιλε αποψη μου για κανενα μ@μηνενο λογο καινουργιο , ο γαμπρος μου πηρε πριν 5 χρονια καινουργιο το πληρωσε 30 χιλιαρικα και τωρα κανει 11,χιλιες φορες παρε ενα μεταχειρισμενο του 08-09 και αλλαξε το μετα απο 2-3 χρονια με μικρη απωλεια παρα να δωσεις ενα σκασμο και μετα να αξιζει πολυ πολυ λιγοτερα απο οσο το πηρες. Ολα αυτα σε σχεση με το κεφαλαιο σου αμα εχεις 30 χιλιαρικα στην τραπεζα πραξε αναλογα Καθόλου σωστή άποψη, που εκμηδενίζει τα πάντα. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο ούτε έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες. Κάποιος ιδιώτης μπορεί να θέλει απλά να πάρει ένα νέο αυτοκίνητο των 10-15.000 -και όχι των 30- για να έχει ήσυχο το κεφάλι του. Με την τελευταία φράση εννοώ, να μην μπαίνω κάθε 2-3 χρόνια στο τρυπάκι αλλαγής αυτοκινήτου που κακά τα ψέμματα είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Η αγορά μεταχειρισμένου είναι μεγάλο ρίσκο και σε πολλές περιπτώσεις μπορείς να δώσεις ένα σκασμό χρήματα και για μεταχειρισμένο του 08-09. Εάν συμβιβαστείς με τον εαυτό σου και γνωρίζεις τι θέλεις και πεις εγώ για τα επόμενα 7-8 χρόνια θα έχω ένα νέο αυτοκίνητο το οποίο θα το χαρώ και θα έχω ήσυχο το κεφάλι μου τότε η αγορά νέου είναι μονόδρομος. Αλλιώς ρισκάρεις σε αγορά μεταχειρισμένου και φθείρεσαι ψυχολογικά και οικονομικά, πριν αλλά και μετά την αγορά.
Basilottos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 ετσι οπως ειναι η αγορα φιλε αποψη μου για κανενα μ@μηνενο λογο καινουργιο , ο γαμπρος μου πηρε πριν 5 χρονια καινουργιο το πληρωσε 30 χιλιαρικα και τωρα κανει 11,χιλιες φορες παρε ενα μεταχειρισμενο του 08-09 και αλλαξε το μετα απο 2-3 χρονια με μικρη απωλεια παρα να δωσεις ενα σκασμο και μετα να αξιζει πολυ πολυ λιγοτερα απο οσο το πηρες. Ολα αυτα σε σχεση με το κεφαλαιο σου αμα εχεις 30 χιλιαρικα στην τραπεζα πραξε αναλογα Καθόλου σωστή άποψη, που εκμηδενίζει τα πάντα. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο ούτε έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες. Κάποιος ιδιώτης μπορεί να θέλει απλά να πάρει ένα νέο αυτοκίνητο των 10-15.000 -και όχι των 30- για να έχει ήσυχο το κεφάλι του. Με την τελευταία φράση εννοώ, να μην μπαίνω κάθε 2-3 χρόνια στο τρυπάκι αλλαγής αυτοκινήτου που κακά τα ψέμματα είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Η αγορά μεταχειρισμένου είναι μεγάλο ρίσκο και σε πολλές περιπτώσεις μπορείς να δώσεις ένα σκασμό χρήματα και για μεταχειρισμένο του 08-09. Εάν συμβιβαστείς με τον εαυτό σου και γνωρίζεις τι θέλεις και πεις εγώ για τα επόμενα 7-8 χρόνια θα έχω ένα νέο αυτοκίνητο το οποίο θα το χαρώ και θα έχω ήσυχο το κεφάλι μου τότε η αγορά νέου είναι μονόδρομος. Αλλιώς ρισκάρεις σε αγορά μεταχειρισμένου και φθείρεσαι ψυχολογικά και οικονομικά, πριν αλλά και μετά την αγορά. Αυτό ακριβώς θέλω.Θέλω να πάρω ένα αυτοκίνητο που θα με βγάλει ασπροπρόσωπο για χρόνια γιαυτό θέλω καινούργιο.Έτσι και αλλιώς τι έχω να κερδίσω το αυτοκίνητο κάνει 10.000 ευρώ σε 2 χρόνια πόσο θα πάει πια 8.000 το πιό πολύ.Δεν αξίζει να περάσω στην φάση του μεταχειρισμένου για 2.000 ευρώ.Αν μιλούσαμε για αυτοκίνητο 30.000 δεν θα συμφωνούσα ότι δεν αξίζει η αγορά αλλά για 10.000 πιστεύω αξίζει και γιαυτό ακριβώς θέλω την γνώμη σας. Ευχαριστώ πολύ
chrisxkar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 ρε παιδια οτι προβλημα και να ειναι εκτος απο ακραιες περιπτωσεις γκαντεμιας ενας ολοκληρος κινητας 1300cc αστρα diesel 1500 ευρω κανει(καινουργιος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα