FedonasP Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 με μονη διαφορα ότι στα leasing σου πιάνουνε τον κόλο )πχ 400 euro δόση για ένα απλό seat ibiza 1.2 δεν διαλέγεις το αμάξι σου διαλέγεις από τον έτοιμο καταλoγο + ότι είναι μεταχειρισμένα ουσιαστικά και δεν μπορείς να το κανεις δικό σου ούτε να συνεχίσεις με καινούργιο αυτοκίνητο (χωρίς προκαταβολή) αν περάσει η προθεσμία... ενώ πχ με 200 euro τον μηνα παίρνεις mercedes του κουτιου οπως την θελεις... http://ekka-auto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=461:-mbwelcome-&catid=33:--mercedes-benz&Itemid=62 http://www.volkswagenbank.gr/el/CNT/auto-credit.aspx EDIT: και προσαυξάνω η κυριότητα του οχήματος είναι του αγοραστή! απλά μπορεί να γίνει παρακράτηση (αν δεν πληρώνω τις δόσεις κτλ) δηλαδή δεν νοικιάζω... είναι δικό μου το όχημα, επιλέγω οποια ασφάλεια θέλω πάω τον γύρο του κόσμου χωρίς να δώσω λογαριασμό και γενικά έχω όσες ελευθερίας θα είχα αν το αγόραζα τoις μετρητοίς (τουλάχιστον όσο είμαι συνεπείς στις δόσεις..)
kage Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν νομιζω να εχουν αλλαξει τοσο πολυ τα πραγματα αλλα ολα αυτα που λες μπορεις να τα κανεις και σε leasing. απλα πλεον δεν σε συμφερει γιατι αλλαξαν το φορολογικο στο θεμα βαζω το leasing στα εξοδα εταιριας Επεξ/σία 2 Μαΐου 2012 από kage
FedonasP Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δεν το πολύ έχω ψάξει με leasing.. λίγο που κοίταξα στο internet έχω δει εξωφρενικές τιμές (πχ αυτό που είπα και στο προηγούμενο post 300-400 euro για ibiza βασικό εξοπλισμό 1200cc) ΜΕ προκαταβολή 3.000-γύρο στο 30% της αξιας καινούργιου δηλαδή- καλά ούτε για πλακα... και αλλα που δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.. Audi, Vw, και mercedes (και μάλλον σε οποια άλλη έχει παρόμοιο πακέτο) ζητάνε μονο 10% το διαλέγεις εσύ το όχημα όπως θες και σου έρχεται του κουτιού και μπορείς να πάρεις ένα αξιοπρεπές όχημα με αρκετά άλογα με μηνιαία δόση 200-300 euro...
johnieXoX Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Αν κάνεις τον κόπο και πας και ρωτήσεις σε κάποια από τις αντιπροσωπείες που δουλεύουν χρηματοδοτικά balloon, πες μας πως τελικά δουλεύει επακριβώς αυτή η χρηματοδότηση.
FedonasP Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Το όλο concept όταν άνοιξα το topic.. ηταν να ρωτήσω εγώ και να μου πείτε εσείς.. επειδή δεν έχω χρόνο αυτό τον καιρό για ψάξιμο αλλα από την άλλη θα ήθελα πολύ να μάθω τι συμφέρει καλύτερα (ποιο μοντέλο με τι εξοπλισμό κτλ) θα το ψάξω αρχές ιουνίου αυτό που ξέρω είναι ότι το κάνουν η audi η vw η mini η mercedes νομίζω και η fiat... τώρα για τις άλλες δεν το αποκλείω απλά δεν ξέρω... όσο για το πως δουλεύει το έχω πει πιο πάνω... χαμηλή δόση, χαμηλό τόκο για 36 μήνες μετά πληρώνεις το υπόλοιπο του ποσού η δίνεις πίσω το αυτοκίνητο η το ανταλλάζεις με ένα άλλο αυτοκίνητο (φαντάζομαι μονο από αυτά της εταιρίας που ηδη εχεις και όχι γενικά και από εταιρίες συνεργάτες πχ απο vw να πας σε audi.. αλλα μοντέλα αλλάζεις κανονικα πχ απο golf σε eos.. βεβαια αναλογα την διαφορα προσαρμοζεται και η δοση κτλ) καινούργιο πάλι όπως το θέλεις...
Basilottos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα σε όλους τους συνδρομητές του φόρουμ, Καταρχάς ζητώ συγνώμη που ξεθάβω τόσο παλιό θέμα αλλά δεν ήξερα πως να δημιουργήσω δικό μου. Λοιπόν μπαίνω στο ψητό.Είμαι 18 χρονών και θέλω να πάρω ένα αυτοκίνητο για να πηγαίνω στην σχολή μου(δίπλωμα έχω).Δεν θέλω μεταχειρισμένο το ξεκαθαρίζω.Έχω βάλει στο μάτι ένα σχετικά φτηνό και αξιόπιστο αυτοκίνητο το Hyundai i 10 http://www.hyundai.gr/page/model/20me 10.700 ευρώ.Πιο είναι το πρόβλημα τώρα.Δεν έχω όλο το ποσό παρά μόνο 4.000 που μάζεψα με την βοήθεια τον γονιών μου για να τα δώσω ως προκαταβολή.Λόγο των σπουδών μου δεν έχω ακόμη δουλειά άρα δεν έχω και εισόδημα .Πως θα γίνει να πάρω το αυτοκίνητο με 4.000 προκαταβολή και τα υπόλοιπα με δόσεις αφού δεν έχω ακόμα εισόδημα λόγο των σπουδών;;;; Μήπως με κάποιον εγγυητή με κάτι άλλο δεν ξέρω. Σας παρακαλώ φωτίστε με με τα φώτα σας. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.!!!!
paylidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα σε όλους τους συνδρομητές του φόρουμ, Καταρχάς ζητώ συγνώμη που ξεθάβω τόσο παλιό θέμα αλλά δεν ήξερα πως να δημιουργήσω δικό μου. Λοιπόν μπαίνω στο ψητό.Είμαι 18 χρονών και θέλω να πάρω ένα αυτοκίνητο για να πηγαίνω στην σχολή μου(δίπλωμα έχω).Δεν θέλω μεταχειρισμένο το ξεκαθαρίζω.Έχω βάλει στο μάτι ένα σχετικά φτηνό και αξιόπιστο αυτοκίνητο το Hyundai i 10 http://www.hyundai.gr/page/model/20me 10.700 ευρώ.Πιο είναι το πρόβλημα τώρα.Δεν έχω όλο το ποσό παρά μόνο 4.000 που μάζεψα με την βοήθεια τον γονιών μου για να τα δώσω ως προκαταβολή.Λόγο των σπουδών μου δεν έχω ακόμη δουλειά άρα δεν έχω και εισόδημα .Πως θα γίνει να πάρω το αυτοκίνητο με 4.000 προκαταβολή και τα υπόλοιπα με δόσεις αφού δεν έχω ακόμα εισόδημα λόγο των σπουδών;;;; Μήπως με κάποιον εγγυητή με κάτι άλλο δεν ξέρω. Σας παρακαλώ φωτίστε με με τα φώτα σας. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.!!!! εφόσον η φορολογική δήλωση των γονιών σου επιτρέπει την αγορά ενος αυτοκινητου με χρηματοδότηση (=δανειο απο τραπεζα) το παίρνεις 50-50% με εναν απο αυτούς και το δάνειο στο ονομα του... Εχε κατα νου ομως οτι δεν ειναι τόσο απλες πλέον οι χρηματοδοτήσεις όπως πριν 5-10 χρόνια...
Basilottos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 εφόσον η φορολογική δήλωση των γονιών σου επιτρέπει την αγορά ενος αυτοκινητου με χρηματοδότηση (=δανειο απο τραπεζα) το παίρνεις 50-50% με εναν απο αυτούς και το δάνειο στο ονομα του... Εχε κατα νου ομως οτι δεν ειναι τόσο απλες πλέον οι χρηματοδοτήσεις όπως πριν 5-10 χρόνια Πρώτα από όλα σε ευχαριστώ για την απάντηση. Φυσικά και έχω στον νου μου ότι δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα την σήμερον ημέρα αλλά εγώ πήγα με την λογική ότι αφού δίνω σχεδόν τα μισά λεφτά προκαταβολή (10.700-4,000=6.700 για δόσεις) ότι θα είναι πιο εύκολο δηλαδή η αντιπροσοπεία ή η τράπεζα θα είναι λιγάκι πιο ελαστικές στο θέμα της χρηματοδότησης.Απλά δεν είμαι 100% σίγουρος ότι ο πατέρας μου δεν χρωστάει κάπου αλλού εκτός και αν αυτό δεν παίζει σημασία. Σε ευχαριστώ για την απάντηση και πάλι και περιμένω την συνέχεια της πολύτιμης βοήθειας σου...!!!!!!
paylidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Πρώτα από όλα σε ευχαριστώ για την απάντηση. Φυσικά και έχω στον νου μου ότι δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα την σήμερον ημέρα αλλά εγώ πήγα με την λογική ότι αφού δίνω σχεδόν τα μισά λεφτά προκαταβολή (10.700-4,000=6.700 για δόσεις) ότι θα είναι πιο εύκολο δηλαδή η αντιπροσοπεία ή η τράπεζα θα είναι λιγάκι πιο ελαστικές στο θέμα της χρηματοδότησης.Απλά δεν είμαι 100% σίγουρος ότι ο πατέρας μου δεν χρωστάει κάπου αλλού εκτός και αν αυτό δεν παίζει σημασία. Σε ευχαριστώ για την απάντηση και πάλι και περιμένω την συνέχεια της πολύτιμης βοήθειας σου...!!!!!! Αυτο θα το κρίνει η τράπεζα. Τα πραγματα εχουν γινει πολυ ζορικα πλεον με τις χρηματοδοτήσεις. Σκέψου οτι σε συναδελφο ΔΥ ανυπαντρο, που πηγε το Δεκεμβριο να παρει ενα αυτοκίνητο (ακριβο ~29000) και ήθελε να δώσει 50% προκαταβολή δε του ενεκριναν τις δόσεις για το υπολοιπο ποσο. Προσεξε δηλαδή μιλαμε οτι θα εδινε 15.000 μετρητά και ήθελε αλλα τόσα περιπου σε 4 χρόνια δόσεις, με μονιμη δουλεια και σταθερό μισθο! Πρέπει να πατε με τα χαρτιά σας και να το δείτε. Απο εδω δε προκειται να παρεις απαντηση ξεκαθαρη μιας και αυτοι βασιζονται σε νούμερα αυστηρά... ΑΝ χρωσταει και κάπου αλλού (πλην στεγαστικού) ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα αλλα εαν δεν εχει ληξιπροθεσμές πιθανώς να ειναι οκ!
Papakaliati Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δεν το πολύ έχω ψάξει με leasing.. λίγο που κοίταξα στο internet έχω δει εξωφρενικές τιμές (πχ αυτό που είπα και στο προηγούμενο post 300-400 euro για ibiza βασικό εξοπλισμό 1200cc) ΜΕ προκαταβολή 3.000-γύρο στο 30% της αξιας καινούργιου δηλαδή- καλά ούτε για πλακα... και αλλα που δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.. Audi, Vw, και mercedes (και μάλλον σε οποια άλλη έχει παρόμοιο πακέτο) ζητάνε μονο 10% το διαλέγεις εσύ το όχημα όπως θες και σου έρχεται του κουτιού και μπορείς να πάρεις ένα αξιοπρεπές όχημα με αρκετά άλογα με μηνιαία δόση 200-300 euro... Το οποιο στο τελος των 3 χρονων θα το επιστρεψεις γιατι η τελευταια δοση θα ειναι πολυ μεγαλη για το εισοδημα σου, και η εταιρια θα ειναι κερδισμενη γιατι αμαξι με λιγα χιλιομετρα και τιμη πολυσης πχ 21κ το παιρνει απο σενα για 18 κ . Αυτο ανετα το κανεις αμα εχεις εισοδημα απο το οποιο η δοση ειναι μονο πχ 10%. Αλλα πονταρω οτι το εισοδημα σου δεν ειναι 2.000 ευρω, ειναι τυχαια θα πω γυρω στα 600 , αρα θα δινεις το 33% του μισθου σου σε ενα αμαξι που σε 3 χρονια θα το επιστρεψεις. Αρα ΜΗΝ περιμενεις να τρελαθεις στα χιλιομετρα και τις βολτες. Υποσημειωση. Το πόσο ειναι η μηνιαια δοση και ποσο μεγαλο το μπαλονι εξαρταται απο ποσα χιλιομετρα κανεις. Η δοση 200 ευρω που αναφερεις θα ειναι με το μεγιστο 10.000 κμ καθε χρονο, ισως ακομη και λιγοτερα. Αμα περασεις αυτα τα χιλιομετρα στο τελος θα χρωστας περισσοτερο χρηματα.
thephotoshoped Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Το hyundai i10 έχω δει και αλλού σε φόρομ ότι αναφέρεται ως αξιόπιστο. Κρίνοντας όμως από επίσημες μελέτες όπως αυτή του TUV 2014 φαίνεται ότι στο θέμα της αξιοπιστίας χωλένει και πολύ μάλιστα. Στα ίδια χρήματα αποκτάς και το Nissan Micra με την έκδοση motiva καινούργιο. Κοίταξε καλύτερα σε αυτό παρά στο i10. Tabellen aus dem TάV report 2014 in Farbe.pdf 1
Basilottos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Το hyundai i10 έχω δει και αλλού σε φόρομ ότι αναφέρεται ως αξιόπιστο. Κρίνοντας όμως από επίσημες μελέτες όπως αυτή του TUV 2014 φαίνεται ότι στο θέμα της αξιοπιστίας χωλένει και πολύ μάλιστα. Στα ίδια χρήματα αποκτάς και το Nissan Micra με την έκδοση motiva καινούργιο. Κοίταξε καλύτερα σε αυτό παρά στο i10. Αυτο θα το κρίνει η τράπεζα. Τα πραγματα εχουν γινει πολυ ζορικα πλεον με τις χρηματοδοτήσεις. Σκέψου οτι σε συναδελφο ΔΥ ανυπαντρο, που πηγε το Δεκεμβριο να παρει ενα αυτοκίνητο (ακριβο ~29000) και ήθελε να δώσει 50% προκαταβολή δε του ενεκριναν τις δόσεις για το υπολοιπο ποσο. Προσεξε δηλαδή μιλαμε οτι θα εδινε 15.000 μετρητά και ήθελε αλλα τόσα περιπου σε 4 χρόνια δόσεις, με μονιμη δουλεια και σταθερό μισθο! Πρέπει να πατε με τα χαρτιά σας και να το δείτε. Απο εδω δε προκειται να παρεις απαντηση ξεκαθαρη μιας και αυτοι βασιζονται σε νούμερα αυστηρά... ΑΝ χρωσταει και κάπου αλλού (πλην στεγαστικού) ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα αλλα εαν δεν εχει ληξιπροθεσμές πιθανώς να ειναι οκ! Ευχαριστώ για Δεύτερη φορά που με βοήθησες. Στο σπίτι μας μπαίνουν 1.000 τον μήνα από τον πατέρα μου και την μητέρα μου.Του πατέρα μου είναι σίγουρα λεφτά μιας και είναι ισόβια αναπηρική σύνταξη λόγο ατυχήματος ,ε δυνατότητα εργασίας(δουλεύει κάθε καλοκαίρι σε ξενοδοχείο με εισόδημα 1.000 τον μήνα).Της μάνας μου μετά τον Οκτώβρη δεν θα είναι πλέον σίγουρα. Ευχαριστώ και πάλι. Όσο αφορά για το αυτοκίνητο όπως μου είπες είδα και την λίστα και αναφαίρετε στο παλιό μοντέλο......αλλά και στο καινούργιο να αναφέρεται αλλού θέλω να καταλήξω.Ψάχτηκα πολύ προκειμένου να καταλήξω σε αυτό το αυτοκίνητο το οποίο με καλύπτει πλήρως και σε θέματα συντήρησης και σε θέματα πήγαινε έλα.Οπότε δεν αλλάζω.Σε ευχαριστώ βέβαια και καλόδεχτη η διευκρίνιση σου άλλα έχω κατάληξη.Από εκεί και πέρα αν έχεις κάποια ιδέα πως μπορώ να το πάρω με τον τρόπο που προανέφερα θα σε ευχαριστούσα πολύ. Και πάλι ευχαριστώ.
Basilottos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Λοιπόν σκέφτηκα να αλλάξω τακτική μιας και τα χρήματα που κοστίζει το αυτοκίνητο είναι λίγα.Θέλω να κάνω μια άλλη ερώτηση τώρα.Όταν μια εταιρία στην προκειμένη περίπτωση η Hyundai λέει ζητήστε προσφορά για το Hyundai i10 τι εννοεί τι μπορώ να κερδίσω αν ζητήσω προσφορά;;;;; Για άλλη μια φορά ζητάω τα φώτα σας.....Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μάλλον εννοεί τιμή ανταλλαγής για το παλιό σου αυτοκίνητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα