Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως είναι 1 εβδομάδα μετά την αγορά, δεν είμαι σίγουρος αν είναι πάντα και παντού έτσι. Αλλά όπως και να έχει αν έχει πρόβλημα πρέπει να διορθωθεί, δηλαδή σίγουρα η εγγύηση το καλύπτει, και αυτοί θα κρίνουν αν θα σου δώσουν καινούριο ή όχι, αλλά θα πάρεις πίσω ένα που δεν έχει πρόβλημα στη κάμερα. Τα lags δεν είναι όμως κριτήριο για το android δυστυχώς.

Το iphone τα κανει όλα αυτά καλύτερα σίγουρα. Επίσης και το galaxy nexus S, ίσως να πρέπει να κοιτάξεις κι αυτό, android πάλι, αλλά σχεδόν χωρίς κανένα lag.

καμία σχέση με τα lumia, το ένα έχει symbian το άλλο wp. Σαν να συγκρίνεις ένα macbook, τη μια να βάλεις macos, την άλλη φορά linux και μετά windows 7. Δεν συγκρίνεται. Κοιτάς μόνο ποιότητα κατασκευής (πάρα πολύ καλή) και ότι έχει σχέση με hardware (ακουστικά ηχεία κάμερα κτλ) απο τα οποία έχω μείνει ευχαριστημένος, αλλά η κάμερα του iphone 4s μου φαίνεται καλύτερη, αλλά και στο lumia μου μετά απο μια αναβάθμιση της nokia είναι πολύ καλή και γρήγορη.

Όλα αυτά τα κάνει και το wp7, πολύ καλύτερα απο το android, κυρίως ότι αφορά κοινωνικά δίκτυα. Και το iphone, αλλά το iphone δεν έχει ραδιόφωνο. Και τα 2 είναι πολύ καλά ως mp3 player, φοβερή ποιότητα ακουστικών και τα 2, δεν ξέρω καν για τι είδους lag μιλάς στα ηχεία.

Οι ταινίες σε 3.5 οθόνη πόσο απολαυστικές να είναι; Και σε 3.7 που έχει το lumia. Εκεί θέλεις πάνω απο 4, άρα galaxy nexus με android ή lumia. Το galaxy nexus δεν θυμάμαι αν έχει ραδιόφωνο. Δες το.

Νομίζω στο lumia μόνο landscape μπορείς να δεις μια ταινία, όχι σε portrait-όρθια στάση.

Το iphone και το lumia δεν έχουν το swype, αυτό που περιγράφεις. Αλλά έχουν και τα 2 πολύ καλό πληκτρολόγιο μεγάλης ακρίβειας.

Μπαταρία το iphone έχει καλύτερη απο lumia, σε σχέση με xperia S δε ξέρω. Αλλά εμένα το lumia με μπόλικο wifi, email κτλ μου βγάζει 2ήμερο, μετά τα τελευταία updates. Απο το galaxyS που είχα καλύτερα αισθητά.

Αυτό με τα restart που λες είναι απαράδεκτα, δεν υπάρχει περίπτωση να τα δεις στο iphone και ακόμα περισσότερο στο wp7, δηλαδή δεν γίνεται ποτέ των ποτών. Δεν κοιτάς ούτε τη μνήμη ram ούτε τίποτα. Απλά παίζουν χωρίς κόλλημα, έχουν καλύτερη διαχείριση πόρων, είναι δεδομένο, είναι γνωστό τοις πάσοι.

Με το σωστό σετάρισμα, τα κάνεις γρήγορα και σε iphone/wp7. Η κάμερα ανοίγει και απο κλειδωμένο τηλέφωνο κρατώντας παρατεταμένα το camera button, ενώ στο wp7 με τα tiles βάζεις όσες συντομεύσεις θες μπροστά για άμεση πρόσβαση παντού. Είτε σε συγκεκριμένο album είτε στην εφαρμογή, είτε σε ομάδα επαφών κτλ. Εργονομικότατο.

Τότε δεν μένεις σε android.

3.5 έχει το iphone 4s. Αν το lumia 800 ήταν σε 4 θα έκλινα προς τα εκεί. Αν δε με πείραζει το μεγάλο μέγεθος μπορεί να πήγαινα σε titan.

Μετά εμένα δε με νοιάζειη έλλειψη radio του iphone, άρα μπορεί αν τα διέθετα τα λεφτά να το έπαιρνα, όχι εύκολη απόφαση πάντως.

Γιατί το wp7 τα βασικά που λες τα κάνει άψογα, στην τελειότητα δηλαδή, ακόμα και απο το ios που το θεωρούσα άψογο σε αυτά τα βασικά, νομίζω το wp7 είναι πιο απλό, άμεσο, μινιμαλ, απλά όλα τα δουλεύουν και τίποτα άλλο. Είναι θέμα γούστου το ui, αλλά για μένα το ios μπροστά στο metro ui του wp είναι χρόνια πίσω.

Άρα, αφήνοντας έξω το ράδιο, εγώ στη θέση σου, αν γούσταρα μεγάλο τηέφωνο θα έπαιρνα το titan. Αλλιώς, το lumia που έχω τώρα, θα το αντάλλαζα σίγουρα με το Iphone 4s, αλλά για να πλήρωνα τη διαφορά δύσκολα, σου είπα γιατί, γιατί μόνο πληθώρα εφαρμογών και παιχνιδιών έχει να προσφέρει, και δε μπορώ να πω οτι χρειάζομαι πολλές, ενδεχομένως τα ίδια με εσένα να χρησιμοποιώ.

Κάνε τη κίνηση να δώσεις το xperia για αντικατάσταση, και μετά πήγαινε βόλτα σε public, γερμανό, πλαίσιο κτλ να παίξεις με το ui, τα βασικά που λες κι εσύ, και να δεις και φωοταγραφικές, να δεις ποιο θα σε ευχαριστεί περισσότερο κατα τη χρήση. Να δεις οτι αν πιάσεις ios και wp7 δεν θα έχει καμία σχέση με το κουραστικό xperia.

Android μόνο galaxy nexus θα έπαιρνα, αλλά πάλι το android 4.0 είναι κάτω των προσδοκιών μου πλέον, σε εμένα μόνο τη χαρά του πειράγματος προσφέρει, σε χρήστη που δεν θα ασχοληθεί πολύ, μόνο 1-2 ευκολίες, όπως το usb mass storage (βάζεις usb στο pc και αντιγράφεις αρχεία στην κάρτα μνήμης), γιατί σε ios και wp7 χρειάζεσαι πρόγραμμα, το itunes και το zune αντίστοιχα. Αλλά για μουσική, αν την έχεις οργανωμένη όπως εγώ, τότε αυτά τα προγράμματα είναι πολύ βολικά, μερικές φορές πιο βολικά απο drag n drop δηλαδή.

Μίλησα γενικά όχι για τα 2 τηλέφωνα. Η διαφορά ανάμεσα σε 12 και 8mp είναι στον αισθητήρα, κάλλιστα μπορεί ένα 8άρι να δείχνει καλύτερα απο έναν 12άρι αισθητήρα, δες για παράδειγμα τις compact μηχανές με 8mp, μια καλή, όχι dslr, και βάλτη δίπλα με το xperia, απέχει έτη φωτός.

Καταρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια σου. Το εκτιμώ πολύ. Βασικά είμαι εκτός doa. Στο nexus με χαλάνε λίγο τα 5mp. Το κινητό το θέλω πρώτα για κάμερα/βίντεο και μετά για όλα τα άλλα. Για lumia πάντως θα πάω να κοιτάξω σε κανά κατάστημα ή από κανά γνωστό αν έχει, να δω πως είναι στο χειρισμό.

Στα συγκεκριμένα πάντως μοντέλα( S & 4s) ποιο θεωρείς καλύτερο αν και τα 2 είναι στο καλύτερο mode;( σε σχέση με ζωντάνια των χρωμάτων, λεπτομέρεις, λιγότερη αλλοίωση καθώς κάνεις ζουμ πάνω κάτω κατάλαβες τι εννοώ.)

Σκέφτομαι αν είναι να πάω στα γραφεία της denseSONY να δω τι παίζεται και να το κρατήσω. Αφού ακόμα ούτε κάποιο σημαντικό update έχει κάνει που να διορθώνει πχ το πρόβλημα της κάμερας με το auto-focus είναι καθαρά θέμα firmware. Αν το αλλάξω πάντως μάλλον θα διαλέξω το μήλο. Με τραβάει περισσότερο. Το θεωρώ σαν το Kaspersky στην κλίματα των AV. Κορυφή δηλαδή. Ίσως στο μέλλον δουλέψω και με wp και αρχίζω να επεξεργάζομαι λογισμικά όπως του android. Σε ευχαριστώ και πάλι για όλες τις πληροφορίες. Να 'σαι καλά.

Δημοσ.

Δες εδώ:

http://www.gsmarena.com/vidcmp.php3?idType=1&idPhone1=4212&idPhone2=4369

συγκρίνει frame απο την ίδια λήψη για κάθε συσκευή.

Πάνω έχει επιλογή και για σύγκριση πάνω στη φωτογραφική.

Το focus και τη ταχύτητα λήψης μπορείς να το δεις αν το χειριστείς απο κοντά.

Επίσης video side by side υπάρχουν μπόλικα στο net υποθέτω, αλλά εσένα το πρόβλημα είναι η θολούρα. Πάλι όμως δεν νομίζω το xperia S να είναι καλύτερο, τουλάχιστον όχι αισθητά.

Η μεγάλη διαφορά δεν είναι στη κάμερα, εκεί ίσως λυθεί κάποια στιγμή απο την sony αυτό που περιγράφεις. Αλλά τα lags, restarts κτλ δεν επιτρέπονται. Εκεί κερδίζει το 4s, πατάει σε πολύ πιο καλοφτιαγμένο λειτουργικό, δεν χωράει αμφιβολία. Αλλά έχεις μικρότερη οθόνη και όχι radio.

Σίγουρα πρέπει να τα δεις απο κοντά, δύσκολα αλλιώς.

Δημοσ.
Δες εδώ:

http://www.gsmarena.com/vidcmp.php3?idType=1&idPhone1=4212&idPhone2=4369

συγκρίνει frame απο την ίδια λήψη για κάθε συσκευή.

Πάνω έχει επιλογή και για σύγκριση πάνω στη φωτογραφική.

Το focus και τη ταχύτητα λήψης μπορείς να το δεις αν το χειριστείς απο κοντά.

Επίσης video side by side υπάρχουν μπόλικα στο net υποθέτω' date=' αλλά εσένα το πρόβλημα είναι η θολούρα. Πάλι όμως δεν νομίζω το xperia S να είναι καλύτερο, τουλάχιστον όχι αισθητά.

Η μεγάλη διαφορά δεν είναι στη κάμερα, εκεί ίσως λυθεί κάποια στιγμή απο την sony αυτό που περιγράφεις. Αλλά τα lags, restarts κτλ δεν επιτρέπονται. Εκεί κερδίζει το 4s, πατάει σε πολύ πιο καλοφτιαγμένο λειτουργικό, δεν χωράει αμφιβολία. Αλλά έχεις μικρότερη οθόνη και όχι radio.

Σίγουρα πρέπει να τα δεις απο κοντά, δύσκολα αλλιώς.[/quote']

Βασικά το site θα το τσεκάρω όταν πάω στο pc. Από κινητό δεν βγάζω άκρη. Αυτό με τα lags δεν παλεύεται. Το ράδιο λύνεται πάντως. Τόσα διαδικτυακά υπάρχουν. Αλλά θα πάω μεθαύριο να δοκιμάσω 4s και θα πω εντυπώσεις.

Δημοσ.

Βασικά πρώτη φορά πήρα τηλέφωνο αφής και πήρα αυτό επειδή με εντυπωσίασε η οθόνη και η κάμερα. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το 4ς. Από android και ios δεν έχω ιδέα. Μου παν το android το ελέγχεις εσύ ενώ το ios η apple, δεν έχεις πολλές ελευθερίες κι έτσι διάλεξα αυτό. Αν και πρέπει να ομολογήσω ότι το 4ς με τραβούσε περισσότερο από την αρχή με το κομψό design του, το μοναδικό στο είδος του (ios) αλλά έλεγα ότι στο 4ς πληρώνεις την μάρκα.

Αυτό για την rom δεν έχω ιδέα τι είναι αλλά αν έχει τίποτα σχέσης με hardware να ξέρεις ότι το Xperia s έχει τα πάντα κλειδωμένα εκτός της sim όπως το 4ς από ότι έχω ακούσει.

Πάντως τα 12mp >8mp. Έχει αρκετά πιο πολλές λεπτομέρειες.

Έπρεπε να ψαχτώ κι άλλο σε αυτό τον τομέα για το τι κινητό έπρεπε να πάρω άλλα όταν ήταν απόφαση στιγμής στο κατάστημα. Πάντα τέτοιες παπαριές κάνω και στο τέλος την πληρώνω.

Η htc μου φαίνεται λίγο γτπ.

Είναι και η γαμημένη η οθόνη που κιτρινιζει όταν ζεσταίνεται το κινητό :@ :@ . Γτπ η sony. Έλεγαν μεσα στα forums της Sony ότι αν έχουμε τέτοια προβλήματα να πάρουμε τηλ τα κεντρικά της Sony στην χώρα μας για να ζητήσουμε νέα συσκευή και με αυτόν που μίλησα με είπε ότι η Sony δεν έχει ανακοινώσει κάτι τέτοιο και μου το κλείσε! 600 ευρώ έσκασα για αυτή τη παπαριά ενώ με 70 ευρώ παραπανω είχα την ευκαιρία να πάρω το 4ς. Συγχυστηκα πάλι.

Αγόρασε το HTC One S και θα με θυμήθεις. Το καλύτερο Android που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και για εμένα σαφώς ανώτερο από οποιοδήποτε iPhone. Αρκεί να φέρεις τη συσκευή απ' έξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...