xania4ever Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά,δυστυχώς τα παίξε η οθόνη στο lg viewty που είχα(εδώ και 3+ χρόνια) και σκέφτομαι την αγορά νέου κινητού.To budget είναι γύρω στα 100 ευρώ μιας και δεν έχω πολλές απαιτήσεις,καλό θα ήταν να είναι dual sim,να έχει wifi αν και δεν με πολυκαίει και να διαβάζει pdf.Δυστυχώς έχω χάσει τελείως την επαφή με τα κινητά είμαι άσχετος οπότε κάθε πρόταση καλοδεχούμενη Τι λέτε για αυτό εδώ?
michalisv Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 δωσε 19 € ακομα και παρε αυτο που ειναι καλητερο σε ολα : http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Alcatel-One-Touch-918D-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-ALCATEL-ONE-TOUC.htm
xania4ever Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 δωσε 19 € ακομα και παρε αυτο που ειναι καλητερο σε ολα : http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Alcatel-One-Touch-918D-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-ALCATEL-ONE-TOUC.htm Ναι αυτό είδα και εγώ παίρνει πολύ καλές κριτικές σε διάφορα sites.Αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για αυτό εδώ?
pp6210 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ναι αυτό είδα και εγώ παίρνει πολύ καλές κριτικές σε διάφορα sites.Αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για αυτό εδώ? Φίλε μου το samsung έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή αλλά δεν νομίζω να αξίζει τα 40 ευρώ διαφορά από το alcatel 918D. Αν όντως θέλεις dual sim, νομίζω οτι το 918D που σου προτάθηκε πιό πάνω είνια η καλύτερη πρόταση κοντά στα 100 ευρώ - τα 119 μαζί με το νόμιμο don't panic είναι όντως η καλύτερη προσφορά άμα δεις και εδώ *ttp://www.skroutz.gr/s/431560/Alcatel-OT-918D.html?keyphrase=Alcatel+One+Touch+918D+
xania4ever Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Φίλε μου το samsung έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή αλλά δεν νομίζω να αξίζει τα 40 ευρώ διαφορά από το alcatel 918D. Αν όντως θέλεις dual sim, νομίζω οτι το 918D που σου προτάθηκε πιό πάνω είνια η καλύτερη πρόταση κοντά στα 100 ευρώ - τα 119 μαζί με το νόμιμο don't panic είναι όντως η καλύτερη προσφορά άμα δεις και εδώ *ttp://www.skroutz.gr/s/431560/Alcatel-OT-918D.html?keyphrase=Alcatel+One+Touch+918D+ Ευχαριστώ για την βοήθεια.Χωρίς dual sim υπάρχει κάτι κοντά σε αυτό το range που να αξίζει να θυσιάσω το dual sim?
Hopi Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ για την βοήθεια.Χωρίς dual sim υπάρχει κάτι κοντά σε αυτό το range που να αξίζει να θυσιάσω το dual sim? Προσωπικά θα αγόραζα αυτό. Κορυφαία λήψη, αξιοπρεπείς δυνατότητες και καλύτερη οθόνη από τα Alcatel.
jemadux Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 εψαχνα για κινητο να ρωτησω εδω και μπαμ επεσα εδω ..εχω και δυο sim μια vodafone και μια cosmote μια χαρα θα μας πανε
Dklearhos Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Αυτό το 'Ginius Driver-Don't Panic' αφορά χάρτες της Ελλάδας μόνο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα