kfoynt Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός καινούριου laptop. Έχω εδώ και πέντε χρόνια ένα άσπρο macbook 13.3. Το συγκεκριμένο με έχει βολέψει αρκέτα, λόγο των trackpad, μπαταρία και λειτουργικού. Εδώ και δύο χρόνια όμως που έχω ξεκινήσει το διδακτορικό και δουλεύω περίπου 8-10 ώρες την μέρα η μικρή οθόνη και αργός επεξεργαστής αρχίζουν να με κουράζουν πολύ. Γενικά οι απαιτήσεις που έχω είναι οι εξής: 1) Πλέον το 90% του χρόνου το περνάω στο Linux. Οπότε Windows ή MacOS μου είναι σχετικά αδιάφορα. 2) Αν είναι δυνατόν να έχει την ικανοποιητικότατη μπαταρία που έχω στο macbook. Αρχικά μου κρατούσε 4-5 ώρες και πλέον 1-1.5. Οτιδήποτε παρόμοιο ή καλύτερο είναι δεκτό. 3) Να είναι τουλάχιστον 15 ίντσες και να έχει πολύ καλή ανάλυση για να μπορώ να έχω πολλά παράθυρα ανοιχτά. 4) Πολύ ισχυρό επεξεργαστή! Αν και τα περισσότερα τεστς τα τρέχω στον server της σχολής, τους πειραματισμούς τους κάνω στο pc μου. 5) Καλές θερμοκρασίες την ώρα που τρέχει απαιτητικές διεργασίες. 6) Εργονομία!! Υπάρχει πλέον παρόμοιο trackpad των macbook σε PC?? 7) Η κάρτα γραφικών δεν με ενδιαφέρει, αν και κάποια στιγμή μπορεί να μου χρησιμεύσει για CUDA. Ελπίζω να μην ζητάω πολλά Προτάσεις? Επεξ/σία 30 Απριλίου 2012 από kfoynt
kfoynt Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ρε παιδιά, πρέπει να αποφασίσετε που θα το πάτε το thread... Paredwse : moved to Apple Hardware Haldol: moved to Φορητοί Υπολογιστές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα