adams24 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 καλησπέρα παιδιά ένας φίλος μου έδωσε κάτι mini dvd και ο υπολογιστής δεν τα διαβάζει καν.. ενώ στην κάμερα του δουλεύουν κανονικά ξέρει κανείς τι γίνετε? τη ρόλο βαράνε αυτοί οι μαλάκες δεν μπορώ να καταλάβω για να δεις στον υπολογιστή τι σκατά τράβηξες με κάμερα που γράφει σε mini dvd πρέπει να κάνεις διαδικασια που είναι οι παλιές κάμερες με τις κασέτες τις έβαζες στο βίντεο άνοιγες το θηρίο τηλεόραση και όλα έτυμα τώρα μίση ώρα θες να συνδέσεις τα ψιψιψνια με τα κοκοκοψαρα
micos000 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Τα δισκάκια αυτά επειδή γράφονται συνήθως σε VR Mode και σε δόσεις και όχι συνεχόμενα πρέπει να γίνουν finalize για να μπορούν να αναπαραχτούν σε οικιακά dvd ή σε υπολογιστές. Το finalize (ή κλείσιμο δίσκου) πρέπει να γίνει από την κάμερα στην οποία έγινε η εγγραφή. Αν δεν έχεις πλέον πρόσβαση στην κάμερα δοκίμασε με το cd roller μήπως και μπορέσεις να κάνεις ανάκτηση τα βίντεο από το δισκάκι.
TheELF Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 το cd roller πρόγραμμα είναι?? Ναι όπως και το isobuster,και τα δύο μπορούν να δουν το περιεχόμενο από CD που δεν τα βλέπεις με τα windows.
adams24 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 ναι οκ μου βγάζει vob το αρχείο αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί είναι demo versions
micos000 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δεν είπα ότι είναι δωρεάν, σόρυ για την παρεξήγηση. Δεν έχεις πρόσβαση στην κάμερα για να κλείσεις το δισκάκι;
TheELF Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δοκίμασε και με αυτό που είναι ελεύθερο. http://download.cnet.com/CD-Recovery-Toolbox-Free/3000-2352_4-10646814.html
adams24 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 πρόσβαση στην κάμερα δεν έχω όχι σιγά μωρέ τι παρεξήγηση ¨) απλά μου το βγάζει vob και δεν ξέρω τι να κάνω και άμα κάνω αποθήκευση μου το βγάζει LST το κατέβασα αυτό που μου είπε άλλα μου το βγάζει κενό σαν να μην έχω τίποτα
micos000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 To vob αρχείο μπορείς να το αποθηκεύσεις; Αυτό είναι το βίντεο. Δοκίμασε να το αναπαράγεις με το vlc αν καταφέρεις και εξάγεις. Αυτό το lst αρχείο τι μέγεθος έχει;
adams24 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 το αρχείο vob δεν μπορώ να το αποθηκεύσω γιατί το πρόγραμμα που έχω είναι demo το αποθηκεύει σε μορφή lst 4kb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα