Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά στο dyndns πρέπει πρώτα να κάνεις εγγραφή για trial μετά το τέλος της οποίας αν συνεχίσεις χρεωνεσαι αλλά αν τη διακοψεις πιο πριν μπορείς να κρατήσεις μια διεύθυνση δωρεάν. Είναι λίγο φασαρία άλλα έτσι το έκανα κι εγώ.

Επίσης πριν κάνεις οτιδήποτε τσεκαρε τι διευθύνσεις υποστηρίζει η κάμερα σου. Εμένα πχ κάποιες δεν τις υποστήριζε άλλα με την dyndns δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Απλά στο dyndns πρέπει πρώτα να κάνεις εγγραφή για trial μετά το τέλος της οποίας αν συνεχίσεις χρεωνεσαι αλλά αν τη διακοψεις πιο πριν μπορείς να κρατήσεις μια διεύθυνση δωρεάν. Είναι λίγο φασαρία άλλα έτσι το έκανα κι εγώ.

Επίσης πριν κάνεις οτιδήποτε τσεκαρε τι διευθύνσεις υποστηρίζει η κάμερα σου. Εμένα πχ κάποιες δεν τις υποστήριζε άλλα με την dyndns δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Υποστηρίζει Dyndns αλλά για να διακόψω την πληρωμή πριν τις 14 ημέρες πώς γίνεται; Eυχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Απλα μπαινεις στο λογαριασμο που ανοιξες και το ακυρωνεις. Εγω πχ το εκανα αμεσως μετα και το επιβεβαιωσα στελνοντας τους και email. Ετσι κι αλλιως δεν θα σε χρεωσουν πριν το τελος των 14 ημερων.

Δημοσ.

Απλα μπαινεις στο λογαριασμο που ανοιξες και το ακυρωνεις. Εγω πχ το εκανα αμεσως μετα και το επιβεβαιωσα στελνοντας τους και email. Ετσι κι αλλιως δεν θα σε χρεωσουν πριν το τελος των 14 ημερων.

Έχω κάνει το DNS και δουλεύει κανονικά από τον δικό μου υπολογιστή. Πρεπει να κανω ρυθμίσεις και στο router ή μόνο στην κάμερα; I kamera mou leei oti ola edaxei gia to DNS! http://konstantinosnatas.dyndns.org:99/index1.htm

Δημοσ.

Σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί και εμένα μου το ρύθμισε ένας φίλος μου. Αυτό που πρέπει σε γενικές γραμμές να κανείς είναι να ανοίξεις μια πόρτα (port) ώστε να μπορείς να συνδεεσαι εκτός σπιτιού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...