ivdimentia Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Τρέχω το OCCT και έχω παράλληλα ανοιχτό και το Pc probe. Έπειτα από αρκετά τεστ, δεν μου εμφανίζει κανένα error αλλά αυτο που μου κκάνει εντύπωση είναι ότι παίρνω κάποιες ενδείξεις (cpu, dram, ioh) οι οποίες δεν είναι φυσιολογικές και είναι του τύπου 55-60 volt. Τις παρισσότερες φορές αυτές τις ενδείξεις τις δείχνει μόνο το probe και γενικά δεν το πολυεμπιστευομαι αλλά τις εμφανίζει και το occt. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να συμβαίνει? Οτι έχουν χαλάσει οι σενσορες της μητρικής ή οτι η μητρική γενικότερα τα έχει παίξει. Να επισημάνω ότι έχω μετρήσει και το τροφοδοτικό με πολύμετρο και πήρα πάρα πολύ σταθερές ενδείξεις οι οποίες φυσικά ήταν εντός ορίων κατασκευαστή.
Meraklis56 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ασυμβατότητα το πρόγραμμα με τον επεξεργαστή. αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο bios και να δεις τις τιμές αυτές.Αν είναι normal,και όχι 55volt τότε επιβεβαιώνομαι.
mrmariosgta4 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Αν ετρεχε με 55 volt θα ειχε καει ολο το συστημα και δεν ανοιγε !!! προφανως ειναι καποιο bug του occt τεσταρε με intelburntest ή prime 95
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα