ΠάρηςΓ Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Παιδες επειδη τα 120gb τελικα αποδειχτηκαν λιγα για τα προγραμματα σκεφτομαι την αγορα του crucial 256gb.. Η crucial τον εχει 264.44€ με μεταφορικά .Στα ελληνικα μαγαζια ειναι πολυ πιο ακριβα.. Αξιζει η αγορά;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Εσυ θα κρινεις αν αξιζει απτις αναγκες σου. Η τιμη του ειναι λογικη δεδομενου οτι ενας τυπικος ssd καλων επιδοσεων κοστολογει περιπου 1ευρω το gb. Γιατι δε σε εφτασαν τα 120gb αληθεια?
ΠάρηςΓ Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Με φτανουν σχεδον αλλα εχω πολλα προγραμματα και αν θες και 1-2 virtual machine περισσευει 20gb χωρος και 20gb ευκολα γεμιζουν απο σκουπιδια που δε μπορεις να σβησεις με το καιρο και δε κανει καλο στον ssd.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Μήπως έβαλες παιχνίδια, ταινίες, μουσική? Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πώς αλλιώς γέμισε.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Οταν ο φακελος των windows εχει 22gb χανεις αμεσως απο εκει.Απλα εχω πολλα προγραμματα (agi stk, visual studio 2010 ,2008, mysql + postgresql server, adobe master collection cs5.5 , netbeans, office 2010,netbeans ,(chrome,firefox,opera,safari κτλ testing) και πολλα αλλα ψιλοπρογραμματα τιγκαρα) χωρις να αναλογιστω τι μπορει να χρειαστω να βαλω στο μελλον. Ενα game να βαλω τελειωσε, θα μου πειτε να το βαλω στο μηχανικό βεβαια...
HamerZ Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Ο 250 χρειάζεται και για την περίπτωση που θες να κάνεις dual boot μαζί με τα άλλα. Και εγώ περιμενω πως και πως να πάει κάτω από τα 200ευρώ και ο τρέχων 320άρις θα πάει στην θέση του dvd με τον αντίστοιχο αντάπτορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα