Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή η οθόνη που έχω μου κάνει νερά το σκέφτομαι για αγορά καινούριας. Πρόκειται για casual χρήση (games,ταινίες κλπ.)και οχι πανω από 23", μέχρι στιγμής μου ψιλοαρέσει αυτή. Επειδή όμως είμαι σκράπας και δεν γνωρίζω και πολλά από οθόνες έχει κάποιο νόημα to ips σε αυτά τα λεφτά ή μήπως να πήγαινα σε tn;

Δημοσ.

Επειδή η οθόνη που έχω μου κάνει νερά το σκέφτομαι για αγορά καινούριας. Πρόκειται για casual χρήση (games,ταινίες κλπ.)και οχι πανω από 23", μέχρι στιγμής μου ψιλοαρέσει αυτή. Επειδή όμως είμαι σκράπας και δεν γνωρίζω και πολλά από οθόνες έχει κάποιο νόημα to ips σε αυτά τα λεφτά ή μήπως να πήγαινα σε tn;

σε ποια πολη μενεις και ποσα λεφτα δινεις ??

Δημοσ.

Αθήνα μένω, τώρα τα λεφτά έιναι ένα θέμα διότι δεν υπάρχουν και πολλά. Ακόμα και για την LG δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν θα τα έδινα, για την ώρα το ψάχνω μιας και οθόνη ειναι από τα μέρη του Η/Υ που μένουν για αρκετό καιρό.

Δημοσ.

Αθήνα μένω, τώρα τα λεφτά έιναι ένα θέμα διότι δεν υπάρχουν και πολλά. Ακόμα και για την LG δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν θα τα έδινα, για την ώρα το ψάχνω μιας και οθόνη ειναι από τα μέρη του Η/Υ που μένουν για αρκετό καιρό.

ποσα διαθετεις ???

Δημοσ.

170 euros max. Όσο για το delay υποθέτω όσο και να έχει θα είναι βελτίωση από την LG που έχω τώρα, κοντεύει τα 8 χρόνια ύπαρξης. :blink:

εγω θα ελεγα αυτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...