Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη.. καποιος σε πληρωνει απλα για να κανεις τι?

REFER?? σε τι? Καλα ενας admin γιατι θα βρεθει κανα ατομο που δεν ξερει θα αρχιζει να χαλαει τον χρόνο και τα χρηματα του και θα τρεχει μετα.

δεν με πληρώνει κανεις εγώ το ανέφερα γιατί όντως μπορείς να βγάλεις χρήματα από το internet άμα έχεις υπομονή. ειπα καποια πραγματα και τα αιτιολόγησα. εσύ που διαφημίζεις το www.123pame.net ποιος σε πληρώνει? . να κάνω refer λέει.. πως θα κάνω refer χωρίς δικο μου link? ότι να ναι

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν με πληρώνει κανεις εγώ το ανέφερα γιατί όντως μπορείς να βγάλεις χρήματα από το internet άμα έχεις υπομονή. ειπα καποια πραγματα και τα αιτιολόγησα. εσύ που διαφημίζεις το www.123pame.net ποιος σε πληρώνει? . να κάνω refer λέει.. πως θα κάνω refer χωρίς δικο μου link? ότι να ναι

Το 123 με πληρώνουν οι εταιρίες απο τις ΕΓΓΡΑΦΕΣ.. υπάρχουσες εταιρίες που βγαζουν λεφτά. είμαι AFFILIATE και δεν παίρνω λεφτά με CLICKS η επιδει καποιος απλα ειδε το banner. Ειναι BUSINESS , Οχι βγαζω λεφτα απο το INTERNET! Καμία σχεση το ενα με το αλλο. Στο ενα ειναι ΑΕΡΑΣ και το αλλο ειναι banners απο διαφορετικες εταιριες.. στην σελιδα κανω δουλεια και οχι απλα.. καντε click να πλουτισετε.. αν δεν βλεπεις την διαφορά... ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!

ΥΓ.. ΤΙποτα δεν αιτιολογισες..

Βγαζω λεφτα.. 100 ευρω.. και bla bla.. Αυτο δεν ειναι αιτιολογια.. ουτε καν αποδιξη δεν ειναι.

ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ (μιας κ εγω δεν ειπα βγαλτε λεφτα απο το 123 .. σιτε στοιχηματος ειναι)..

Τα λεφτα ακριβος ΓΙΑΤΙ τα παιρνεις κ με ποιον τροπο μπορεις να μου πεις?

Η διαδικασια (οχι με λινκ.. με δικα σου λογια) μπορεις να μου πεις ποια ειναι?

ΥΓ2

εδω καποιος θελει τα φωτα σου.

http://www.insomnia.gr/topic/444657-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%BF-weebly/

Καλα τα ελεγε ο ΠΑΠ.. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τελικα :D

Επεξ/σία από newtech
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πιθανοτατα ν ασχοληθεις κανα 12ωρο για να βγαλης 2-3 ευρω.....λεμε τωρα.

Φυλλαδια στην πανεπιστημιου να μοιραζεις το 10ευρο τοχεις.

Απιστευτες μαλακιες γι αμερικανακια.....η για ισοβιτες που δεν εχουν να κανουν τιποτα καλυτερο.

Δημοσ.

Η Απάντηση για το πως θα βγαλεις λεφτά από το ιντερνετ παντως, ειναι εύκολη.

Κανεις πλαστικη στήθους.

Αλλαγή φύλου.

Αγοράζεις καμερα.

Μπαίνεις στα τσατ.

Ζητας 20 ευρω paypal.

και κανεις cyber on camera!

Με 10 cyber την ημέρα, έχεις 200 ευρω την ημέρα, ΚΑΘΑΡΑ (μαυρα μαλιστα, χωρίς εφορίες και μλκιες), αρα το μήνα 6.000 καθαρά.

Τον 1ο χρόνο, υπολογιζε με την άδειά σου, περιπου 60χιλιαρικα.

(Μόλις ε΄κανες αποσβεση της επενδυσης αλλαγης φύλου)_!

Από το 2ο χρόνο και μετά, εχεις καθαρά στην τσέπη, χωρίς καν κόστος, 60χιλιαρικα !!!

• Like 3
Δημοσ.

...

Από το 2ο χρόνο και μετά, εχεις καθαρά στην τσέπη, χωρίς καν κόστος, 60χιλιαρικα !!!

Ναι αλλά πλέον εχεις ένα σοβαρό πρόβλημα. Έχεις πολλά λεφτά αλλά δεν μπορείς να τα φας στις πο@τ@ανες.

Υπάρχει καλύτερο κόλπο. Σπουδάζεις ψυχολόγος. Ανοίγεις ένα γραφείο για πρωινή εργασίας (για να εχεις πρόσωπο στην κοινωνία) και παράλληλα ανοίγεις και μια βραδινή τηλεφωνική γραμμή με ταρώ/χαρτια/μελλοντοαπατες. Εκει να δεις τάλαρα.

• Like 3
Δημοσ.

Ναι αλλά πλέον εχεις ένα σοβαρό πρόβλημα. Έχεις πολλά λεφτά αλλά δεν μπορείς να τα φας στις πο@τ@ανες.

Σιγα το πρόβλημα. Δουλεύεις 5 χρόνια. Βγάζεις 300χλδ.

Ξανακανεις εγχειρηση φύλου, γινεσαι αντρας (διαλεγεις και μαλαπερδα 25cm), χαλάς 60κ, και εχεις να φας στις πο@τ@νες, 240κ!!!!

• Like 1
Δημοσ.
:lol: :lol: κι όταν σου τελειώσουν τα λεφτά κοβεις πάλι τη μαλαπέρδα και μαμιέσαι στη δουλεια για να μαζεψεις πάλι λεφτα. Σε δουλειά να βρισκόμαστε :lol: :lol:
  • Like 1
Δημοσ.

Σιγα το πρόβλημα. Δουλεύεις 5 χρόνια. Βγάζεις 300χλδ.

Ξανακανεις εγχειρηση φύλου, γινεσαι αντρας (διαλεγεις και μαλαπερδα 25cm), χαλάς 60κ, και εχεις να φας στις πο@τ@νες, 240κ!!!!

Ναι,για κάνε 5 χρόνια υπομονή...

:-D

Δημοσ.

:lol: :lol: κι όταν σου τελειώσουν τα λεφτά κοβεις πάλι τη μαλαπέρδα και μαμιέσαι στη δουλεια για να μαζεψεις πάλι λεφτα. Σε δουλειά να βρισκόμαστε :lol: :lol:

ασε που τώρα που το σκέφτομαι, όταν είσαι στη φάση "δε μου κρεμεται τιποτα αναμεσα στα ποδια μου", τότε, μπορείς να κανεις και πραγματικότητα την ονείρωξή σου, να πας με γυναικα, και αρα, να κανεις λεσβιακό!!!! πωωω!

Δημοσ.

ασε που τώρα που το σκέφτομαι, όταν είσαι στη φάση "δε μου κρεμεται τιποτα αναμεσα στα ποδια μου", τότε, μπορείς να κανεις και πραγματικότητα την ονείρωξή σου, να πας με γυναικα, και αρα, να κανεις λεσβιακό!!!! πωωω!

Ψιτ φιλαράκι δεν θα χρησιμοποιείς τον εξοπλισμό της δουλείας για χρήσεις που δεν αποδίδουν λεφτά στο μαγαζί, νταξ;

Δημοσ.

Ψιτ φιλαράκι δεν θα χρησιμοποιείς τον εξοπλισμό της δουλείας για χρήσεις που δεν αποδίδουν λεφτά στο μαγαζί, νταξ;

εσυ, όταν είσαι δουλειά, δε χρησιμοποιείς τον υπολογιστή της δουλειάς, για να ψυχαγωγηθείς, είτε στο ινσόμνια, είτε απλά κανοντας browsing?

εεε, το ίδιο πράγμα ειναι!

Δημοσ.

Εγω εχω σύμβαση εργασίας με τους ιστοτόπους

insomnia

facebook

google

και αλλους που δεν μπορω να πω

Δουλεύω για αυτούς, δεν χαζεύω! Νταξ;

Δημοσ.

Εγω εχω σύμβαση εργασίας με τους ιστοτόπους

insomnia

facebook

google

και αλλους που δεν μπορω να πω

Δουλεύω για αυτούς, δεν χαζεύω! Νταξ;

αρα, εισαι και εσυ μια διαδικτυακή πουτ@ν@ , απλά χωρίς εγχείρηση φύλου, που βγαζει λεφτα απο το ιντερνετ!!! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...