ldounias Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Χαιρετώ το forum. Μπορεί να μην εχω πολλα posts αλλά παρακολουθώ το φορουμ χρόνια και μου εχει δώσει λύσεις σε πολλά θέματα. Σαν αρχάριος χρήστης, αγόρασα έναν Seagate NAS Server 220 με 2+2ΤΒ. Τον χρησιμοποιώ σαν backup για μουσική και φωτογραφίες, αλλά θα ήθελα να τον εχω και σαν media server για τις ταινιες και τις σειρές που παρακολουθώ στο blue-ray home cinema μέσω DLNA. Επειδή λόγω δουλειάς απουσιάζω κάθε μέρα μέχρι τις 18.00 περίπου δεν υπ'αρχει λόγος αυτός να είναι ανοιχτός. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίγει και να κλείνει προγραμματισμένα, όπως κάποιο π.χ προγραμματάκι? Στο κάκιστο διαχειριστικό πρόγραμμα του server υπάρχει απλά μια power saving επιλογή που κάνει spin down και καλά για μείωση κατανάλωσης. Ευχαριστώ εκ των προταίρων.
hawkpilot Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Χαιρετώ το forum. Μπορεί να μην εχω πολλα posts αλλά παρακολουθώ το φορουμ χρόνια και μου εχει δώσει λύσεις σε πολλά θέματα. Σαν αρχάριος χρήστης, αγόρασα έναν Seagate NAS Server 220 με 2+2ΤΒ. Τον χρησιμοποιώ σαν backup για μουσική και φωτογραφίες, αλλά θα ήθελα να τον εχω και σαν media server για τις ταινιες και τις σειρές που παρακολουθώ στο blue-ray home cinema μέσω DLNA. Επειδή λόγω δουλειάς απουσιάζω κάθε μέρα μέχρι τις 18.00 περίπου δεν υπ'αρχει λόγος αυτός να είναι ανοιχτός. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίγει και να κλείνει προγραμματισμένα, όπως κάποιο π.χ προγραμματάκι? Στο κάκιστο διαχειριστικό πρόγραμμα του server υπάρχει απλά μια power saving επιλογή που κάνει spin down και καλά για μείωση κατανάλωσης. Ευχαριστώ εκ των προταίρων. Καλησπέρα, έχω το 440 και δεν έχω δυνατότητα από το web interface να προγραμματίσω αυτόματο boot/shutdown οπότε υποθέτω ότι ούτε εσύ θα μπορείς με το 220
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα