Axis8 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 πριν λιγους μηνες εσβησα κατα λαθος το soundmax Music driver και δεν μπορω να ακουσω τιποτα απο τα ηχεια μου. δεν σημειωσα την ημερομηνια οταν το εσβησα. ξερω μονο οτι το εκανα πριν λιγους μηνες. πως μπορω να ξανακουσω κανονικα απο τα ηχεία μου?
tigergreg Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Λαπτοπ μαλλον οποτε θα βρεις καπου στους φακελους του C ολους τους driver μαζι και τον audio driver οποτε κανης σεταπ και τελειωσες.
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δεν μπορεις να ακουσεις κατι απο τα ηχεια σου τωρα ή το προβλημα υπαρχει εδω και μηνες? Ποια μητρικη εχεις?
Axis8 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δεν μπορεις να ακουσεις κατι απο τα ηχεια σου τωρα ή το προβλημα υπαρχει εδω και μηνες? Ποια μητρικη εχεις? το προβλημα υπαρχει εδω και μηνες αλλα ξερω οτι το εσβησα εγω και δεν μπορω να το επαναφερω Λαπτοπ μαλλον οποτε θα βρεις καπου στους φακελους του C ολους τους driver μαζι και τον audio driver οποτε κανης σεταπ και τελειωσες. δεν εχω λαπτοπ αλλα μπηκα στον φακελο που λεει drivers μεσα στο φακελο των windows που ειναι στο C ομως ειναι κενος
tigergreg Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Ειναι στο σιντι της μητρικης σου εαν το εχεις φυλαγμενο φυσικα. Διαφορετικα εμπα στο σαιτ της μητρικης βρες το μοντελο της και κατεβασε τον οδηγο απο το κεφαλαιο υποστηριξη (support). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα