Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν λιγους μηνες εσβησα κατα λαθος το soundmax Music driver και δεν μπορω να ακουσω τιποτα απο τα ηχεια μου. δεν σημειωσα την ημερομηνια οταν το εσβησα. ξερω μονο οτι το εκανα πριν λιγους μηνες. πως μπορω να ξανακουσω κανονικα απο τα ηχεία μου?

Δημοσ.

Λαπτοπ μαλλον οποτε θα βρεις καπου στους φακελους του C ολους τους driver μαζι και τον audio driver οποτε κανης σεταπ και τελειωσες.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορεις να ακουσεις κατι απο τα ηχεια σου τωρα ή το προβλημα υπαρχει εδω και μηνες?

Ποια μητρικη εχεις?

Δημοσ.

Δεν μπορεις να ακουσεις κατι απο τα ηχεια σου τωρα ή το προβλημα υπαρχει εδω και μηνες?

Ποια μητρικη εχεις?

το προβλημα υπαρχει εδω και μηνες αλλα ξερω οτι το εσβησα εγω και δεν μπορω να το επαναφερω

Λαπτοπ μαλλον οποτε θα βρεις καπου στους φακελους του C ολους τους driver μαζι και τον audio driver οποτε κανης σεταπ και τελειωσες.

δεν εχω λαπτοπ αλλα μπηκα στον φακελο που λεει drivers μεσα στο φακελο των windows που ειναι στο C ομως ειναι κενος

Δημοσ.

Ειναι στο σιντι της μητρικης σου εαν το εχεις φυλαγμενο φυσικα.

Διαφορετικα εμπα στο σαιτ της μητρικης βρες το μοντελο της και κατεβασε τον οδηγο απο το κεφαλαιο υποστηριξη (support).

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...