Προς το περιεχόμενο

Windows 7 x64

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορεί καποιος να μου στειλει ενα link με τα windows 7 64bit γιατί έχω χαλάσει τόσα και τόσα cd γράφοντας τα για "χαζομάρες" όπως αποδείχτηκε....κάθε φορά που κάνω εγκατάσταση από ένα οποιοδήποτε από αυτά τα cd μου κολάι και μου κάνει επανακινηση

• Moderators
Δημοσ.

Δεν υπαρχει τετοια επιλογη. Προκειται για νομιμο τροπο (DigitalRiver), οποτε θα πρεπει να αρκεστεις στο απευθειας download του ISO.

Προφανως και μπορεις να το βρεις και με τους τροπους που λες, αλλα δεν μπορουμε να αναφερουμε links εδω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ σε ευχαριστω αλλα....!!!παιδια επειδή ειμαι απο λαπτοπ αυτη την στιγμη παρακαλώ Μ-Η-Ν...Σ-Β-Η-Σ-Ε-Ι...Κ-Α-Ν-Ε-Ι-Σ...Τ-Ο...-Θ-Ε-Μ-Α

Επεξ/σία από alexkoukou
  • Moderators
Δημοσ.

οκ σε ευχαριστω αλλα....!!!παιδια επειδή ειμαι απο λαπτοπ αυτη την στιγμη παρακαλώ Μ-Η-Ν...Σ-Β-Η-Σ-Ε-Ι...Κ-ΑΝ-Ε-Ι-Σ...Τ-Ο...-Θ-Ε-Μ-Α

Και να το σβησει καποιος(..που δεν υπαρχει λογος), που το προβλημα?rolleyes.gif

Δημοσ.

Ε,σου λέει αν διακοπεί πως στο καλό... θα μπει στο history για να ξαναβρει την σελίδα με το download;τι είμαστε προγραμματιστές;;; ^_^

• Moderators
Δημοσ.

Ε,σου λέει αν διακοπεί πως στο καλό... θα μπει στο history για να ξαναβρει την σελίδα με το download;τι είμαστε προγραμματιστές;;; ^_^

Εγω παλι σκεφτηκα το απλο copy paste του link σε ενα txt ή στη χειροτερη των περιπτωσεων ουτε καν pastetongue.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...