crisselectro Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Χρησιμοποιω το προγραμμα DjDecks 0.88 , ρυθμιζω το PITCH ειτε με το AYTO ειτε χειροκινητα για να συγχρονισω τις στροφες , οταν κλεινω το προγραμμα δεν κραταει αυτην την ρυθμιση που εχω κανει , σε καποια τραγουδια τη κραταει σε καποια αλλα οχι , οσες φορες και αν το κανω , και δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται , εκανα και save tags αλλα τιποτα. Ενω οταν μαρκαρω ενα τραγουδι στο σημειο που θελω να ξεκιναει με το CUE REC , αυτην τη ρυθμιση την κραταει , ακομα και τη λιστα με τα τραγουδια που εχω κανει save εαν τη σβησω και μετα τα ξαναφορτωσω , αυτη η ρυθμιση θα υπαρχει παλι και χωρις να κανω save. Εαν γνωριζει καποιος και εχει δουλεψει αυτο το προγραμμα ας μου πει τι πρεπει να κανω... Ευχαριστω εκ των προτερων Παρενθεση : Δεν χρησιμοποιω το Virtual dj επειδη θα πρεπει να εχεις εξωτερικα ακουστικα ενω το DjDecks μπορεις να ακουσεις ταυτοχρονα 2 τραγουδια χωρις εξωτερικα ακουστικα και να κανεις εγγραφη μονο αυτο που ακουγεται εκεινη τι στιγμη στον αερα.
alexzzz Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Μεταφέρετε στην ενότητα "Video και Audio Software"
aledjo Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Παρενθεση : Δεν χρησιμοποιω το Virtual dj επειδη θα πρεπει να εχεις εξωτερικα ακουστικα ενω το DjDecks μπορεις να ακουσεις ταυτοχρονα 2 τραγουδια χωρις εξωτερικα ακουστικα και να κανεις εγγραφη μονο αυτο που ακουγεται εκεινη τι στιγμη στον αερα. ΓΙΝΕΤΑΙ με virtualdj με πολλους τροπους ενας τροπος ειναι να κανεις τις ρυθμισεις οπως στη φωτο Επεξ/σία 1 Μαΐου 2012 από aledjo
crisselectro Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Εχεις δικιο φιλε μου , δεν το γνωριζα αυτο γιατι πολυ παλια ειχα χρησιμοποιησει το virtualdj και δεν το ειχα ψαξει. Δοκιμσα αυτα που μου ειπες και γινεται , ακουγεται εναλαξ στα ηχεια. Επισεις στην τριτη επιλογη το card 4.1 βγαινει οπως ακριβως θελω. Αν σου ειναι ευκολο να σε ρωτησω καποια πραγματα , το ενα ειναι , ποιος ειναι ο τροπος αυτοματου συγχρονισμου ; αν θυμαμαι καλα υπαρχει καποιο κουμπι που οταν το πατας συγχρονιζει αυτοματα τα 2 τραγουδια. Και το αλλο που θελω να σε ρωτησω ειναι , οταν παταω το cue και το χρησημοποιω σαν stop αποθηκευει στις επιλογες 1,2,και3 τα σημεια που πατησα το cue , το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να αφαιρεσω αυτα τα σημεια.... σιγουρα θα μαρκαρω εγω τα σημεια που χρειαζομαι αλλα δεν μπορω να βρω πως τα σβηνω μετα... Και κατι ακομα , ποια πληκτρα αντιστοιχουν στο GAIN; γιατι οπως καταλαβαινεις με το ποντικι δεν ειναι ευκολο να γινει περιστροφη. Σ'ευχαριστω γιατι με βοηθησες πολυ , και θα αρχισω να χρησιμοποιω το virtualdj γιατι βλεπω οτι εχει πολλες δυνατοτητες , θελει λιγο ψαξιμο , αυτη τη στιγμη εχω την εκδοση v7.0.5
aledjo Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 υπαρχουν διαφοροι τροποι αναλογα με αυτο που θες να κανεις. πες μου ακριβως τι θες να κανεις και θα σου πω. 1) για το συγχρονισμο πατας το κουμπι "sync" 2) για να ορισεις καινουργια cue σβηνοτας τα παλια, κανεις δεξι κλικ στα κουμπια cue 1 2 3 3) για το cue δε χρειαζεσαι να εχεις κουμπια γιατι αν βαλεις απο τα options cue = auto τοτε ρυθμιζεται αυτοματα μονο του. θα αρχισω να χρησιμοποιω το virtualdj γιατι βλεπω οτι εχει πολλες δυνατοτητες , θελει λιγο ψαξιμο , αυτη τη στιγμη εχω την εκδοση v7.0.5 οι δυνατοτητες που εχει ειναι τοσες πολλες που δε φαινονται...
crisselectro Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ο συγχρονισμος γινεται πολυ ποιο ευκολα με το sync σε σχεση με το αντιστοιχο ayto που ειχε το djdeck που χρησιμοποιουσα... καμια σχεση , το virtualdj το βλεπω πολυ καλυτερο προγραμμα και το ειχα παρεξηγησει. Με ποια πληκτρα στον υπολογιστη αντιστοιχουν στο GAIN γιατι με το ποντικι δεν μπορω να το περιστρεψω;
aledjo Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 1) επανω στη κυματομορφη του τραγουδιου, οταν εχει cue τα εχει σημειομενα με μια ασπρη γραμμη. πανω σε αυτη την ασπρη γραμμη κανεις δεξι κλικ και delete. 2) για το gain δε χρειαζεσαι να εχεις κουμπια γιατι αν βαλεις απο τα options gain = auto τοτε ρυθμιζεται αυτοματα μονο του.
crisselectro Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Οκ για το cue το βρηκα. Συγνωμη μπερδευτηκα δεν ηθελα να πω για το gain αλλα για το headphone volume ποιο κουμπι στο πληκτρολογιο αντιστοιχει
aledjo Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 default κουμπια απο τη μανα του δεν εχει για τα ακουστικα. ΜΠΟΡΕΙΣ ομως να φτιαξεις.... (οι δυνατοτητες που δε φαινονται) απο τo mapper φταχνεις 2 κουμπια και βαζεις εντολες 1) headphone_volume -5% 2) headphone_volume +5%
crisselectro Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Εχεις δικιο , οι δυνατοτητες που δεν φαινονται. Θα το ρυθμισω και αυτο. Θα κανω διαφορες δοκιμες για να αρχισω να συνηθιζω και να μαθω το virtual. Βασικα εμενα αυτα με ενδιαφεραν περισσοτερο , ο συγχρονισμος , οι ρυθμισεις με τις εντασεις , και η ποιοτητα εγραφης. Εαν καπου εχω απορια θα ξαναγραψω στο θεμα η θα σου στειλω πμ Φιλε μου χιλια ευχαριστω με βοηθησες πολυ.
panos0100 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 παιδια καλησπερα θελω και εγω ενα προγραμμα για μουσικη αυτο το logic καλο ειναι? μου το προτεινανε και με ειπαν αν το μαθεις αξιζει πολλα πως ειναι ξερει κανεις? και γιατι πιανει τοσο χωρο? 45gb?
crisselectro Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 παιδια καλησπερα θελω και εγω ενα προγραμμα για μουσικη αυτο το logic καλο ειναι? μου το προτεινανε και με ειπαν αν το μαθεις αξιζει πολλα πως ειναι ξερει κανεις? και γιατι πιανει τοσο χωρο? 45gb? Αναλογα , τι θελεις να κανεις... Αν ειναι να κανεις το χομπυ σου χρησιμοποιησε προγραμματα οπως το virtualdj , τα δουλευουν επαγγελματιες... Τωρα για το logic που αναφερεις δεν το ξερω , αν εννοεις αυτο εδω τοτε το θεωρω υπερβολη... εκτος εαν το θελεις για συγκεκριμενο λογο
aledjo Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 το logic το logic ειναι προγραμα για παραγωγη μουσικης. να φτιαξεις δηλαδη δικο σου τραγουδι. δεν εχει να κανει για dj
crisselectro Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Να σε ρωτησω κατι φιλε μου aledjo γιατι δεν βγαζω ακρη σε ενα πραγμα... Υπαρχουν καποια τραγουδια που πατωντας το sync , το pitch δεν συγχρονιζει , δεν θα μετακινειται καθολου ή θα δινει ενα ασχετο χρονο... Εχω κανει σκαναρισμα στα τραγουδια στο Bpm η διαφορα τους μπορει να ειναι 60 Bpm το ενα και 70 Bpm το αλλο δηλαδη διαφορα 10 Bpm , κι ομως δεν συγχρονιζουν , αυτο μπορει να συμβει και σε διαφορά 2 Bpm το ενα με το αλλο , και χειροκινητα που εχω αλαξει το Bpm , και τα εχω κανει ιδια , παλι τιποτα... Ενω τα τραγουδια σαν ρυθμος ταιριαζουν και εχουν μικρη διαφορα στo pitch για παραδειγμα 1,7 ή 2,2 Δεν καταλαβαινω γιατι δεν συγχρονιζουν.... Εαν ξερεις τι συμβαινει , μπορεις να μου πεις και εμενα ??? γιατι θα με τρελανει ή τουλαχιστων εαν συγρονισω τα pitch χειροκινητα , μπορω να αποθηκευσω αυτη τη ρυθμιση ωστε οταν φορτωνω το τραγουδι να μην χρειαζεται να ξαναρυθμισω τις στροφες ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα