Heatspreader Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μου φαινεται πως για την Ελλαδα η nVidia θα πρεπει να βγαλει ειδικες τιμες λογω οικονομικων δυσχερειων αλλιως μας βλεπω να κοιταμε ολη μερα στο youtube unboxings και reviews για την 690. Είμαστε μικρή χώρα και με λίγο πληθυσμό. Είμαστε μικρή αγορά εν ολίγοις. Γι' αυτό ίσως δεν έχουμε και τόσο καλό Service για τα περισσότερα προϊόντα. Και κανένας να μην αγοράσει από την Ελλάδα κάρτες γραφικών σιγά τα αυγά.
wnet Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Πάντα χαίρομαι όταν βγαίνει μια νέα κάρτα, ελπίζοντας πως θα πεσει η τιμή της mainstream κατηγορίας (πχ 560 ti) +++ who gives a fuck anyway... έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να την αγοράζαμε κι ας έκανε 600-700... +++
Kostas75 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Αν είχα €800 για GPU' date=' θα'μουν απ'αυτούς που τους περισσεύουν €40000 για μια Μ3....[/quote'] Υπερβάλλεις λίγο. Μπορώ να βρω 800 αν θέλω πολύ την κάρτα και αν άξιζε η αγορά. Αλλά με δεδομένο ότι σε 3 με 6 μήνες οι επιδόσεις της θα έχουν ξεπεραστεί αρκετά ή τουλάχιστον δεν θα είναι αξεπέραστες και η τιμή της θα έχει πέσει σημαντικά λόγω ανταγωνισμού, είναι χαζά λεφτά ακόμη και να τα έχεις να τα δώσεις. Τώρα αν είχα 40000 να τα δώσω όλα για την BMW M3, εγώ πάλι δεν θα τα έδινα! Μόνο αν είχα αρκετά περισσότερα από 40000 ώστε να είμαι άνετος και αφού την αγοράσω για να την χρησιμοποίησω όσο θα γούσταρα και για να έχω την άνεση και να την "φροντίζω", με τα σέρβις που χρειάζεται, βενζίνη κατοστάρα κτλ. Αλλιώς μάλλον θα καταλήξω να την πουλήσω γιατί δεν θα αντέχει τι πορτοφόλι μου να την έχω καθημερινά και να την συντηρώ. Δεν είναι μόνο να αγοράσεις ένα ακριβό αυτοκίνητο ή ίσως ακόμη και σκάφος(!) αν φτάσεις να έχεις τα φράγκα ακριβώς, αλλά και να έχεις την επιπλέον οικονομική δυνατότητα να το κρατήσεις. Οπότε καταλαβαίνεις ότι σε κάθε περίπτωση η σύγκριση που έκανες και η αναφορά σου είναι ατυχής, γιατί άλλο να δώσεις (πες το και χαζά) 800 για μια νέα κάρτα γραφικών και τέλος, και άλλο 40000 + έξοδα πολλά που θα τα ακολουθήσουν για ένα καλό αλλά ακριβό και απαιτητικό αυτοκίνητο.
makellarispn Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου, εδώ δε θα έχουμε να φάμε σε λίγο.... με όλα αυτά τα χαράτσια που μας έρχονται συνέχεια... "Λεφτα Υπάρχουν" Με ψηνει να την παρω αντι να για μια δευτερη 680.Με βλεπω συντομα να βαζω την 680 αγγελια φρεσκια φρεσκια. Και τι περιμένεις φίλος?? Εδώ τα παλικάρια σφάζουν τη μάνα τους για μια απλή... Μου φαινεται πως για την Ελλαδα η nVidia θα πρεπει να βγαλει ειδικες τιμες λογω οικονομικων δυσχερειων αλλιως μας βλεπω να κοιταμε ολη μερα στο youtube unboxings και reviews για την 690. ΟΥΥΥΥ να σαι σίγουρος αυτό συζητάνε τώρα στην nVidia πως θα γίνει να γίνουν προσιτές στον κόσμο στην Ελλάδα. Α! Και μη βλέπεις unboxing συνέχεια στο youtube γιατί θα σε πιάσει κατάθλιψη και στο τέλος θα τις κόψεις LOOOOL!!! "Λεφτα Υπάρχουν" Και τι περιμένεις φίλος?? Εδώ τα παλικάρια σφάζουν τη μάνα τους για μια απλή... ΟΥΥΥΥ να σαι σίγουρος αυτό συζητάνε τώρα στην nVidia πως θα γίνει να γίνουν προσιτές στον κόσμο στην Ελλάδα. Α! Και μη βλέπεις unboxing συνέχεια στο youtube γιατί θα σε πιάσει κατάθλιψη και στο τέλος θα τις κόψεις LOOOOL!!! Α! ξέχασα, χθες στο ebay.com βγάζει το πρωί ένας τύπος 2 EVGA GTX 680 (την απλή έκδοση) σε τιμή 599$=453 euros τη μία από ένα σύστημα που έφτιαξε για πελάτη που τελικά του άλλαξε τα specs.....εξαφανίστηκαν σε 1+1/2 ώρα και οι δυο Site: GTX 680 Καλά μη τις κόβετε θα βγάλουν κι άλλες.....
Panagiotis32 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Περιττό να πούμε πως και με (πολύ) κατώτερες κάρτες, τα παιχνίδια τα τρέχεις νερό. +1 Πεστα χρυσόστομε!
Commander xXx Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 999;;; Καλα, φατε σκονη απο την 7970m!!!! (ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου) Αυτος εισαι μεγαλε sapphire 7970 γιατι να πληρωνουμε τοσα λεφτα(εποχη που ειναι τωρα) για να παρουμε κατι που δεν θα κανει κατι παραπανω απο την sapphire σε gaming?? 480 ευρω ειναι μια χαρα!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 προς το τέλος της χρονιάς? who knows for sure...
Commander xXx Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 μπραβο στην nvidia!το ο,τι ειναι ακριβη ειναι και η ποιοτητα,δεν υπαρχει συγκριση ο,τι και να λεμε Ναι μεχρι να ερθει ο αιωνιος εφιαλτης ati με καμια sapphire η msi high-end καινουργια καρτα και με την μιση τιμη που θα της κοψει τα φτερα
makellarispn Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 To GK110 ποτε ειναι να βγει ξερουμε; Αύριο επίσημα φίλος έχει βουήξει ο τόπος λέμε! Τρανζίστορ 28 νανομέτρων που θα βρεθούν όμως??? Ούτε για τις 680 δεν έφτασαν καλά καλά. Οπότε μη βιάζεσαι. Αδικία για τους πλούσιους πάντως, έχεις δεν έχεις 1000 ευρώ κανείς δε θα πάρει, μόνο review θα βλέπετε και θα ονειρεύεστε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_690/ http://www.anandtech.com/show/5805/nvidia-geforce-gtx-690-review-ultra-expensive-ultra-rare-ultra-fast http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-690-review/ reviews
άδικος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Υπερβάλλεις λίγο. Μπορώ να βρω 800 αν θέλω πολύ την κάρτα και αν άξιζε η αγορά. Αλλά με δεδομένο ότι σε 3 με 6 μήνες οι επιδόσεις της θα έχουν ξεπεραστεί αρκετά ή τουλάχιστον δεν θα είναι αξεπέραστες και η τιμή της θα έχει πέσει σημαντικά λόγω ανταγωνισμού, είναι χαζά λεφτά ακόμη και να τα έχεις να τα δώσεις. Τώρα αν είχα 40000 να τα δώσω όλα για την BMW M3, εγώ πάλι δεν θα τα έδινα! Μόνο αν είχα αρκετά περισσότερα από 40000 ώστε να είμαι άνετος και αφού την αγοράσω για να την χρησιμοποίησω όσο θα γούσταρα και για να έχω την άνεση και να την "φροντίζω", με τα σέρβις που χρειάζεται, βενζίνη κατοστάρα κτλ. Αλλιώς μάλλον θα καταλήξω να την πουλήσω γιατί δεν θα αντέχει τι πορτοφόλι μου να την έχω καθημερινά και να την συντηρώ. Δεν είναι μόνο να αγοράσεις ένα ακριβό αυτοκίνητο ή ίσως ακόμη και σκάφος(!) αν φτάσεις να έχεις τα φράγκα ακριβώς, αλλά και να έχεις την επιπλέον οικονομική δυνατότητα να το κρατήσεις. Οπότε καταλαβαίνεις ότι σε κάθε περίπτωση η σύγκριση που έκανες και η αναφορά σου είναι ατυχής, γιατί άλλο να δώσεις (πες το και χαζά) 800 για μια νέα κάρτα γραφικών και τέλος, και άλλο 40000 + έξοδα πολλά που θα τα ακολουθήσουν για ένα καλό αλλά ακριβό και απαιτητικό αυτοκίνητο. Βεβαίως το post μου εσκεμμένα είχε μια δόση υπερβολής, αλλά & μια δόση αλήθειας ειδικά για τις δύσκολες μέρες που περνάμε (πριν 3 χρόνια περισσότεροι από μας θα "πέταγαν" €800). Τώρα όσο αφορά την εκτενή σου ανάλυση για την αγορά της Μ3 θα σε παραπέμψω ξανά στο σύντομο post μου: Η λέξη κλειδί είναι "περισσεύουν". Δεν ανέφερα "θα είχα 40Κ". Οπότε ατυχής ήταν η δικιά σου ανάλυση μιας & ενώ ισχύει ήταν τελείως περιττή. - Φιλικά πάντα @ deesnider: Εννοείται ότι είναι κ@ύλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα