Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας!

Σκέφτομαι αυτές τις ημέρες να αγοράσω ένα νέο Laptop γιατί το VGN-FW41E/H μου κάνει νερά και έχω έναν HD Seagate Momentus XT ST95005620AS 500GB Hybrid SSD 2.5 και θα ήθελα να τον αλλάξω και να τον βάλω στο νέο. Το ερώτημα μου είναι το εξής: Θα χαθεί η εγγύηση του;

Εννοείτε ότι τον σκληρό από το νέο Laptop Θα τον κρατήσω.

Σας ευχαριστώ! :)

Δημοσ.

Αν έχει πορτάκι επισκέψιμο ώστε να τον αλλάζεις εύκολα όχι δεν θα χαθεί.Αν πρέπει να λύσεις όλο το σασί για να τον αλλάξεις ναι θα χαθεί..

* Και τώρα που είδα πιο σασί είναι είχα εγώ τον 51 έχει πορτάκι οπότε κάνεις ότι θέλεις πάντα όμως με γνώση και προσοχή .

Δημοσ.

Αναλογως ποιας εταιριας λαπτοπ θα παρεις.

Πχ στα Ηp, τοσιμπα, ντελλ δεν χανεις καμια απολυτως εγγυηση.

Στα Acer ομως θα πρεπει να το πας σε εξουσιοδοτημενο σερβις για να μην χασεις την εγγυηση.

Βεβαια μπορεις να κρατησεις τον παλιο δισκο και σε περιπτωση που χρειαστει το λαπτοπ σερβις, απλα

του τοποθετεις και παλι τον παλιο.

Δημοσ.

Το γνωριζω αυτο. Ειχα και εγω το περιφημο inspiron 15r.

Αλλα και παλι, καλωντας την dell, και καθοδηγουμενος απο τις οδηγιες του τεχνικου, δεν χανεις καμια απολυτως εγγυηση.

Δημοσ.

Καλή επιλογή η sony αλλά μπερδέματα με το σέρβις, το στέλνουν εκτός Ελλάδος στα δύσκολα και θα το στερηθείς 1 μήνα +.

Δημοσ.

Καλή επιλογή η sony αλλά μπερδέματα με το σέρβις, το στέλνουν εκτός Ελλάδος στα δύσκολα και θα το στερηθείς 1 μήνα +.

Έκανα μια έρευνα αγοράς σήμερα και θα δω από τετάρτη τι θα πάρω τελικά. Αλλά αυτό που λες με το σέρβις δεν ξέρω γιατί εμένα το Vaio μου που είχε πρόβλημα και ήταν μέσα στην εγγύηση ήρθε κουριερ στο σπίτι το παρέλαβε πήγε Γερμανία και σε 5 μέρες ήταν πίσω πάλι με κουριερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...