Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον επειδη δεν βρηκα απαντηση σε προηγουμενη ερωτηση επανερχομαι με νεα ^_^

Μπορω απο ετοιμα templates να αλλαξω το μεγεθος του banner επειδη στα περισσοτερα ετοιμα θεμματα το οριο ειναι 240px και δεν βολευει.

Ελπιζω αυτη τη φορα να παρω καποια απαντηση, ευχαριστω εκ των προτερων :-D

Δημοσ.

Θα πρέπει να βρείς το element πρώτα (div, img κτλπ) στο template σου, το οποίο να έχει κάποιο id ή class, και να αλλάξεις το CSS. π.χ.

>

<style>

#logo{
width:500px;
height:300px;
}

</style>

Δημοσ.

Φίλε REDODIN7, γίνε λίγο πιο σαφής μπας και μπορέσουμε να σου δόσουμε μια απάντηση.

Θελω να αλλαξω το μεγεθος το banner σε ενα blog στο οποιο κανει αυτοματα resize ολες τις φωτο στα 240px,

Εγω θελω να το αλλαξω αυτο και να μην κανει resize ή αν κανει να διαλεγω εγω το μεγεθος.

Δημοσ.

Θελω να αλλαξω το μεγεθος το banner σε ενα blog στο οποιο κανει αυτοματα resize ολες τις φωτο στα 240px,

Εγω θελω να το αλλαξω αυτο και να μην κανει resize ή αν κανει να διαλεγω εγω το μεγεθος.

Προφανώς στο css έχει οριστεί να κάνει resize όλες τις εικόνες. Δόσε ένα id στην εικόνα που δεν θες να γίνει resize και μετά κάνε αυτό που σου είπε ο rpz0r. Υπάρχει και μία περίπτωση το resize να γίνεται με jQuery. Εκεί τα πράγματα θα είναι λίγο πιο πολύπλοκα και θα πρέπει να έχεις πρόσβαση στον κώδικα. Έχεις λίγο κώδικα να μας δείξεις;

Δημοσ.

Προφανώς στο css έχει οριστεί να κάνει resize όλες τις εικόνες. Δόσε ένα id στην εικόνα που δεν θες να γίνει resize και μετά κάνε αυτό που σου είπε ο rpz0r. Υπάρχει και μία περίπτωση το resize να γίνεται με jQuery. Εκεί τα πράγματα θα είναι λίγο πιο πολύπλοκα και θα πρέπει να έχεις πρόσβαση στον κώδικα. Έχεις λίγο κώδικα να μας δείξεις;

Νομιζω οτι βρηκα μια ακρη αλλα εχω προβλημα παλι.

Παω στο header-wrapper και αλλαζω το width αλλα δυστηχως επιρεαζεται και το μενου απο κατω που εχει τα tsgs σε παραλληλη στοιχηση.

Δημοσ.

Νομιζω οτι βρηκα μια ακρη αλλα εχω προβλημα παλι.

Παω στο header-wrapper και αλλαζω το width αλλα δυστηχως επιρεαζεται και το μενου απο κατω που εχει τα tsgs σε παραλληλη στοιχηση.

Θέλεις να μας δόσεις κάποιο link ή λίγο κώδικα για να καταλάβουμε τι συμβαίνει και τι θες να κάνεις;

Δημοσ.

Θέλεις να μας δόσεις κάποιο link ή λίγο κώδικα για να καταλάβουμε τι συμβαίνει και τι θες να κάνεις;

Νομιζω βρηκα μια λυση θα σε ενημερωσω συντομα :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...