terry308 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Me too 1 OCZ Vertex Plus 2.5 inch S... Β£60.23 1 Β£60.23 Dispatched via Royal Mail (estimated arrival date: Tuesday, May 15, 2012)
nek4d Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 οποτε ταξιδευει σε ολους! αυτον θα τον βαλω clean install win 7, αλλα με dual boot, με τα παλια XP στον παλιο δισκο. sata II το board, οτι πρεπει Εχουμε δουλεια...
k_dinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 +1 Κι εγώ το ίδιο έκανα και ακόμα περιμένω αλλά αφού ήρθε στους άλλους θα έρθει κ σε μας! Όσο καθυστερεί το σκέφτομαι μήπως και το ακυρώσω και γλιτώσω τα 70ευρω.. (και πάρω την 6850) Είμαι σε σκέψεις, με τα προβλήματα που λένε, με τον Μ4 που θα πέσει κι άλλο η τιμή... Σε sata II θα το βάλω, αν υπήρχε ο στην ίδια αναλογία GB/€ σε 64gb θα τον έπαιρνα σίγουρα έστω και για δοκιμή. Αλλά τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Θα μας βγάλει κατευθείαν dispatched ή θα μας δώσει μια ημερομηνία αποστολής, ώστε να έχω κι άλλο περιθώριο να την ακυρώσω?
terry308 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Καλύτερα τον Μ4 , πιο future proof Αν είναι όμως για την 6850 του Π , πάρτην ... αν παίζεις παιχνίδια.
nek4d Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 ενδιαμεση λυση για να σε μπερδεψουμε χειροτερα (!), ο agility 3 στις 82 λιρες σημερα
k_dinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 ενδιαμεση λυση για να σε μπερδεψουμε χειροτερα (!), ο agility 3 στις 82 λιρες σημερα Πάει, τρελάθηκα εντελώς... Κινούμαστε σε πτωτικό κλίμα, τον ακυρώνω και ρισκάρω για το μέλλον!
nek4d Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 πολυ καλη επιλογη! οσο δεν τον χρειαζεσαι "άμεσα" τοσο το καλυτερο, εχουν πολυ περιθωριο ακομη.
karetsos Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 μωρέ θα πέσουν, αλλά μας τρώει και το χέρι να παραγγείλουμε...
barman_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 θυμηστε μου λιγο,ποια επιλογη βαζουμε να πληρωνουμε λιγοτερα στο amazon?που βρισκεται η επιλογη για το συναλλαγμα κ τι επιλεγουμε ακριβως?ευχαριστω
pOLoS Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 θυμηστε μου λιγο' date='ποια επιλογη βαζουμε να πληρωνουμε λιγοτερα στο amazon?που βρισκεται η επιλογη για το συναλλαγμα κ τι επιλεγουμε ακριβως?ευχαριστω [/quote'] στις ρυθμίσεις στο λογαριασμό σου το βάζεις να πληρώνεις σε λίρες και όχι να κάνει μετατροπή σε ευρώ
barman_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 ευχαριστω!αλλα..ειναι το turn on/off amazon converter?αν ναι ποια ειναι η σωστη επιλογη?
pOLoS Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 ευχαριστω!αλλα..ειναι το turn on/off amazon converter?αν ναι ποια ειναι η σωστη επιλογη? off
k_dinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 πολυ καλη επιλογη!οσο δεν τον χρειαζεσαι "άμεσα" τοσο το καλυτερο' date=' εχουν πολυ περιθωριο ακομη.[/quote'] Τώρα που το σκέφτομαι, λες όσο περιμένουμε να πέσει, στο τέλος να τον πληρώσουμε σε δραχμες;
baskon Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Τώρα που το σκέφτομαι, λες όσο περιμένουμε να πέσει, στο τέλος να τον πληρώσουμε σε δραχμες; Σε δραχμες λίγο δυσκολο (τουλαχιστον μέχρι Σεπτεμβρη). ΑΠλως ετσι οπως παει η δουλεια σε λιγες βδομαδες η λιρα ισως εχει ξεπερασει και το 1.30 οπότε δε ξερω κατα ποσο θα συμφερει πλεον το amazon γενικά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα