Προς το περιεχόμενο

OCZ Vertex Plus 120GB - 73€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)Mε λιγότερα χρήματα παίρνεις τον Crucial M4 αν θυμάμαι καλά! Επειδή παίζουν δύο τρία διαφορετικά θεματάκια με ssd διάβασε και διάλεξε.

2)Ο δίσκος του θέματός μας φαίνεται να εξαντλήθηκε από τον πωλητή "amazon". Oι τιμές που τον προσφέρουν οι υπόλοιποι πωλητές δεν φτάνουν ούτε κατά διάνοια κοντά στο "συμπαθητική" οπότε ούτε λόγος πλέον για προσφορά...

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ρε παιδια μπορει να λεει 54.99 λιρες δηλαδη ~67 ευρο αλλα στην τελικη δεν πληρωνεις και ενα 23% ελληνικο φπα αφου θα στον στειλουν ελλαδα δηλαδη συνολο 83 ευρω;

τον βάζεις στο καλάθι και στο checkout σου βγάζει τελική τιμή με το ελληνικό φπα

και κοιτά να πληρώνεις σε λίρες γιατι αν πληρώνεις σε € ανεβαίνει η τιμή , γιατί κρατάει το amazon προμήθεια για τη μετατροπή £->€

Δημοσ.

Εσεις που έχετε μεγαλύτερη εμπειρία με το άμαζον, υπάρχει περίπτωση να μην παραλάβουμε εμείς που παραγγείλαμε?

Δημοσ.

Εσεις που έχετε μεγαλύτερη εμπειρία με το άμαζον, υπάρχει περίπτωση να μην παραλάβουμε εμείς που παραγγείλαμε?

Απίθανο ενδεχόμενο.

• Moderators
Δημοσ.

Σχεδον απίθανο ενδεχόμενο.

Μου ειχε τυχει απο αμαζον.co.uk να μου ακυρωσουν τον HP 2TB usb3.0 λιγο μετα τις πλημυρες (μαλιστα οταν παρηγγειλα το status ηταν "αποστολη σε 2-4 εβδομαδες", πιο μετα, 1-2 μερες, πηγε "temp out of stock - order now κλπ")  γιατι λεει ο προμηθευτης τους δεν θα ξαναφερνε το προιον, τους γκρινιαξα οτι ειχα παραγγειλει ταυτοχρονα και ειχα παραλαβει ηδη απο αλλο μαγαζι μια καρτα usb3.0 (αμαζον.de) και πως με κρεμανε. Τους ζητησα να μου δωσουν καποιο αλλο προιον παρομοιο στην ιδια τιμη (υπηρχε ενας αλλος οταν μου εστειλαν το μειλ της ακυρωσης διαθεσιμος 20 λιρες ακριβοτερος), αλλα μου ειπαν απλα οτι "καποια στιγμη θα ξαναμπει σε καλη τιμη καποιος δισκος και να ελεγχω τις τιμες συχνα"...  

Δημοσ.

να μην παραλάβετε για ποιο λόγο;

αν αργήσουν να στείλουν τους ssd μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία και να σου επιστραφούν τα χρήματα

Δημοσ.

Μου ειχε τυχει απο αμαζον.co.uk να μου ακυρωσουν τον HP 2TB usb3.0 λιγο μετα τις πλημυρες (μαλιστα οταν παρηγγειλα το status ηταν "αποστολη σε 2-4 εβδομαδες", πιο μετα, 1-2 μερες, πηγε "temp out of stock - order now κλπ")  γιατι λεει ο προμηθευτης τους δεν θα ξαναφερνε το προιον ...  

χαχα, τον ιδιο ειχα παραγγειλει κατοπιν εορτης κ εγω. Επειδη ειχα μολις παραλαβει τον εσωτερικο 2ΤΒ λεω ας περιμενω λιγακι να πεσει κ αλλο ο εξωτερικος και την πατησα! Μολις εξαφανιστηκαν οι γνωστες επιλογες WD, Seagate, φαινοταν μονο αυτος ο HP σε χαμηλη τιμη κ τον παρηγγειλα κ στο τελος την ακυρωσαν με τον ιδιο τροπο.

Δημοσ.

ηρθε ενημερωτικο email σημερα για τον χρονο παραδοσης:

"

OCZ Vertex Plus 2.5 inch SATA II 120GB Solid State Drive

Estimated arrival date: May 14 2012 - May 15 2012

"

Δημοσ.

ηρθε ενημερωτικο email σημερα για τον χρονο παραδοσης:

"

OCZ Vertex Plus 2.5 inch SATA II 120GB Solid State Drive

Estimated arrival date: May 14 2012 - May 15 2012

"

Αυτό θα πόσταρα κι εγώ , μόλις έβλεπα τα mail μου , αλλά η εκτιμώμενη ημέρα άφιξης/παραλαβής , είναι σε αυτούς ή σε εμάς ;;

Δημοσ.

Δικη σου (σε σενα).

Όντως .. στο λογαριασμό μου (amazon) γράφει : Dispatch Estimate Tuesday 8 May 2012 για τον OCZ και τα άλλα 2 που έφυγαν : Delivery Estimate: Tuesday 8 May 2012 & Wednesday 9 May 2012

Δημοσ.

Εμένα ακόμα.

Ίσως φταίει που ακύρωσα την παραγγελία και έκανα νέα όταν έπεσε κι άλλο η τιμή.

Δημοσ.

Εμένα ακόμα.

Ίσως φταίει που ακύρωσα την παραγγελία και έκανα νέα όταν έπεσε κι άλλο η τιμή.

+1

Κι εγώ το ίδιο έκανα και ακόμα περιμένω αλλά αφού ήρθε στους άλλους θα έρθει κ σε μας!

Δημοσ.

Your Amazon.co.uk order has dispatched

λεει το email πριν μια ωρα !

1 OCZ Vertex Plus 2.5 inch S... £60.23 1 £60.23

Dispatched via Royal Mail (estimated arrival date: Tuesday, May 15, 2012).

(δεν ειχα ακυρωσει για να τον βαλω με χαμηλοτερη τιμη, μη τυχον κ γινει καποια στραβη γιατι ηταν ηδη πολυ μεγαλη διαφορα με τους επομενους πωλητες. πιστευω ομως θα παραλαβετε κανονικα στην σειρα).

Δημοσ.

Your Amazon.co.uk order has dispatched

λεει το email πριν μια ωρα !

1 OCZ Vertex Plus 2.5 inch S... £60.23 1 £60.23

Dispatched via Royal Mail (estimated arrival date: Tuesday, May 15, 2012).

(δεν ειχα ακυρωσει για να τον βαλω με χαμηλοτερη τιμη, μη τυχον κ γινει καποια στραβη γιατι ηταν ηδη πολυ μεγαλη διαφορα με τους επομενους πωλητες. πιστευω ομως θα παραλαβετε κανονικα στην σειρα).

Και εδώ μια από τα ίδια, στην ίδια τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...