moredread Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Το ενα μειον ειναι οτι αργουν λιγο παραπανω, το αλλο οτι εχει μεταφορικα αφου δεν εχει FSS. Το τριτο μειον ειναι οτι οι Γερμανοι εχουν 19% ΦΠΑ αντι 20% των Αγγλων αρα η τιμη ανεβαινει λιγο περισσοτερο. Σε αλλα ειδη ειναι καλυτερο το Γερμανικο, σε αλλα το Αγγλικο σε τιμες παντως. Σε ελαχιστα θα βγει καλυτερη η τιμη απο τους Γερμανους με μεταφορικα κλπ. Εισαι Γερμανια; Διαβασες το #36 που σου εδωσα αμεσως πριν; Αν εισαι, στο λινκ βλεπεις ποια μαγαζια εχουν δωρεαν μεταφορικα (εγιναν 3 τα μαγαζια με δωρεαν μεταφορικα και τιμη 94 ευρω - compuland - vibuonline - drivecity). Το Γερμανικο skroutz ειναι αυτο που δινω. Δεν ειναι για Ελλαδα τα μεταφορικα. (μην κοιτατε την περιπτωση να παρετε απο εκει - παλια που προσπαθησα ειχε πολυ γελιο η υποθεση αφου ζητανε απιστευτα μεταφορικα) όταν έγραψες δωρεάν μεταφορικά, κατάλαβα μιας και είμαστε ελληνικό φόρουμ νόμισα ότι ήταν για ελλάδα, λάθος μου.
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 όταν έγραψες δωρεάν μεταφορικά, κατάλαβα μιας και είμαστε ελληνικό φόρουμ νόμισα ότι ήταν για ελλάδα, λάθος μου. Αν ειχες διαβασει ολοκληρο το ποστ πιστευω δεν θα μπερδευοσουν, μια δυο φρασεις ισως διαβασες, την τιμη και τα δωρεαν μεταφορικα
val007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 compuland - vibuonline - drivecity μεταφορικα 20 ευρω..
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 compuland - vibuonline - drivecity μεταφορικα 20 ευρω.. Ειπαμε για Ελλαδα μην το σκεφτεστε... Το ειχα ψαξει πριν 2 χρονια οταν δεν υπηρχαν εδω ουτε στο αμαζον οι F4 (αρχες) (Εχει ξεφυγει η κουβεντα) Back on topic παιδια...
barman_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 έχω παραγειλει εδω και 3 μερεσ ένα crucial για το desktop και σκέφτομαι και αυτόν για το laptop , αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο είναι να τον βάλω Δεν είσαι ο μόνος. Πούλα - πούλα! @Barman Για την ζήτηση που άνοιξες σχετικά με την μπαταρία σε ενημερώνω ότι η γνήσια μπαταρία του atrix στην Ελλάδα κοστίζει 35€ (ρώτησα πρίν λίγες μέρες σε κατάστημα motorola). Εγώ την αγόρασα καινούργια/σφραγισμένη και original απο amazon seller με 20€ μαζι με τα μεταφορικά. Σε 1 βδομάδα την είχα. Αν θέλεις σου δίνω link. Εdit: Γράψε λάθος μπερδέψαμε τους barmen. Νόμιζα πως ήσουν ο barman αλλά είσαι ο barman_. παιδιαααααααα μου!χαχα η αληθεια ειναι οτι μπερδευτηκα λιγακι για το αν αξιζει η οχι...μια σκεψη ειναι να τον παρω και αργοτερα τον κοτσαρω στο λαπτοπ. πριν λιγους μηνες εκανα αναβαθμιση σε sata3 συστημα κ σκεφτομαι για ssd...να περιμενω..να μη περιμενω..
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Για τωρα ειναι πολυ καλη η τιμη, αλλα σε λιγο μπορει να ειναι κακη αν σκεφτεις οτι με τα ιδια λεφτα θα /(μπορει να) παρεις κατι 2 γενιες νεοτερο. Τωρα το που θα σταματησουν οι τιμες ειναι λιγο τζογος, μπορει πραγματι να παρεις κατι 2 γενιες νεοτερο με 75 σε 1-2 μηνες, μπορει και να θες 90-100. Θα ελεγα με λιγα λογια οτι χωρις σκεψη τον παιρνεις, με λιγη σκεψη τον αφηνεις.
barman_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 ειναι καλο μπερδεμα...υπαρχει περιπτωση δλδ να εχουμε τιμουλα κοντα στα 80 ευρω σε εναν δυο μηνες?αν ναι..αξιζει η αναμονη
p8denu Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 σκεφτόμουνα να πάρω τον crucial m4 αλλά έχω σύστημα με sata2 , καλύτερα δεν αξίζει ο OCZ Vertex Plus ή θα έχει μεγάλες διαφορές από τον crucial ;
nek4d Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 σκεφτόμουνα να πάρω τον crucial m4 αλλά έχω σύστημα με sata2 , καλύτερα δεν αξίζει ο OCZ Vertex Plus ή θα έχει μεγάλες διαφορές από τον crucial ; οπως ειπαμε παραπανω, καλυτερα ο Μ4 μακραν, αρκει να σε καλυπτουν τα 64gb στην ιδια τιμη. αν πας σε 120 με το ζορι, επι του παροντος η διαφορα τιμης ειναι μεγαλη. διαλεγεις κ παιρνεις, κανεις δεν μπαινει στην τσεπη σου. (με τον m4 καλυπτεις full το ευρος λειτουργιας του sata 2).
talos_2002 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ένα άρθρο για το πόσο επηρεάζονται οι SSD από το SATA II: http://www.tomshardware.com/reviews/sata-6gbps-performance-sata-3gbps,3110.html
Konstantin77 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Link και ενα λινκ που λεει οτι θα πεσουν αρκετα οι τιμες τους επομενους μηνες. Ηδη έπεσε και αλλο η τιμη του OCZ νομιζω;
k_dinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Εγώ θα ήθελα να δω αυτή τη σχέση τιμής/απόδοσης με λιγότερα GB. Ας υπήρχε ο συγκεκριμένος στα 60GB με 35 ευρώ και δεν ήθελα τίποτα άλλο!
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Link και ενα λινκ που λεει οτι θα πεσουν αρκετα οι τιμες τους επομενους μηνες. Ηδη έπεσε και αλλο η τιμη του OCZ νομιζω; Παρομοια αρθρα υπαρχουν εδω και πανω απο ενα μηνα που εχουν προαναγγειλει το σκηνικο. Μιλουσαν απο τοτε για 120GB με 100 δολλαρια πριν τον Μαιο.
terry308 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Να ενημερώσω, επειδή παρακολουθώ τη τιμή του συγκεκριμένου τις τελευταίες βδομάδες, πως έπεσε στις 59 λίρες μόλις προχθές το απόγευμα (από 80) και θα συμφωνήσω με τον matrix ότι ίσως ανέβει λίγο σύντομα... Όσοι παραγγείλαμε, κλειδώνουμε τη τιμή σε περίπτωση που αυτή ανέβει, ενώ θα επωφεληθούμε τυχόν μείωσής της αν την ρίξουν κ άλλο μέχρι να τον φέρουν. Επειδή η τιμή έπεσε λίγο από την στιγμή της παραγγελίας , είναι σίγουρο ότι αν είναι χαμηλότερη και κατα την στιγμή της αποστολής θα δωθεί σε εκείνη τη τιμή ;; Όσο κατεβαίνει συμφέρει η αγορά του έναντι σε μηχανικό ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα