pOLoS Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 οποτε τζετ η προσφορα' date='μια χαρα [/quote'] δεν υπήρχε περίπτωση να γινόταν καμία βλακεία με το amazon
djcat Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 δεν υπήρχε περίπτωση να γινόταν καμία βλακεία με το amazon Έχει λίγα προϊόντα το amazon για αυτό δε γίνονται λάθη. Ενώ στα δικά μας σούπερ ντούπερ ελληνικά καταστήματα με την πληθώρα προϊόντων και τους εκατομμύρια πελάτες, γίνονται καμιά φορά - πολύ σπάνια είναι η αλήθεια - και λάθη...
NightOwl Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Ειχα κάνει τν παραγγελία με την αρχική προσφορά στις 58 νομίζω λίρες, και όταν βγήκε χαμηλότερα (52?) ακύρωσα την πρώτη και έβαλα νέα. Παρέλαβα το δίσκο πριν καμιά βδομάδα (120ρης είναι το είχα επιβεβαιώσει πριν και με το support του amazon) και ήδη στο δίσκο έχει εγκατασταθεί λειτουργικό και το χτίζω σιγά σίγά. Ολα jet-set
JohnMik Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ο δίσκος τα έφτησε σήμερα. Δεν τον αναγνωρίζει καθόλου ούτε το desktop ούτε το laptop! επειδή πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο, ποιός ξέρει να μου πει τι πρέπει να κάνω τώρα?
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 αλλο sata II, αλλο sata III, δεν εχει νοημα συγκριση με νεα μοντελα, αλλωστε ειναι 120αρης και τον πηρα "τζαμπα". Ο crucial μ4 σε sata II μου εβγαλε 7,4 (οχι καθαρη εγκατασταση, migration το εχω γραψει στο δικο του θεμα). οποτε για sata II σε παλιο μηχανημα και για παλιο μοντελο που ειναι, συνολικα "πεταει" Εγκυκλοπαιδικα να αναφερω οτι με migration ο samsung σε sataII εδωσε στα windows 7 64bit βαθμο 7.7 και σε sataIII 7.9. [Τα ιδια ακριβως νουμερα εδωσε και σε clean install και στα δυο mobos.] Ο δίσκος τα έφτησε σήμερα. Δεν τον αναγνωρίζει καθόλου ούτε το desktop ούτε το laptop! επειδή πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο, ποιός ξέρει να μου πει τι πρέπει να κάνω τώρα? Δυστυχως ψιλοαναμενομενο... Το προβλημα που μπορει να εχει καποιος με τον vertex τον παλιο, δεν ειναι θεμα ταχυτητας μονο, αλλα θεματα αξιοπιστιας (ριξτε μια ματια στο νετ γενικα αλλα και στα σχολια σε αμαζον και newegg αν βαριεστε). Ηταν αυτα που με κρατησαν και δεν τον παρηγγειλα εκεινο το πρωι κατα τις 11 που τον ειδα διαθεσιμο στις 50.99 λιρες. Μακαρι βεβαια να μην βγαλει σε κανεναν προβλημα! Στελνεις email η μιλας sto chat με αμαζον, βαζουν αυτοι αμεσως παραγγελια αντικαταστασης και εσυ εχεις ενα μηνα να στειλεις πισω (να παραλαβουν) τον χαλασμενο, αν δεν τον στειλεις θα χρεωθεις και τον νεο. Οταν παραλαβουν θα σου κανουν refund ενα μικρο ποσο για τα μεταφορικα που εδωσες, μολις τους στειλεις σε mail την αποδειξη των ΕΛΤΑ θα σου κανουν το πληρες refund των μεταφορικων που εδωσες. "Amazon uber alles"
JohnMik Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 ΟΚ έκανα αίτηση για refund. Αύριο το στέλνω στο amazon. Τώρα που γλυκάθηκα θα χτυπήσω κανέναν καλύτερο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα