Προς το περιεχόμενο

OCZ Vertex Plus 120GB - 73€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι και το Γερμανικό στέλνει μόνο που από Γερμανία δεν έχεις δωρεάν μεταφορικά.

δηλαδη το Amazon UK εχει δωρεαν μεταφορικα προς Ελλαδα ??!! :confused: (εχω χασει πολλα επεισοδια μου φαινεται, καλα να παθω) ... :fear:

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν λίγο τον πήρα στα χέρια μου , θα το βάλω προς το παρών στο laptop και βλέπουμε ...

Τα score των windows μην τα λαμβάνεται υπόψιν ...

Δημοσ.

...αλλά ό,τι πρέπει για netbooks, παλιά laptops και παλιά μηχανήματα με SATA I. Tί να τον κάνουν τον vertex 4 αυτά τα μηχανήματα;

Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει όμως να δαπανήσεις 73 ευρώ για PC 7ετίας (SATAI) το οποίο σε λίγο διάστημα θα είναι για ανακύκλωση :rolleyes: .

• Moderators
Δημοσ.

...αλλά ό,τι πρέπει για netbooks, παλιά laptops και παλιά μηχανήματα με SATA I. Tί να τον κάνουν τον vertex 4 αυτά τα μηχανήματα;

Το προβλημα που μπορει να εχει καποιος με τον vertex τον παλιο, δεν ειναι θεμα ταχυτητας μονο, αλλα θεματα αξιοπιστιας (ριξτε μια ματια στο νετ γενικα αλλα και στα σχολια σε αμαζον και newegg αν βαριεστε). Ηταν αυτα που με κρατησαν και δεν τον παρηγγειλα εκεινο το πρωι κατα τις 11 που τον ειδα διαθεσιμο στις 50.99 λιρες. Μακαρι βεβαια να μην βγαλει σε κανεναν προβλημα! 

Δημοσ.

7,2 windows rating δε θα το ελεγα καθολου καλο παντως!

7,8 εχει ο 80αρης postville μου!

αλλο sata II, αλλο sata III, δεν εχει νοημα συγκριση με νεα μοντελα, αλλωστε ειναι 120αρης και τον πηρα "τζαμπα".

Ο crucial μ4 σε sata II μου εβγαλε 7,4 (οχι καθαρη εγκατασταση, migration το εχω γραψει στο δικο του θεμα).

οποτε για sata II σε παλιο μηχανημα και για παλιο μοντελο που ειναι, συνολικα "πεταει" :-)

Το προβλημα που μπορει να εχει καποιος με τον vertex τον παλιο, δεν ειναι θεμα ταχυτητας μονο, αλλα θεματα αξιοπιστιας (ριξτε μια ματια στο νετ γενικα αλλα και στα σχολια σε αμαζον και newegg αν βαριεστε). Ηταν αυτα που με κρατησαν και δεν τον παρηγγειλα εκεινο το πρωι κατα τις 11 που τον ειδα διαθεσιμο στις 50.99 λιρες. Μακαρι βεβαια να μην βγαλει σε κανεναν προβλημα!

Ναι, τα εχω δει κ γι'αυτο το ανεφερα ηδη και οτι επιφυλασσομαι.

Υπολογιζω στην εκτιμηση οτι η αναλογια αυτων που εχουν προβλημα κ γραφουν review ειναι 90-99% σε σχεση με ενα 10-20% αυτων που δεν εχουν προβλημα ΚΑΙ γραφουν review. Επειτα οι 51 λιρες ηταν τιμη ουαου για εγκατασταση σε παλιο μηχανημα (Εγω εδωσα ~54 λιρες, ειδα μετα το 51 αλλα δεν το ακυρωσα για να μην στραβωσει η παραδοση κ να ερθει πιο γρηγορα).

Ηδη που του φορτωσα τα 7αρια (ταχυτατη εγκατασταση γενικα, πραγματικα την απολαυσα :-)) πετανε σε σχεση με τα XP στον παλιο μηχανικό και πλεον αναρωτιεμαι αν αξιζει να μπαινω στα XP και να "βασανιζομαι", μιας κ το αφησα dual boot. Ειναι σε επαγγελματικο χωρο κ η ταχυτητα μετραει υπερβολικα στην πραξη. Αν κατι στραβωσει θα παω με τα χίλια, παλι σε ssd, καναν m4 64αρη.

Δημοσ.

δηλαδη το Amazon UK εχει δωρεαν μεταφορικα προς Ελλαδα ??!! :confused: (εχω χασει πολλα επεισοδια μου φαινεται, καλα να παθω) ... :fear:

έχει δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες πάνω από 25 λίρες , ακόμα και δέμα 30 κιλά το στέλνουν δωρεάν

και το καλύτερο είναι ότι αν παραλάβεις και έχει κάποιο πρόβλημα το προϊόν ή δε το θέλεις , το στέλνεις πίσω με δικά τους μεταφορικά και σου επιστρέφουν και την αξία του προϊόντος

Δημοσ.

firmware update οκ, στησιμο win 7 ok, κανενα προβλημα.

(ειχα διαβασει σε καποια reviews οτι σε καποιους εβγαλε προβλημα μετα το στησιμο, ας ελπισω να μην τυχει).

και τωρα το ανελπιστο!

7.2 windows disk index, μια χαρα για παλιο μοντελο, δεν το περιμενα!

αν ξαναβαλει σε τετοια τιμη θα παρω κ αλλον για ετερο παλιο PC :-)

Toν έβαλες σε AHCI? Γιατί εμένα 7,3 μου βγάζει!

Δημοσ.

Κι εμένα με win7 64bit 7,2 έβγαλε , αλλά θα το στήσω καλύτερα αύριο-μεθαύριο , απλά τον έβαλα για δοκιμή .

Δημοσ.

7,2 με 7,3 ειναι μικρη διαφορα, ειτε θα εχει να κανει με επιμερους settings, ειτε με μητρική.

Πχ δεν ειχα βγαλει το index οπως συνισταται και θα δω μολις προλαβω περαιτερω βελτιωσεις του λειτουργικου.

Μετα θα ξαναποσταρω αν εχει διαφορα.

Δημοσ.

firmware update οκ, στησιμο win 7 ok, κανενα προβλημα.

(ειχα διαβασει σε καποια reviews οτι σε καποιους εβγαλε προβλημα μετα το στησιμο, ας ελπισω να μην τυχει).

και τωρα το ανελπιστο!

7.2 windows disk index, μια χαρα για παλιο μοντελο, δεν το περιμενα!

αν ξαναβαλει σε τετοια τιμη θα παρω κ αλλον για ετερο παλιο PC :-)

φιλε πως καταφερες και εκανες update to firmware. εγω το παλευω και απο cd και απο usb για να το κανω απο 3,50 σε 3,55 και δεν τα εχω καταφερη. εχω δοκιμαση σε ολες τις sata τις μητρικης και ειναι ολες σε IDE

Δημοσ.

φιλε πως καταφερες και εκανες update to firmware. εγω το παλευω και απο cd και απο usb για να το κανω απο 3,50 σε 3,55 και δεν τα εχω καταφερη. εχω δοκιμαση σε ολες τις sata τις μητρικης και ειναι ολες σε IDE

καθε μητρικη τα γραφει λιγακι διαφορετικα.

δες λιγο σε τι mode δουλευει το sata, βαλε compatible αν το δεις (αυτο λεει σε μενα), στην χειροτερη βαλε ολες τις επιλογες κ με 2-3 δοκιμες θα σου περασει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...