Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Έχω δοκιμάσει να περάσω windows 7 32bit ή 64bit σε laptop& desktop και σε μερικά από αυτά μετά την εγκατάσταση τους και πέρασμα όλων των οδηγών(Drivers) έχω καθυστέρηση στο πληκτρολόγιο(Σε άλλα μικρή, και σε άλλα μεγάλη) όταν γράφω πολύ γρήγορα κείμενα.

Σε κανένα(Ειδικά στα λαπτοπ) δεν έχω βρει keyboard drivers επομένως δουλεύω με αυτούς που βάζουν τα win7(Τυπικό πληκτρολόγιο PS/2) στο εκάστοτε λαπτοπ και ίσως αυτό είναι και το πρόβλημα της καθυστέρησης(Lag/delay) του πληκτρολογίου.

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα σαν τα:

01. Driver genius

02. Driver scanner

03. Driver detective

Και άλλα που να βρίσκει και τους κατάλληλους drivers για το πληκτρολόγιο γιατί κανένα από τα παραπάνω δεν τους βρίσκει αφού ούτε καν βρίσκει το μοντέλο πληκτρολογίου που έχει το κάθε λαπτοπ.

Εννοείτε ότι έχω κοιτάξει στη σελίδα ίντερνετ του εκάστοτε μοντέλου λαπτοπ ή με βάση το device id του πληκτρολογίου μήπως βρω keyboard drivers for win7 χωρίς κάποια επιτυχία.

Εχω εγκαταστησει τα ιδια win7 σε 5 υπολογιστες.

3 Laptop & 2 desktop και το θεμα το ειχα στα 2 laptops.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

Με προγραμματα για drivers δεν θα βρεις ακρη , ειναι για ατομα που δεν γνωριζουν απο pc/laptop και δεν μπορουν να κανουν διαφορετικα ...

Στα desktop δεν πρεπει να εχεις προβληματα με ενα απλο keyboard ps/2 / usb , αν ειναι ασυρματο μπορει να εχεις προβλημα , αλλα το προβλημα μπορει να ειναι αλλου πχ σε drivers γραφικων , drivers chipset κτλ ...

Στα laptop μπορει να αγορασεις σημερα ενα καινουργιο (2 χρονων) , να του κανεις format (χωρις recovery) , να κατεβασεις τους drivers , και να μην δουλευει σωστα , μεχρι να βρεις τους σωστους drivers που υποτιθεται υπαρχουν στο site του κατασκευαστη (αν τους βρεις) ...

Εκτος απο τους drivers στο control panel εχεις ρυθμισεις για το keyboard ...

Τα pc/laptop πρεπει να σηκωνουν τα win 7 και δεν πρεπει να εχουν καποιο προβλημα σε hardware ... Επισης οταν λεμε προβλημμα στην πληκτρολογηση , να εχει προβλημα σε notepad , οχι οταν χρησιμοποιεις πολλαπλα προγραματα+games+skype κτλ που εχει να κανει με την συνολικη ισχυ επεξεργαστη+γραφικων , και εχεις delay γιατι δεν μπορει να ανταπεξελθει το pc/laptop ...

Με λιγα λογια ποιο πολυ σχεση εχει το προβλημα σου με ολα τα υπολοιπα (κυριως drivers γραφικων / usb)παρα με τους drivers του keyboard , εκτος απο συγκεκριμενη περιπτωση keyboard (συνηθως gaming) ...

Δημοσ.

Φιλε εχω εγκαταστησει τα win7 σε 5 pc 3 laptop 2 desktop και απο αυτα μονο στα 2 λαπτοπ εχω θεμα στα αλλα ολα μια χαρα.

Το θεμα ειναι ομω οτι ναι μεν σε ολα τα win7 βλεπουν το πληκτρολογιο σαν "Τυπικό πληκτρολόγιο PS/2" ελα ομως που εχει lag και εννοειτε οτι ΔΕΝ μπορω να βρω τους σωστους drivers για το πληκτρογιο του καθε laptop ακομα και με βαση το device id.

Οποτε τι κανω?

Εχεις να προτεινεις κανενα προγραμμα που να μπορει να βρει και keyboard drivers?

Δημοσ.

Προγραμμα δεν μπορω να σου προτεινω , αλλα επιμενω οτι το προβλημα δεν ειναι στους drivers του keyboard αλλα καπου αλλου , καποιος αλλος θα σου προτεινει καποιο προγραμμα ...

Εγω στην θεση σου θα προσπαθουσα να αποκλεισω οτι δεν φταιει κατι αλλο και μονο τοτε θα εψαχνα driver για το keyboard (αν υπαρχουν) ...

Ποσταρε τα laptop που εχουν προβλημα ...

*Στις απαντησεις που δινω προσπαθω να βοηθησω οποιοδηποτε διαβαζει καποιο topic και εχει το ιδιο η παρομοιο προβλημα , ωστε να μπορει να χρησιμοποιηθει ως "οδηγος" για την λυση ιδιου ή παρομοιου προβληματος ...

Δημοσ.

JUST-GAMER το lag που το παρατηρείς; Σε ποιο πρόγραμμα; Στο office; στο Notepad; στη γραμμη διευθύνσεων του browser;

Δημοσ.

Το άλλο laptop ποιο είναι;

Επίσης

•  
  • ποιο office χρησιμοποιείς
  • ποιο antivirus εχεις
  • αν ανοιξεις MONO το notepad (σημειωματάριο) και αρχίσεις να γράφεις, παρατηρείς μπόλικο lag;

Δημοσ.

Office 2007 greek sp1

Microsoft security essentials 4

Οχι απο notepad δεν βλεπω μπολικο lag πολυ λαγκ βλεπω κυριως σε messenger 2011 & firefox 12 κυριως.

Αλλα τι σχεση πιστευεις οτι εχουν τα office & firefox με το lag πληκτρολογιου ειδικα αν εμφανιζετε παντου απλα σε μερικα περισσοτερο απο αλλα...

Δημοσ.

Office 2007 greek sp1

Microsoft security essentials 4

Οχι απο notepad δεν βλεπω μπολικο lag πολυ λαγκ βλεπω κυριως σε messenger 2011 & firefox 12 κυριως.

Αλλα τι σχεση πιστευεις οτι εχουν τα office & firefox με το lag πληκτρολογιου ειδικα αν εμφανιζετε παντου απλα σε μερικα περισσοτερο απο αλλα...

Όταν εχεις ένα παλιό μηχανάκι και το φορτώνεις μπόλικα καλούδια, λογικό ειναι να καθυστερεί να ανταποκριθεί. Επειδή δεν μου εχει τύχει ποτέ να χρειαστώ ειδικό driver για το keyboard, σκέφτηκα να διερευνήσουμε την περίπτωση να έχεις φορτωμένο-παλιό μηχάνημα και παράλληλα να εχεις ολίγον υπερβολικές απαιτήσεις. Αφού δεν εχεις lag στο σημειωματάριο, μάλλον έπεσα διάνα.

Κάποιες εφαρμογές (κατά περίπτωση) είναι ΟΝΤΩΣ βαριές και απαιτούν αρκετή cpu/gpu για να τρέξουν. π.χ. κάποια animation στον msn2011, κάποια Plugins στον firefox, κλπ

Τι θα σου πρότεινα για το συγκεκριμένο laptop

•  
  • Μην βάλεις ποτέ office 2010
  • Ξεφόρτωσε το απο βαριά γραφικά/aero/themes/animation/transparency και λοιπά μπιχλιμπίδια.
  • Να το αντιμετωπίζεις σαν πενηντάρη. Μπορεί ακόμα να δουλέψει, αλλά δεν εχει τις αντοχές και τη δύναμη ενός εικοσάρη.

Το άλλο laptop τι έχει ποιο είναι;

Δημοσ.

Φιλε ΞΕΦΥΓΕΣ....

Οκ ειπαμε δεν εναι αλο μηχανημα για να τρεξει παιχνιδια αλλα οχι και για να τρεξει office 2007 & messenger 2011 ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ειπαμε να μιλαμε ρεαλιστηκα και οχι με αερολογιες...

Δες τι τεχνικα χαρακτηριστηκα προτεινει η ms για τα office 2007 και μετα μου λες αν ειναι βαρια για το εν λογο λαπτοπ.

Επισης ΔΕΝ σου ειπα οτι στο notepad δεν εχει λαγκ απλα εχει λιγοτερο οποτε...

Και το δοκιμασα ακομα και με windows xp pro sp3 λειτουργικο και office xp με ακριβως τα ιδια αποτελεσματα οποτε...

Δημοσ.

Oυτε ειπα οτι φταιει ο driver πληκτρολογιου αλλα οχι και αυτα που λες οτι τα office 2007 & messenger 2011 θελουν δυνατοτερο μηχανηα απο αυτο το λαπτοπ ειπαμε να ειμαστε ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ....

Δημοσ.

Κοιτάς το δέντρο και δεν βλέπεις την εικόνα. Κοίτα ΣΥΝΟΛΙΚΑ την επιβάρυνση και οχι τα επιμέρους προγράμματα.

Κάνε δυο ρεαλιστικές δοκιμές για δική σου εμπειρία:

•  
  • Ξεφόρτωσε το απο βαριά γραφικά/aero/themes/animation/transparency και λοιπά μπιχλιμπίδια, κάνε επανεκκίνηση, απενεργοποίησε antivirus, άνοιξε ΜΟΝΟ το messenger και δες τη συμπεριφορά του. Τίποτα ανοιχτό. Ουτε Jdownloader, ουτε torrent.
  • Κάνε το ίδιο με το firefox αλλά απενεργοποίησε πρώτα ΟΛΑ τα addons του.

Για να σου φύγει η απορία σε ρώτησα για το office (γιατί έμεινες στην ερώτηση και οχι οτι στην απαντηση δεν το χρησιμοποίησα σαν αιτία):

Το office απλώνεται γερά σε όλο το σύστημα. Αν χρησιμοποιήσεις ενα σύστημα windows, του περάσεις το office και μετα το χρησιμοποιήσεις πάλι, θα δεις διαφορα. Το ίδιο ισχύει απο γενιά office 2000. Όσο νεότερη έκδοση τόσο μεγαλύτερες οι απαιτήσεις. Το lag στο office (γενικά) οφείλεται κυρίως στον αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο).

Δημοσ.

Επειδη ενω το εχω πει απο το ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ αλλα μαλλον δεν το καταλαβες το keyboard lag το ειχε με το που εκανα φορματ τα win7 ή win xp pro sp3 ΧΩΡΙΣ να εχω περασει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ μεσα και καθε φορα που περναγα κατι ο δοκιμαζα να δω αν αλλαξε κατι αλλα τσιφος.

Επομενως με βαση αυτο σου απανταω κατα ποσο "βαρια" ειναι προγραμματα του τυπου office, firefox, messenger κ.τ.λ.

Εν ολιγης ΔΕΝ ειναι και photoshop ρε φιλε ειπαμε ποια αλλα εσυ το ...

Δημοσ.

τα δουλευεις με μπαταρια?

σε τι κατασταση βρισκεται? (η μπαταρια εννοω...)

κανε μια δοκιμη...αφαιρεσε την μπαταρια και βαλτα να δουλεψουν μονο με τον μετασχηματιστη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...