Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, πολύ χρήσιμο φόρουμ και χαίρομαι που βοηθάτε τον κόσμο (γι'αυτό έκανα και εγγραφή).

Πάμε στο θέμα μας τώρα, έχω τον επεξεργαστή Intel Q6600 G0 Steeping στα 3.2Ghz και μια κάρτα γραφικών 6670. Ψάχνοντας στο Google διάβαζα ότι ο Q6600 είναι παλιός πλέον και δυσκολεύεται στα παιχνίδια με καλές κάρτες γραφικών όπως η 6870-6950-GTX560Ti (κάτι για μπουκάλι έλεγαν :-D) και έχω προβληματιστεί. Να πάρω μιά 6950 ή GTX 560Ti ή 2x6850 για Crossfide (τώρα που έπεσαν οι τιμές τους) ή να αναβαθμίσω το PC; Πριν την εγγραφή η αλήθεια είναι διάβαζα θέματα εδώ στο forum που έλεγαν ορισμένοι ότι ο συγκεκριμένος επεξεργαστής δεν έχει κάποιο πρόβλημα στα παιχνίδια παρά τα χρόνια του και είμαι στο εξής δείλλημα:

Να κάνω αναβάθμιση στο PC ή να πάρω μια καλή κάρτα γραφικών για παιχνίδια;

Η οθόνη μου είναι Full HD και η 6670 δεν την παλεύει με τίποτα σε παιχνίδια τύπου BF 3, Crisys 2 κτλ ακόμα και με χαμηλά φίλτρα.

Θα περιμένω την βοηθειά σας, ευχαριστώ.

Θανάσης.

Δημοσ.

Φίλε Θανάση καλημέρα και καλώς ήρθες.

Άποψή μου να πάρεις μια πιο ''δυνατή'' κάρτα,αρκεί να έχεις ένα αξιοπρεπές τροφοδοτικό.

Πόση μνήμη ram έχεις;

Δημοσ.

Φίλε Θανάση καλημέρα και καλώς ήρθες.

Άποψή μου να πάρεις μια πιο ''δυνατή'' κάρτα,αρκεί να έχεις ένα αξιοπρεπές τροφοδοτικό.

Πόση μνήμη ram έχεις;

Τροφοδοτικό CoolerMaster GX Series 650W και μνήμη 4GB DDR3 1600Mhz. Αν δεν φτάνει πάω στα 8GB :)

Δημοσ.

Τροφοδοτικό CoolerMaster GX Series 650W και μνήμη 4GB DDR3 1600Mhz. Αν δεν φτάνει πάω στα 8GB :)

Μια χαρά είσαι,πάρε μόνο μια κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

αμα μπορεις παρε και μνημη, τωρα που ειναι φθηνες.

ο επεξεργαστης ειναι μια χαρα.

παρε 2 x Sapphire 6850 που εχει (ξανα) το πλαισιο σε πολυ καλη τιμη (109,90 ευρω την καρτα) και θα εισαι ανετος για τα επομενα 2-3 χρονια.

Δημοσ.

αμα μπορεις παρε και μνημη, τωρα που ειναι φθηνες.

ο επεξεργαστης ειναι μια χαρα.

παρε 2 x Sapphire 6850 που εχει (ξανα) το πλαισιο σε πολυ καλη τιμη (109,90 ευρω την καρτα) και θα εισαι ανετος για τα επομενα 2-3 χρονια.

Έγινε, και εγώ πιστεύω 2 6850 είναι ότι καλύτερο :)

Να κάνω και δυο τελευταίες ερωτήσεις για να μην ανοίγω νέο θέμα.

Μπορώ να βάλω USB 3 στη μητρική μου με mini pci κάρτα; Δεν θα έχω απόδοση όσο ένα native usb controller που έχουν οι μητρικές αλλά λογικά θα είναι καλύτερη η ταχύτητα από αυτή των USB 2.0 (ή όχι; :fear: )

Eυχαριστώ για όλα! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...