dj dados Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους,θα ήθελα μια μικρή βοήθεια όσον αφορά τη μετατροπή αρχείων βίντεο για την μεταφορά τους στο συγκεκριμένο mp4 player. Έχω εγκαταστήσει τον Ultra mpeg-4 converter στον υπολογιστή μου ο οποίος μεταξύ άλλων έχει και τη δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένου player ώστε να κάνει τη μετατροπή στο σωστό format. Πολλά από τα βίντεο που δοκιμάζω να μετατρέψω όταν πάω να τα εισάγω στο zen μου λέει ότι είτε δεν είναι στο κατάλληλο format, είτε ξεπερνούν το μέγιστο χρόνο αναπαραγωγής της συσκευής. Γνωρίζει κάποιος να μου πει έναν converter ο οποίος μπορεί να κάνει σωστή μετατροπή των αρχείων βίντεο ώστε να διαβάζονται από το zen χωρίς πρόβλημα; Αν υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης υποτίτλων όπως κάνει ο converter που προανέφερα ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση και συγγνώμη αν έχει αναφερθεί παρόμοια ερώτηση και δεν το έχω προσέξει!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Για δοκίμασε με το XMedia recode portable , έχει για το zi egg ( creative labs ) απ΄ότι βλέπω αλλά βάζεις και manual τις ρυθμίσεις αν γουστάρεις.
SPARTIAN Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το AVS βάζει και υπότιτλους άλλα δεν το εχω επιχειρήσει, για ενσωμάτωση υπότιτλων σε mp4 χρησιμοποιώ το yamp σε 4 λεπτά τους έχει ενσωματώσει. ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα