Xristaras12 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 nod = noname καλυτερα κινεζικο απο ebay, πιο φτηνα τουλαχιστον. αρα δεν αγοραζω τιποτα. εχω ηδη ενα docking απο icy box κ ειναι απιστευτο απο ποιοτητα,απλα επειδη εχω στο λαπτοπ πλεον usb 3 θυρες ελεγα να αναβαθμιστω κ να ξεφυγω απ το e sata.
giorginho Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Αλλο ενα τιποτα... Οχι δα! Αλλο ενα newsletter στο section Προσφορες που δεν εχει προσφορες ειναι!
Kill_bill2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 O εξωτερικός σκληρός στα 55ευρό , to router N στα 19e, η FUJIFILM FINEPIX S4200 στα 184e To wireless N adapter στα 9ευρό, και το lamtek mp3 sfufle player στα 10 ευρό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. Άντε πάνε ρώτα πόσο έχει ο FUJITSU CELVIN NAS SERVER Q700 2TB που το δίνουν σχεδόν μισοτιμής. SONY HDR-CX200 είναι ένα πενηντάρικο τουλάχιστον κάτω. Οι admin πρέπει να πετάξουν κανα 2 έξω μπας και αρχίσετε να δίνετε προσοχή σε αυτά που ποστάρετε για να μην ενοχλείτε και τους υπόλοιπους.
user3650 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Θεωρώ μια χαρά προσφορά το Toshiba usb 16gb πρόλαβα και παράγγειλα 2 όσο ήταν άμεσα διαθέσιμο. Έχω παραγγείλει άπειρα πράγματα από eshop από το 2006 και πάντοτε ερχόντουσαν. Όποτε δεν ήμουν ικανοποιημένος (για 2-3 προϊόντα συνολικά) τα πήγαινα πίσω μέσα είτε με την DOA 7 ημερών είτε μέσα σε 14 μέρες από την αγορά εφόσον δεν είχα εμφανή παραβίαση της συσκευασίας (εύκολο σε κάποια προϊόντα) και όλα μια χαρά.
HERTHAN Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Εγώ χρησιμοποιώ καλύτερο logitech harmony και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το σημαντικό κομμάτι του τα activities. Σε αυτό που εχει λίγες συσκευες δεν ξέρω αν έχει και τα activities που το κάνουν να διαφέρει από ένα απλό τηλεχειριστήριο ... Εγω για 3-4 συσκευες το θελω και γι'αυτο και δεν θελω να παρω ακριβοτερο. Αν το εχει κανεις να μου πει αν αξιζει σαν συσκευη και σαν αξια που το δινει τωρα το eshop.
giorginho Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 O εξωτερικός σκληρός στα 55ευρό , to router N στα 19e, η FUJIFILM FINEPIX S4200 στα 184e To wireless N adapter στα 9ευρό, και το lamtek mp3 sfufle player στα 10 ευρό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. Άντε πάνε ρώτα πόσο έχει ο FUJITSU CELVIN NAS SERVER Q700 2TB που το δίνουν σχεδόν μισοτιμής. SONY HDR-CX200 είναι ένα πενηντάρικο τουλάχιστον κάτω. Οι admin πρέπει να πετάξουν κανα 2 έξω μπας και αρχίσετε να δίνετε προσοχή σε αυτά που ποστάρετε για να μην ενοχλείτε και τους υπόλοιπους. Για τον δισκο δε σχολιαζω καν (οταν εχω παρει 2ΤΒ με 54 και 1ΤΒ με 24 ευρω). Ρουτερ Ν στο σκρουτζ βρισκεις φθηνοτερο. Η φωτογραφικη ΤΟΣΟ εχει (και εξω εχει λιγοτερο). Το Ν adapter ψαχτο κι αυτο να δεις και με <7 ευρω. σφουφλε με 10 ευρω και χωρις μνημη? μπανανία και χειροτερα. NAS 2ΤΒ βρισκεις με πολυ λιγοτερα. Οσο για την καμερα εξω την πουλανε φθηνοτερα (και γενικα η νεα γενια βιντεοκαμερων που κυκλοφορησε εχει αισθητα χαμηλοτερες τιμες, πολυ συντομα τα 200 για τετοιες fHD δεν θα φαινονται καθολου τρομερες τιμες). Στικακι αν θελω παιρνω καθε Δευτερα ενα email απο MyMemory UK και εχει μεσα 10αδες αντιστοιχες και καλυτερες τιμες. Α, και καταλαβετε οτι eshop και ελαττωματικο προϊον = ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ (ειτε στα λεφτα σου ειτε σε πολυτιμο χρονο και φαια ουσια -- και ισως και σε ολα μαζι--). Μου εχει συμβει σε 8 απο τα περιπου 32 πραγματα που εχω παρει μεταξυ 2005 και 2011 απο αυτους. ΥΓ. Συμφωνω με το τελευταιο και ευχομαι αν διωξουν κανα-δυο οι admin ευχομαι να μην εισαι αναμεσα τους!
samniotis Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 για το bluetooth της motorola που έχει και αντάπτορα για μοτοσυκλέτα τί λέτε?
yanc Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Aν καποιος ενδιαφερεται για αυτο το tablet με τον κωδικο 1206 η τιμη παει στα 79,90. (Η προσφορα μου ηρθε σε φυλλαδιο απο την πιστωτικη καρτα που εχω, δε γνωριζω αν ισχυει και δεν με ενδιαφερει το tablet...) Eλπιζω να μην ειναι μουφα
Sotosgl Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Χαχαχαχα ουτε 10€ και αυτα για να εχεις κατι να πετας στον τοιχο οταν εχεις νευρα Πραγματικα προτιμω να βγαλω τα ματια μου με κουταλι παρα να παρω αυτο το Tablet που το μονο που προσφερει ειναι ταραχη της ψυχικης μου γαληνης (Θα κολλαει πιο πολυ απο αυγο σε κινεζικο τηγανι!!!) Επεξεργαστής: VIA8650, 1GHZ Μνήμη: 256MB Αποθηκευτικός χώρος: 2GB Nand Flash Λειτουργικό σύστημα: ANDROID 2.3 Μπαταρία: 1500MAH, επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου (4 ώρες σε αναμονή,ψεμααα) Εγγύηση: 1 έτος ήσοπ;!
beastie74 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Εγω για 3-4 συσκευες το θελω και γι'αυτο και δεν θελω να παρω ακριβοτερο. Αν το εχει κανεις να μου πει αν αξιζει σαν συσκευη και σαν αξια που το δινει τωρα το eshop. Δεν έχει σημασία αν είναι για 3 η για 10... τα Activities σου φτιάχνουν τα κουμπιά ώστε ταυτόχρονια κάποιες εντολές (κουμπιά) να πηγαίνουν στην συσκευη 1 κάποια στην 2 χωρίς να κάνεις εναλλαγές μεταξύ τους. http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/28825/section/troubleshoot/crid/440/lt_product_id/6812/tabs/1,3,2,4,5/cl/gb,en Se auto to montelo den to exei...
HERTHAN Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δεν έχει σημασία αν είναι για 3 η για 10... τα Activities σου φτιάχνουν τα κουμπιά ώστε ταυτόχρονια κάποιες εντολές (κουμπιά) να πηγαίνουν στην συσκευη 1 κάποια στην 2 χωρίς να κάνεις εναλλαγές μεταξύ τους. http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/28825/section/troubleshoot/crid/440/lt_product_id/6812/tabs/1,3,2,4,5/cl/gb,en Se auto to montelo den to exei... Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις αν μπορεις εξηγησε το μου ποιο απλα. Δεν ειχα ποτε για να ξερω τι κανει πως γινεται και ποιες ειναι οι διαφορες.
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Το μόνο που ίσως μ'αρεσει είναι το Backpack
Vaggos02 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Ίσως αξίζει και αυτό. Παίρνει dremel tools και είναι και 135W. Αξίζει το 20άρικο κατά τη γνώμη μου. Επίσης έχει και την flexible επέκταση που για το dremel η αντίστοιχη πάει κοντά στο 25άρι μόνη της.
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Α, και καταλαβετε οτι eshop και ελαττωματικο προϊον = ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ (ειτε στα λεφτα σου ειτε σε πολυτιμο χρονο και φαια ουσια -- και ισως και σε ολα μαζι--). Μου εχει συμβει σε 8 απο τα περιπου 32 πραγματα που εχω παρει μεταξυ 2005 και 2011 απο αυτους. Έτυχε θα έλεγα. Γιατί αν και άκουγα τα χειρότερα πέρσι που τους επέστρεψα έναν Samsung F4 που είχε πρόβλημα τον αντικατέστησαν μέσα σε 48 ώρες (ενώ με αυτά που άκουγα-διάβαζα τόσο καιρό πίστευα θα πάρει πολύ περισσότερο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα