talos_2002 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Άλλη μια Κυριακή, άλλο ένα Crazy Sundays... http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml Edit: Λάθος στον μήνα στον τίτλο... Κάποιος moderator ας τον αλλάξει, παρακαλώ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Άλλη μια Κυριακή, άλλο ένα Crazy Sundays... Αλλο ενα τιποτα...
maxdore217 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 ενώ η προσφορές pla-i-s-i-o σκοτώνουν ε? κοίτα η FUJIFILM FINEPIX S4200 μια χαρά φένεται τί λέτε? Ας μηλίσει κάποιος που ξέρει για τι έχω σκοπό να πάρω μια.
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Ασε που μπορει να βρεξει κι ολας.
HERTHAN Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Το LOGITECH το τηλεχειριστηριο αξιζει σ'αυτην την τιμη?
Xristaras12 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 εγω ψηθηκα για το docking station,αν αξιζει βεβαια!
maxdore217 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 'Άποψη μου είναι ότι δεν με τρελένει (Το LOGITECH το τηλεχειριστηριο αξιζει σ'αυτην την τιμη? ) Μιας και υπάρχουν ένα σορό άλλα πολύ φθηνά που κάνουν την ίδια περίπου δουλειά. οπότε απο μένα οχι αλλά μπορεί κάποιος να ξέρει περισσότερα...με επιφύλαξη.
Giorgos09 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 εγω ψηθηκα για το docking station,αν αξιζει βεβαια! Κι εγω ψηθηκα. Αξιζει? Αυτο φαινεται πολυ καλυτερο αλλα ειναι USB 2.
HERTHAN Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 'Άποψη μου είναι ότι δεν με τρελένει (Το LOGITECH το τηλεχειριστηριο αξιζει σ'αυτην την τιμη? ) Μιας και υπάρχουν ένα σορό άλλα πολύ φθηνά που κάνουν την ίδια περίπου δουλειά. οπότε απο μένα οχι αλλά μπορεί κάποιος να ξέρει περισσότερα...με επιφύλαξη. Απλα και κατι αλλο να παρω πιστευω για ενα αξιολογο μεχρι 20 ευρω μαλλον θα δωσω αν εξαιρεσω αυτο που βγαζουν τα lidl κατα καιρους στα 10 ευρω και λενε οτι ειναι αρκετα καλο. Για το συγκεκριμενο επειδη διαβασα και τα reviews απο amazon ειναι αρκετα καλο για την τιμη που εχει. Αν το εχει κανεις ή γνωριζει κατι παραπανω ας μου πει.
Sotosgl Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Εχω παρει ενα NOD Docking Station απο το αδερφακι του eshop (pc1) στα 15 € (esata+usb2) Χαλια ποιοτητα βυσματα που επαιζαν και επρεπε να κανεις ταμα να βρεις το σωστο σημειο πιεσης και γωνιας καλωδιων να κεντραρεις σωστα τον σκληρο και αλλα τραγικα, Τωρα σε αυτη την τιμη θα το επαιρνα αν ειχε και esata 4αρι hub και Card Reader Τωρα ειδα το post του Γιωργου,Αυτο ειχα παρει
nek4d Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 nod = noname καλυτερα κινεζικο απο ebay, πιο φτηνα τουλαχιστον.
beastie74 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Εγώ χρησιμοποιώ καλύτερο logitech harmony και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το σημαντικό κομμάτι του τα activities. Σε αυτό που εχει λίγες συσκευες δεν ξέρω αν έχει και τα activities που το κάνουν να διαφέρει από ένα απλό τηλεχειριστήριο ...
narampa Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Καλημέρα να ρωτήσω κάτι γιατί είμαι λίγο άσχετος. Το router που δίνει αξίζει στα 20 ευρώ?
xetasa Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Το στικακι το toshiba το 16αρι στα 11,5 γιουρια μου φαίνεται πολύ καλή προσφορά (αν παραλάβει βεβαίως βεβαίως) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα