Προς το περιεχόμενο

e-shop Crazy Sundays 29-7 ως 5-5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ενώ η προσφορές pla-i-s-i-o σκοτώνουν ε?

κοίτα η FUJIFILM FINEPIX S4200 μια χαρά φένεται τί λέτε?

Ας μηλίσει κάποιος που ξέρει για τι έχω σκοπό να πάρω μια.

Δημοσ.

'Άποψη μου είναι ότι δεν με τρελένει (Το LOGITECH το τηλεχειριστηριο αξιζει σ'αυτην την τιμη? )

Μιας και υπάρχουν ένα σορό άλλα πολύ φθηνά που κάνουν την ίδια περίπου δουλειά. οπότε απο μένα οχι αλλά μπορεί κάποιος να ξέρει περισσότερα...με επιφύλαξη.

Δημοσ.

'Άποψη μου είναι ότι δεν με τρελένει (Το LOGITECH το τηλεχειριστηριο αξιζει σ'αυτην την τιμη? )

Μιας και υπάρχουν ένα σορό άλλα πολύ φθηνά που κάνουν την ίδια περίπου δουλειά. οπότε απο μένα οχι αλλά μπορεί κάποιος να ξέρει περισσότερα...με επιφύλαξη.

Απλα και κατι αλλο να παρω πιστευω για ενα αξιολογο μεχρι 20 ευρω μαλλον θα δωσω αν εξαιρεσω αυτο που βγαζουν τα lidl κατα καιρους στα 10 ευρω και λενε οτι ειναι αρκετα καλο.

Για το συγκεκριμενο επειδη διαβασα και τα reviews απο amazon ειναι αρκετα καλο για την τιμη που εχει.

Αν το εχει κανεις ή γνωριζει κατι παραπανω ας μου πει.

Δημοσ.

Εχω παρει ενα NOD Docking Station απο το αδερφακι του eshop (pc1) στα 15 € (esata+usb2)

Χαλια ποιοτητα βυσματα που επαιζαν και επρεπε να κανεις ταμα να βρεις το σωστο σημειο πιεσης και γωνιας καλωδιων να κεντραρεις σωστα τον σκληρο και αλλα τραγικα,

Τωρα σε αυτη την τιμη θα το επαιρνα αν ειχε και esata 4αρι hub και Card Reader :P

Τωρα ειδα το post του Γιωργου,Αυτο ειχα παρει

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ καλύτερο logitech harmony και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το σημαντικό κομμάτι του τα activities. Σε αυτό που εχει λίγες συσκευες δεν ξέρω αν έχει και τα activities που το κάνουν να διαφέρει από ένα απλό τηλεχειριστήριο ...

Δημοσ.

Το στικακι το toshiba το 16αρι στα 11,5 γιουρια μου φαίνεται πολύ καλή προσφορά (αν παραλάβει βεβαίως βεβαίως) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...