jimismes Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Καλησπερα, η Ερωτηση απλη. Εχω adsl συνδεση, WIND. θελω να δινω συγκεκριμενη ταχυτητα στο WiFi μου. Δηλαδη, να μπαινουν με τι συνδεση μου αλλα μην σερνεται το PC μου. Εχω 2ΜΒ συνδεση να δινω τα 3οοΚΒ πχ. Γιατι δινω και στον γειτονα και σέρνομαι.. Το router ειναι το ZTE ZXV10 H108L. ΥΓ- Καμια σχεση, αλλα η Wind μακραν η χειροτερη εταιρεια για ιντερνετ.. Μακριααα, απο εναν καμμενο
jimismes Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Sarandi το λεω και στο αρχικο ποστ, ειναι το ZTE ZXV10 H108L Theelf Oπως λεμε BloodElf ? ? ? xD Nα φανταστω το link ειναι προγραμμα που κανει αυτο που θελω ?
TheELF Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Sarandi το λεω και στο αρχικο ποστ, ειναι το ZTE ZXV10 H108L Theelf Oπως λεμε BloodElf ? ? ? xD Nα φανταστω το link ειναι προγραμμα που κανει αυτο που θελω ? WoodELF Ναι το πρόγραμμα σε αφήνει να περιορίσεις το bandwith σε προγράμματα Η/Υ και γενικά τα πάντα.
isay Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 ... Nα φανταστω το link ειναι προγραμμα που κανει αυτο που θελω ? Αναγκαία διευκρίνηση: Το πρόγραμμα netlimiter πρέπει να εγκατασταθεί και να τρέχει στον υπολογιστή, στον οποίο θες να περιορίσεις το bandwidth.
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 στο ρουτερ δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση για bandwidth management.μονο σε κατι vigor και zyxel.το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ριξεις το wireless σε b και να χαμηλωσεις λιγο την ισχυ του αν γινεται για να παιξουν πιο αργα και παλι αυτο ειναι σχετικο.αλιως net limiter οπως ειπαν που πρεπει να γινει εγκατασταση στο καθε pc ξεχωριστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα