AionMuster1988 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 καλησπέρα σε όλους έχω 2 προβληματάκια και μια απορεί αν μπορείτε να με βοηθήσετε pleasss. 1. επειδή οι σκληροί δίσκοι έχουν γίνει πιο ακριβή από τα ανταλλακτικά τον αυτοκινήτων πήρα έναν μεταχειρισμένο για το καινούριο μου pc .. λοιπόν μια χαρά δουλεύει ο δίσκος αλλα είναι κομμένος σε 5 τομους πως γίνετε να τον κάνω ξανά σε ένα 2. όταν ξεκίνησα το pc έκανα boot fron cd και έβαλα τα 7 τα windows αλλα ότνα άνοιξε πρώτη φορα μου έχει επιλογή να διαλέξω είτε τα 7 είτε μια παλιότεροι έκδοση τι εννοεί 3. γίνετε να κλειδώσω ένα σκληρό δίσκο με κωδικό???
TheELF Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 1.κατεβάζεις και καις το iso από εδώ MiniTool Partition Wizard Home Edition 7 κάνεις εκκίνηση από αυτό το cd και κάνεις delete όλα τα διαμερίσματα,αν θες να κρατήσεις το λειτουργικό αφήνεις το αντίστοιχο διαμέρισμα και κάνεις resize για να πάρει αυτό το διαμέρισμα όλο τον χώρο του δίσκου. 2.Είχε και άλλο λειτουργικό ο δίσκος οπότε έτσι κάνουν τα windows σου δίνουν επιλογή να μπαίνεις και στο παλιό που είχες.Θα μπορούσες στην αρχή που διαλέγεις δίσκο να έσβηνες όλα τα διαμερίσματα και να έκαμνες καθαρή εγκατάσταση. 3.μπορείς αλλά έχουν κλάψει πολύ τα προσωπικά τους αρχεία,το τι οικογενειακές εικόνες αλλά και βίντεο έχουν εξαφανιστεί....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα