Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες θέλω να ζητήσω τα φώτα σας για την αλλαγή από Intel Pentium® Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz στην AMD ATHLON II X2 260 3.2GHZ DUAL-CORE καταρχήν θα κουμπώνει πάνω στην MotherBoard έχω μια ASUSTeK P5KPL-CM απ'οτι είδα και έψαξα είναι και οι δυο στα 45n 2 και 2ον θα έχει κάποια διαφορά στην απόδοση τώρα επειδή δεν το ξέρω ακόμα το θέμα αλλά σκοπεύω να ασχοληθώ με Harware στο λύκειο θα μπορούσατε να μου λύσετε αυτές τις απορίες ευχαριστώ

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες θέλω να ζητήσω τα φώτα σας για την αλλαγή από Intel Pentium® Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz στην AMD ATHLON II X2 260 3.2GHZ DUAL-CORE καταρχήν θα κουμπώνει πάνω στην MotherBoard έχω μια ASUSTeK P5KPL-CM απ'οτι είδα και έψαξα είναι και οι δυο στα 45n 2 και 2ον θα έχει κάποια διαφορά στην απόδοση τώρα επειδή δεν το ξέρω ακόμα το θέμα αλλά σκοπεύω να ασχοληθώ με Harware στο λύκειο θα μπορούσατε να μου λύσετε αυτές τις απορίες ευχαριστώ

δεν μπορεις να βαλεις amd cpu σε ιντελ μητρικη.εσυ εχεις ιντελ και ο cpu που θελεις να βαλεις ειναι amd

Δημοσ.

δεν μπορεις να βαλεις amd cpu σε ιντελ μητρικη.εσυ εχεις ιντελ και ο cpu που θελεις να βαλεις ειναι amd

Αυτό ακριβώς. Δεν υπάρχει περίπτωση εκτός αν αλλάξεις και μητρική και πας σε socket am3 από lga775 που έχει η asus. Η κοινή αρχιτεκτονική των 45nm δεν σημαίνει ότι είναι συμβατοί οι δύο επεξεργαστές.

Δημοσ.

Α όχι δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω μητρική απλά να έχω μεγαλύτερη επεξεργαστική δύναμη

Δεν θα έχεις, μην ξεγελιέσαι απο τα GHz. Aν πήγαινε έτσι, ο athlon που λες θα ήταν πιο γρήγορος από έναν i7 920. Δεν είναι όμως...

Δημοσ.

Για ποιά χρήση είναι το pc και πώς διαπίστωσες ότι δεν σου φτάνει η επεξεργαστική ισχύς του? Μπορείς να γράψεις αναλυτικά τη χρήση που κάνεις αλλά και ποιό ακριβώς είναι το μηχάνημα?

Δημοσ.

Το έχω για Gaming περισσότερο και για Ίντερνετ αλλά κάνω και προγραμματισμό Source(s) και το ψάχνω γενικά δεν ξέρω πολλά ακόμα αλλά θα μάθω, τώρα όσο αναφορά το ότι δεν μου φτάνει = μου πετάει πολλές φορές Black Screen γι αυτό θα αλλάξω και κάρτα γραφικών αλλά μου κολλάει και λίγο όταν το παιχνίδι είναι λίγο πιο δυνατό σε γραφικά

Δημοσ.

Οι μπλε οθόνες δεν έχουν να κάνουν με το αν ο επεξεργαστής σου έιναι γρήγορος ή αργός. Ο επεξεργαστής όντως δεν είναι δυνατός για gaming αλλά το βασικό που σε κοβει και ευθύνεται για τα κολληματα είναι η κάρτα γραφικών σου. Ποιά έχεις?

Δημοσ.

Με τι budget εισαι?γιατι να αλλαξεις επεργαστη και να βαλεις αυτη την καρτα δεν αξιζει για παιχνιδια.ασε που καλυτερα εαν δεν παιζει φραγκο να πιασεις με tie wrap κανενα 80αρι ανεμιστηρακι στην καρτα γραφικων που εχεις τωρα και να μεινεις οπως εισαι,

Δημοσ.

με εναν q6600 και μια 6850 μεταχηρο θα εισαι μια χαρα.αλλα πες και τι τροφοδοτικο εχεις ποση μνημη και ανάλυση οθονης.

Δημοσ.

Το gaming είναι ότι πιο απαιτητικό για το hardware και ποτέ δεν θα είσαι άνετος για όλα τα παιχνίδια εκτός αν διαθέσεις πάνω από 1000€ μόνο για την μονάδα.

Αν θέλεις να αλλάξεις vga να πας σε πιο ανεβασμένη σειρά αλλά μην περιμένεις θεαματικά αποτελέσματα. Δες κάτι σε 6770 ή gtx550 αν και το καλύτερο είναι να ρίχνεις λίγο τις αναλύσεις και το antialiasing στα παιχνίδια, ακόμα και να θέτεις το εφέ στο medium ή low.

Επίσης δεν αναφέρεις πόση μνήμη έχεις. Αν έχεις από 1GB και κάτω καλά είναι να κοιτάξεις και για μνήμη.

Τα κολλήματα όπως είπε και ο thanos δεν είναι θέμα ταχύτητας. Ίσως να έχεις προβλήματα θερμοκρασίας ή να έχει κάποιο πρόβλημα η μνήμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...