dexter 4 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Καλησπέρα, παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να κάνω αναβάθμιση το κινητό μου (zte carl) από android 2.1 σε 2.2 froyo κι αν λειτουργεί σωστά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpasketpro Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Εαν δεν υπαρχει επισημη εκδοση κανεις Root το κινητο σου παιρνάς xRevovery ή ClockWord mod πας στους xDa αναζητας την συσκευή σου και βρισκεις μια Custom Rom. Για λεπτομέρειες ρωτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter 4 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 για δώσε μου αναλυτικές οδηγίες γιατί είμαι παντελώς άσχετος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpasketpro Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Πρωτα αναζητηση google για το Root σε zte carl. Και μετα συνεχιζουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter 4 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 δεν μπόρεσα να βρώ κάποιες αξιόλογες οδηγίες οπότε αν έχεις κάτι να μου προτείνεις ευπρόσδεκτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα