Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα χαλασμένο asus laptop ( Μητρική χαλασμένη) και σκέφτηκα γιατί να πετάξω μια τόσο ωραία οθόνη;

Έτσι σκέφτηκα να κάνω ένα project! Να συνδέσω την lcd οθόνη του laptop με κάποια μικρή motherboard όπου θα έχει είσοδο hdmi ή line in δηλαδή composite video και να συνδέσω το playstation 2 μου πάνω στην μητρική όπου θα συνδέεται στην οθόνη και αφού το πετύχω να τα βάλω όλα μέσα σε μια κούτα και να δημιουργήσω το δικό μου ps2 portable ή laptop.

Το θέμα τώρα είναι που θα βρω μια τέτοια motherboard όπου να συνδέεται με τον connector της οθόνης!

Το laptop είναι το asus X52F

Η οθόνη του είναι 15.6" HD

Παρακάτω έχει φωτογραφίες από την οθόνη και τον connector που χρειάζομαι για να συνδεθεί με κάποια μητρική:

project.png

IMG_0131.jpg

IMG_0132.jpg

IMG_0133.jpg

IMG_0134.jpg

lvds cable : MBP15LVDS3.jpg&w=600&h=480&ei=ShKcT4W2E4vFswbu8_Fq&zoom=1&iact=hc&vpx=364&vpy=621&dur=378&hovh=200&hovw=250&tx=174&ty=134&sig=105721227973598601975&page=2&tbnh=136&tbnw=165&start=40&ndsp=48&ved=1t:429,r:1,s:40,i:154

http://www.youtube.com/watch?v=xiOKd4tnw44&feature=related

Ευχαριστώ

Δημοσ.

αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί θα μπορούσα να το συνδέσω με τα καλώδια scart δηλαδή κόκκινο άσπρο και κίτρινο. (a/v input)

το πρόβλημα είναι που θα βρω μητρικούλα που να συνδέεται με την οθονούλα που έχω...

φίλος έχεις καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Αυτο που βλεπεις στο youtube δεν ειναι μητρικη , αλλα controller για να δουλεψει η οθονη ενος laptop σαν μια οθονη desktop vga/dvi ...

Αλλα πρεπει να το ψαξεις να δεις αν η δικη σου οθονη μπορει να δουλεψει με ενα τετοιο controller ...

Δημοσ.

δεν χρειάζεσαι κάποια συγκεκριμένη μητρική αν τελικά μητρική είναι το ζητούμενο αλλά οποιαδήποτε μητρική δουλεύει με led οθόνη. Ακόμα χρειάζασαι και το καλώδιο που πάει με την αντιστοιχη μητρική για σύνδεση με την οθόνη

Δημοσ.

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας αλλά ξέρετε που μπορώ να βρω ένα τέτοιο controller με a\v input (κόκκινο-άσπρο-κίτρινο) καλώδιο ;; ^_^

Ευχαριστώ και πάλι! :-D

Βρήκα ένα site με LCD Controllers αλλά δεν ξέρω ποιο ταιριάζει στην δικιά μου LCD.

Δημοσ.

Στο παρακατω link ειναι αυτο που θελεις , προχωρα την σελιδα προς τα κατω να δεις πληροφοριες για τον controller ...

Το link στο δινω για να δεις αυτο που ψαχνεις , δεν σου προτεινω να το αγορασεις απο εκει ...

http://www.ebay.com/itm/LVDS-TTL-VGA-AV-SV-TV-controller-board-LCD-PDP-/270950224984?pt=COMP_EN_Networking_Components&hash=item3f15e45458

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...