thanospr Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Παιζει και ρολο η θερμοκρασια δωματιου?Γιατι αν παιζει εχω 25 βαθμους στο δωματιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 ναι παιζει φιλε μου εισαι μια χαρα απο θερμοκρασιες. μην εχεισ προβλημα.....λογικες ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κοκολινος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Αψογες ειναι ρε συ..!!!!Αν θες τρεξε ενα τεστ με occt να δεις μεχρι ποσο φτανουν οι θερμοκρασιες σε full load..!!!και βγαλε φοτο να τις δουμε και εμεις.!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospr Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Οκ.Εγω το ειπα γιατι ειδα μεγαλες διαφορες αναμεσα στις θερμοκρασιες πυρηνων.Ας πουμε τωρα εχουν διαφορα 7 βαθμων.Οκ θα τρεξω και αυτο που ειπες και θα σας πω...Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospr Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Αυτες ειναι οι θερμοκρασιες και οτι αλλα εβγαλε το OCCT... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κοκολινος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Αυτες ειναι οι θερμοκρασιες και οτι αλλα εβγαλε το OCCT... Μια χαραα εισαι..!!!!!Τελειος.!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospr Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Οκ σ ευχαριστω και παλι φιλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κοκολινος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Την gaia Πηρες ετσι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα