Chriss9 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Καλησπέρα.... ο κωδικός του Ίντερνετ από την Forthnet einai tade.ath.forthnet.gr αλλά μου παίρνει και των κωδικό μαζί με (tade.ath.forthnet.gr[@forthnet.gr]) αυτό το επιπλέον τι ρόλο παίζει? πιο είναι πιο σωστό?? διότι έχω πολλά authentication fail και δεν ξέρω σε πιο κωδικό να καταλήξω... έχω Ίντερνετ και με τα δύο...
Sarandis Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Το username είναι [email protected] Μήπως έχεις λάθος password και βγάζει authentication failure;
Chriss9 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Το username είναι [email protected] Μήπως έχεις λάθος password και βγάζει authentication failure; αφού έχω κανονικότατα Ίντερνετ με πολλές αποσυνδέσεις... το password είναι αυτό που μου έστειλε ι forthnet se SMS...
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 α. το Username μπορει να ειναι poulinos.ath.forthnet.gr μπορει να ειναι και [email protected] στο ιδιοκτυτο δικτυο παιζουν και τα 2 .οταν δεν ειναι ιδιοκτητο ομως τοτε θελει το δευτερο.το @forthnet.gr χρειαζεται για να ξερει ο οτε απο ποιον παροχο ερχεται η κληση να το πω απλα οταν πεφτει σε δικο του dslam>αλλιως δεν θαφτασει καθολου η προσπαθεια και θα χαθει αφου ο οτε δεν ξερει ποιος χρηστης ειναι πιανου παροχου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα