Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θέλω να περιορισω τον υπολογιστή του σπιτιού ώστε ο μικρός να μην μπορει να δει σάιτ πορνοφραφικου περιεχομένου και γενικα οτιδήποτε για μικρο παιδι...μπορείτε να μου πείτε κάποιο προγράμμα η κάποια άλλη λυση;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Φτιάξε δύο λογαριασμούς ο ένας που θα χρησιμοποιεί το παιδί σου και δε θα χει ιντερνετ, και ο άλλος που θα χρησιμοποιείς εσύ.

Δημοσ.

Φίλε μου ομως θελει να παίζει παιχνιδακια....κάποιο προγράμμα δεν υπάρχει;

Δημοσ.

Τότε δεν έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου, άμα είναι κάνε bookmark τη σελίδα που παίζει παιχνίδια, και τι να σου πω μην τον αφήνεις να μπαίνει αλλού.

Δημοσ.

Το θέμα ειναι να μπορει να μπει αλλα να μην μπενει σε τέτοια site ....κάποιο προγράμμα;

Δημοσ.

Βασικά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο γιατί το κάθε πρόγραμμα θα έπρεπε να λειτουργούσε με τον κάθε browser.

Δημοσ.

Τα περισσότερα αντι- Virus έχουν ενσωματωμένο και "Γονικό έλεγχο" το δικό σου το έχεις κοιτάξει ?

Σωστός το ξέχασα. Ναι κοιταξέ το.

Δημοσ.

Το καλύτερο δωρεάν parental control και γενικότερα φιλτράρισμα κατά το σερφάρισμα είναι το:

k9 web protection

Μπλοκάρεις κατηογορίες σελίδων, ορίζεις δικούς σου κανόνες για συγκεκριμένες σελίδες για allow/deny ενώ μπορείς να βάλεις και χρονοδιάγραμμα για να επιτρέπει το σερφάρισμα συγκεκριμένες ώρες την ημέρα σε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

Γενικά πολύ καλό, και δεν είναι σχετικά εύκολο να παρακαμφθεί φυσικά.

Δημοσ.

Ο σκοπός ειναι να μπορει να μπενει στο ιντερνετ....θέλω ένα προγράμμα σαν αυτο που έχουν τα σχολεία.....

Δημοσ.

Το καλύτερο δωρεάν parental control και γενικότερα φιλτράρισμα κατά το σερφάρισμα είναι το:

k9 web protection

Μπλοκάρεις κατηογορίες σελίδων, ορίζεις δικούς σου κανόνες για συγκεκριμένες σελίδες για allow/deny ενώ μπορείς να βάλεις και χρονοδιάγραμμα για να επιτρέπει το σερφάρισμα συγκεκριμένες ώρες την ημέρα σε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

Γενικά πολύ καλό, και δεν είναι σχετικά εύκολο να παρακαμφθεί φυσικά.

+1 σε αυτό.

Μπαίνει στο net με περιορισμούς που ορίζεις εσυ

Δημοσ.

Είχα δει σε ενα thread μεσω τις Σημειωσεις να blockareis ιστοσελλιδες. Αλλα δεν παιζει να το βρω. k9 web protection. Ό,τι καλύτερο

Εννοείς μέσω του notepad; Συνήθως το αρχείο hosts πειράζουμε έτσι για τέτοιες περιπτώσεις.

Δημοσ.

Εννοείς μέσω του notepad; Συνήθως το αρχείο hosts πειράζουμε έτσι για τέτοιες περιπτώσεις.

Ναι μεσω του notepad. Ηθελε καποιος στην δουλεια του να μπλοκαρει καποιες ιστοσελλιδες για να μην μπαινουν οι υπαλληλοι του και ενα παιδι του ειχε προτεινει να γραψει κατι στο notepad και να το αποθηκευσει (δε θυμαμαι σε τι μορφη).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...