Cernic Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Παιδια θέλω να περιορισω τον υπολογιστή του σπιτιού ώστε ο μικρός να μην μπορει να δει σάιτ πορνοφραφικου περιεχομένου και γενικα οτιδήποτε για μικρο παιδι...μπορείτε να μου πείτε κάποιο προγράμμα η κάποια άλλη λυση; Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Φτιάξε δύο λογαριασμούς ο ένας που θα χρησιμοποιεί το παιδί σου και δε θα χει ιντερνετ, και ο άλλος που θα χρησιμοποιείς εσύ.
Cernic Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Φίλε μου ομως θελει να παίζει παιχνιδακια....κάποιο προγράμμα δεν υπάρχει; Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Τότε δεν έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου, άμα είναι κάνε bookmark τη σελίδα που παίζει παιχνίδια, και τι να σου πω μην τον αφήνεις να μπαίνει αλλού.
Cernic Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Το θέμα ειναι να μπορει να μπει αλλα να μην μπενει σε τέτοια site ....κάποιο προγράμμα; Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Βασικά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο γιατί το κάθε πρόγραμμα θα έπρεπε να λειτουργούσε με τον κάθε browser.
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Τα περισσότερα αντι- Virus έχουν ενσωματωμένο και "Γονικό έλεγχο" το δικό σου το έχεις κοιτάξει ?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Τα περισσότερα αντι- Virus έχουν ενσωματωμένο και "Γονικό έλεγχο" το δικό σου το έχεις κοιτάξει ? Σωστός το ξέχασα. Ναι κοιταξέ το.
flik Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Το καλύτερο δωρεάν parental control και γενικότερα φιλτράρισμα κατά το σερφάρισμα είναι το: k9 web protection Μπλοκάρεις κατηογορίες σελίδων, ορίζεις δικούς σου κανόνες για συγκεκριμένες σελίδες για allow/deny ενώ μπορείς να βάλεις και χρονοδιάγραμμα για να επιτρέπει το σερφάρισμα συγκεκριμένες ώρες την ημέρα σε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Γενικά πολύ καλό, και δεν είναι σχετικά εύκολο να παρακαμφθεί φυσικά.
Cernic Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Ο σκοπός ειναι να μπορει να μπενει στο ιντερνετ....θέλω ένα προγράμμα σαν αυτο που έχουν τα σχολεία..... Sent from my iPhone using Insomnia
isay Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Το καλύτερο δωρεάν parental control και γενικότερα φιλτράρισμα κατά το σερφάρισμα είναι το: k9 web protection Μπλοκάρεις κατηογορίες σελίδων, ορίζεις δικούς σου κανόνες για συγκεκριμένες σελίδες για allow/deny ενώ μπορείς να βάλεις και χρονοδιάγραμμα για να επιτρέπει το σερφάρισμα συγκεκριμένες ώρες την ημέρα σε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Γενικά πολύ καλό, και δεν είναι σχετικά εύκολο να παρακαμφθεί φυσικά. +1 σε αυτό. Μπαίνει στο net με περιορισμούς που ορίζεις εσυ
mpasketpro Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Είχα δει σε ενα thread μεσω τις Σημειωσεις να blockareis ιστοσελλιδες. Αλλα δεν παιζει να το βρω. k9 web protection. Ό,τι καλύτερο
alexzzz Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Είχα δει σε ενα thread μεσω τις Σημειωσεις να blockareis ιστοσελλιδες. Αλλα δεν παιζει να το βρω. k9 web protection. Ό,τι καλύτερο Εννοείς μέσω του notepad; Συνήθως το αρχείο hosts πειράζουμε έτσι για τέτοιες περιπτώσεις.
diplo Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 δοκίμασε και το opendns ή κάποια άλλη παρόμοια υπηρεσία.
mpasketpro Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Εννοείς μέσω του notepad; Συνήθως το αρχείο hosts πειράζουμε έτσι για τέτοιες περιπτώσεις. Ναι μεσω του notepad. Ηθελε καποιος στην δουλεια του να μπλοκαρει καποιες ιστοσελλιδες για να μην μπαινουν οι υπαλληλοι του και ενα παιδι του ειχε προτεινει να γραψει κατι στο notepad και να το αποθηκευσει (δε θυμαμαι σε τι μορφη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα