Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα

εχω 2 λειτουργικα χπ και 7 και πιο παλια εκανα και μια εγκατασταση windows xp server edition μετα διεγραψα το λογισμικο αυτο αλλα εμεινε στον boot manager ξερει κανεις πως το να το σβησω και απο εκει?

ευχαριστω

Δημοσ.

Αν το πρώτο διαμέρισμα στον δίσκο είναι τα XP τότε απλά άνοιξε το αρχείο boot.ini που είναι χύμα στο C με το notepad και σβήσε την αναφορά που έχει στην server έκδοση.

Αν είναι 7 το πρώτο τότε θα κάνεις δουλειά με το easyBCD

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα.

Αρχικά είχα xp, φορμαρα και έβαλα 7. Kαι μου βγάζει το boot manager, όμως στον c δεν υπάρχει πουθενά το boot.ini (έχω πατήσει να δείχνει κρυφά αρχεία)

Δημοσ.

Αν το πρώτο διαμέρισμα στον δίσκο είναι τα XP τότε απλά άνοιξε το αρχείο boot.ini που είναι χύμα στο C με το notepad και σβήσε την αναφορά που έχει στην server έκδοση.

Αν είναι 7 το πρώτο τότε θα κάνεις δουλειά με το easyBCD

Καλησπέρα έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα.

Αρχικά είχα xp, φορμαρα και έβαλα 7. Kαι μου βγάζει το boot manager, όμως στον c δεν υπάρχει πουθενά το boot.ini (έχω πατήσει να δείχνει κρυφά αρχεία)

Αφού έχεις μόνο τα windows 7, τότε σου κάνει το πρόγραμμα που πρότεινε ο TheELF στον προηγούμενο(το boot.ini, είναι για όταν τα 7 είναι δεύτερα. Αφού δεν υπάρχει πλέον άλλο λειτουργικό, τότε δες τα 7 σαν να είναι πρώτα! Άρα easyBCD. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...