dimitris2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Τον περασμένο Ιανουαριο η Google είχε παρουσιάσει ένα video σχετικά με ένα επερχόμενο παιχνίδι μέσω του browser, το οποίο θα έκανε επίδειξη των δυνατοτήτων της υπηρεσίας Google Maps. Αν και η κυκλοφορία του προοριζόταν για το Φεβρουάριο, σήμερα τελικά η εταιρεία έκανε διαθέσιμο μέσω του www.playmapscube.com. Μέσα από το παιχνίδι αυτό ο χρήστης μαθαίνει να αξιοποιεί καλύτερα τις δυνατότητες του Maps, προσπαθώντας να μετακινηθεί μέσω του ποντικιού στο χάρτη έτσι ώστε να φτάσει σε έναν προορισμό. Υπάρχουν οκτώ διαφορετικά επίπεδα, όπου στο καθένα από αυτά γίνεται περιήγηση σε διαφορετικούς προορισμούς όπως η Νέα Υόρκη, το Τόκιο, το Σαν Φρανσίσκο και άλλες περιοχές. Σε κάθε επίπεδο προτείνονται διαφορετικοί τρόποι “μετακίνησης” όπως το μετρό ή οι ποδηλατόδρομοι, έτσι ώστε ο χρήστης να τερματίσει σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρόνο. Site: Cube http://www.youtube.com/watch?v=EYRd8hNvi7o
digimyth Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 τέλειο βίντεο! Θέλω και εγώ έναν τέτοιο κύβο
ge-orgio Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 τέλειο βίντεο! Θέλω και εγώ έναν τέτοιο κύβο Πολύ "προχώ" ρε συ digimyth, μ΄αρέσεις, αλλά οι "φουκαράδες" οι Java, Basic, HTML και λοιποί programmers δεν θα σε καταλάβουν! χαχαχα!
JS v.i.p. Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μου θυμίζει έναν κύβο της Playshool που είχε ο γιος μου για να μαθαίνει τα χρώματα και τα σχήματα. Μήπως τελικά δεν αλλάζουν και πολλά όσο μεγαλώνουμε ; Link
21century Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μήπως μας αμόνι ζει το μυαλο μας η είναι χάσιμο χρόνου; Μήπως απλα θέλουν να επενδύσουν στη δημιουργικότητα μας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα