koyzoylos Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Φίλοι μου καλημέρα , Είμαι σχετικά νέος και στο Ινσόμνια αλλά και γενικότερα στο Ιντερνετ , Θά ήθελα άν κάποιος φίλος μπορεί και έχει την ευγενή καλοσύνη , να με βοηθήσει με τις γνώσεις του για το που θα μπορούσα απλά να ΔΩ , ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ , ξένες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους , από κάποιο ΝΟΜΙΜΟ site με καθαρές και απλές διαδικασίες , γιατί όπως σας είπα και στην αρχή είμαι νέος και γενικά οι γνώσεις μου είναι πολύ περιορισμένες. Σάς ευχαριστώ όλους εκ τών προτέρων για τον χρόνο σας . Μέ εκτίμηση .
mpasketpro Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Και αμα υπαρχει μονο για ξενες ταινιες πειτε το. Τωρα που μαθαμε και αγγλικα ..
cosmos000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Αν δεν στο πει ο φίλος μας ...ποιός θα σου πει ;
TheELF Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Αν δεν στο πει ο φίλος μας ...ποιός θα σου πει ; Άμα βρεις έτσι έστω και μια νόμιμη σελίδα ,να μου γράψεις....(όχι σοβαρά τώρα, θα ήθελα να ξέρω) Δυστυχώς παιδιά τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει,εκτός και αν πάμε σε ταινίες που είναι τόσο παλιές που δεν έχουν πλέων copyright οπότε είναι πραγματικά ελεύθερες,βλέπε εδώ http://www.publicdomaintorrents.net/ Κατά τα άλλα μόνο όσα σου δίνουν οι σελίδες των ελληνικών καναλιών είναι νόμιμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα